چه ربطی به ویندوز داره ، به خاطر کم شدن سرعت ویندوز رو عوض کنم ؟
بعدش هم من کلی چیز روی این ویندوز دارم که نمی تونم به راحتی از کنارشون بگذرم ... لطفا یه راه دیگه بگید.
چه ربطی به ویندوز داره ، به خاطر کم شدن سرعت ویندوز رو عوض کنم ؟
بعدش هم من کلی چیز روی این ویندوز دارم که نمی تونم به راحتی از کنارشون بگذرم ... لطفا یه راه دیگه بگید.
دوست عزیز یه Disk Defragmenter انجام بدین فکر می کنم بد نباشه خیلی خوبه![]()
این کار برای نظم فایلهای سیستمتونه که کار مرتب سازی انجام میده البته این راه 100٪ نمیگم درسته اما بی تاثیرم نیست
میتونید برای پیدا کردن برنامه این روال انجام بدید
Start/allPrograms/Accessories/System Tools/Disk Defragmenter
و کار با برنامش هم خیلی راحته امید وارم کارتون راه بندازه چون خودم خیلی قبولش دارم توی اثر گذاری روی سرعت سیستم
ممنون تست می کنم خبرشو میدم، فقط امیدوارم درست شه.
راستی ممکنه Virus ، Worm یا ... هم باشه ؟
يك سوال دارم.
آيا فرقي مي كنه كه لپ تاپي سيستم عامل بيسش داس باشه يا اكس پي و يا ويستا.
مي خوام بدونم هر كدوم چه مزيت ها و چه معايبي دارند.
برای این جور سوالات باید به انجمن نرم افزار مراجعه کنید ولی کلی :
xp در حال out شدن !!!!!!!!!
vista base ساد ترین ویستای کا بیشتر جنبه ویترین روی لپتاپه
vista ultimate کاملترین ورژن ویستا و بهتر عادت کنید با این ویندوز کار کنید چون بزودی برنامه ها با دیگه xp ساپورت نمیشن
شاید ویروس گرفته ... به هر حال از سیستم عامل ممکنه باشهچه ربطی به ویندوز داره ، به خاطر کم شدن سرعت ویندوز رو عوض کنم ؟
ببین شاید هم روی یک plan پایین برای power گذاشتی که سرعت باس و CPU اومده پایین ... بد نیست یه چک بکنی power plan ها رو
کلا هدف از عرضه لپ تاپ با سیستم عامل : FREE DOS یا XP یا VISTA نسخه های OEM کاهش یا افزایش قیمت هست و کاربران حرفه ای اغلب DOS را انتخاب می کنند و آماتورها Vista چون هنگام شروع کار به سیستم عامل نیاز مند هستند
به دلیل : هم قیمت و هم محدود نشدن روی یک سیستم عامل
ولی سیستم عامل رو جوری انتخاب کن که پپایین ترین رو داشته باشه و بالاترین هم ساپورت کنه
شک نکن چون این مواردی که گفتین خیلی تاثیر دارن در کل اول همون کاریو بکن که گفتم بعد یه اسکن فول بزن انشاالله ردیف بشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)