تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 99 اولاول ... 307076777879808182838490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

داره خودمونی میشه soheilnazemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    utopia

پيش فرض

لطفا راهنمایی کنید
    لطفا با سرمایه 700 میلیون تومانی هم راهنمایی کنید و پیشنهاد بدید

ممنون
    سلام دوست من
    با 700 میلیون خیلی کارها میشه کرد
    الان بدترین کاری که ممکنه انجانم داد اینه که پولت رو بگذاری بانک و به امید سودی باشی که به شما تعلق میگیره!
    فقط خواستم به شما و تمام دوستان توصیه کنم اگر پول شما نقده هرچه زودتر ازش در یک سرمایه گذاری مطمئن حداقل مثل خرید ملک استفاده کنید ! تا اوضاع از این بدتر نشده !
    موفق باشید !!!
    Last edited by soheilnazemy; 03-04-2012 at 14:10.

2. این کاربر از soheilnazemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    utopia

پيش فرض

امروز رفتم سراغ رئیس صنف خشک شوییها!!! صحبتهایی کرد که کلا از فکر زدن خشک شویی در اومدم !
    بنده خدا خیلی محبت داشت .مثلا گفت حد اقل 20 میلون سرمایه اولیه احتیاج داره واین جریان تحریمها هم که دیگه چی بگم یک بشکه مواد شوینده تقریبا 2 تومن از کار در میاد !!!
    پوشاک هم زیاد تو دلم نیست !
    فقط مونده مواد غذایی !!!!!
    دوستان شما هم اگه پیشنهادی به نظرتون میرسه منم بی نصیب نگذاریدممنون میشم ازلطفتون فقط لطفا سریعتر چون دیگه صبر کردن داره خطرناک میشه!!!!
    Last edited by soheilnazemy; 03-04-2012 at 14:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

مثلا چه کارهای پر درآمدی میشه انجام داد؟
    دوست دارم با پولم کار کنم و از خرید ملک خوشم نمیاد

ممنون میشم دوستات بیشتر راهنمایی کنن

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

امروز رفتم سراغ رئیس صنف خشک شوییها!!! صحبتهایی کرد که کلا از فکر زدن خشک شویی در اومدم !
    بنده خدا خیلی محبت داشت .مثلا گفت حد اقل 20 میلون سرمایه اولیه احتیاج داره واین جریان تحریمها هم که دیگه چی بگم یک بشکه مواد شوینده تقریبا 2 تومن از کار در میاد !!!
    پوشاک هم زیاد تو دلم نیست !
    فقط مونده مواد غذایی !!!!!
    دوستان شما هم اگه پیشنهادی به نظرتون میرسه منم بی نصیب نگذاریدممنون میشم ازلطفتون فقط لطفا سریعتر چون دیگه صبر کردن داره خطرناک میشه!!!!
    یه چیزی که هست و من هم نمیدانم تا چه اندازه درسته اینه که توی هر صنفی که میری ازشون سوال میکنی اوضاع چطوره میگه خیلی بد

الان شک داری برو از یه فروشنده پوشاک بپرس.میگه دلار رفته بالا.پوشاک گران شده مردم کم خرید میکنند
    سوپر مارکت : طرف میگه شیر گران شده از صبح تا شب بی تعطیلی باید وایسی کار کنی که یه وقت مشتریت نپره جنست فاسد نشه
    تولید کننده: میگه اقا مواد اولیه گیر نمیاد اگر هم باشه قیمتش خیلی بالا رفته.دیگه صرف نداره.مزد کارگر هم زیاد شده.پول اب و برق و گاز هم که جای خود داره و....

اگر به حرف های من شک داری برو امتحان کن.من خودم به شخصه با هرکی حرف زدم ناله کرد ولی همشون هم دارند کارشون رو انجام میدهند.من اصلا نمیگم که درست میگن یا غلط.حرف من اینه که کلا انگار ما عادت کردیم تا کسی از کارمون میپرسه بگیم خیلی بد هست.پس با این حرف ها کنار نکش.سراغ یه مواد غذایی هم برو.احتمال خیلی زیاد اون هم از همین حرف ها میزنه.ولی شما نا امید نشو.ولی بهتر هم هست که تنهایی وارد کاری نشی.اگر از دوستان و فامیلت کسی هست که توی این اصنافی که گفتی هست حتما حتما ازش کمک بگیر.

با پول کار کردن به این اسونی نیست.(وقتی حرف کار با پول پیش میاد یه طرفش سود هست و اضافه شده به سرمایه.طرف دیگر ضرر هست و کم شدن سرمایه.)بفرمایید چه تجربیاتی دارید.چه کارهایی قبلا انجام دادید.به چه کارهایی علاقه دارید تا دوستان کمکتون کنند

6. 3 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با درود . از دوستان عزيز كي در فروش محصولات شيرين عسل يا زدن شعبه اي از اين شركت تجربه و تبحر دارد ؟ اگر كسي در اين زمينه كار كرده و تجربه داشته ممنون ميشم كه از معايب و محاسن اين كار و سود و زياني كه اين كار داره منو در جريان بزاره منتظر جوابم هستم .

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    utopia

پيش فرض

[QUOTE=ملا نصرالدین;6941440]یه چیزی که هست و من هم نمیدانم تا چه اندازه درسته اینه که توی هر صنفی که میری ازشون سوال میکنی اوضاع چطوره میگه خیلی بد

الان شک داری برو از یه فروشنده پوشاک بپرس.میگه دلار رفته بالا.پوشاک گران شده مردم کم خرید میکنند
    سوپر مارکت : طرف میگه شیر گران شده از صبح تا شب بی تعطیلی باید وایسی کار کنی که یه وقت مشتریت نپره جنست فاسد نشه
    تولید کننده: میگه اقا مواد اولیه گیر نمیاد اگر هم باشه قیمتش خیلی بالا رفته.دیگه صرف نداره.مزد کارگر هم زیاد شده.پول اب و برق و گاز هم که جای خود داره و....

اگر به حرف های من شک داری برو امتحان کن.من خودم به شخصه با هرکی حرف زدم ناله کرد ولی همشون هم دارند کارشون رو انجام میدهند.من اصلا نمیگم که درست میگن یا غلط.حرف من اینه که کلا انگار ما عادت کردیم تا کسی از کارمون میپرسه بگیم خیلی بد هست.پس با این حرف ها کنار نکش.سراغ یه مواد غذایی هم برو.احتمال خیلی زیاد اون هم از همین حرف ها میزنه.ولی شما نا امید نشو.ولی بهتر هم هست که تنهایی وارد کاری نشی.اگر از دوستان و فامیلت کسی هست که توی این اصنافی که گفتی هست حتما حتما ازش کمک بگیر.

کاملا درسته !
    قبالا پرسیدم دوست من !
    هم فرمایش شما و هم صحبتهای کسبه 100% تائید میشه .مسئله اینه که وقتی کاری رو شروع کنی دیگه دستت میره تو پوست گردو و به این راحتیها نه میشه و نه باید کنار بکشی !

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    utopia

پيش فرض

دوستان نظرتون درمورد شروع کاری که قابل گسترش روی وب هم باشه چیه !
    مثل یک فروشگاه آنلاین در کنار یک فروشگاه واقعی !
    چی پیشنهاد میدین ؟

10. این کاربر از soheilnazemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه cdcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با درود . از دوستان عزيز كي در فروش محصولات شيرين عسل يا زدن شعبه اي از اين شركت تجربه و تبحر دارد ؟ اگر كسي در اين زمينه كار كرده و تجربه داشته ممنون ميشم كه از معايب و محاسن اين كار و سود و زياني كه اين كار داره منو در جريان بزاره منتظر جوابم هستم .
    کلا اوضاع بازار فعلا جالب نیست و معلوم هم نیست چه خواهد شد .
    قیمت های بالا = قدرت پایین خرید

مغازه کناری خودم نمایندگی شیرین عسل داره . فروش نسبتا خوبی داره به این دلیل که در منظقه پر رفت و امدی هست . اما سود این محصولات پایین هست . نیاز به تبلیغات داره و مشتری ثابت پیدا کردن . حتما و حتما باید در منطقه پر رفت و امد باشه.
    روزی که دوست ما این شغل رو راه اندازی کرد از اولی شعبه های شیرین عسل بود . اما امروزه این شعبه ها زیاد شدن و با ازدیاد شعبه تنها سود و منفعت نصیب شرکت پخش و کمپانی اصلی میشود .

کلا پیشنهاد میکنم راه اندازی مغاره رو بی خیال بشید هم شما و هم دیگر دوستان .
    تنها در صورتی مغازه داری را انتخاب کنید که مالک مغازه باشید .

البته خیلی های هستن که مغازه اجاره میکنن و موفق هم میشوند اما شرابط کنونی کشور و بازار جوابگوی اینگونه ریسک ها نیست .

صبح تا الان خودم در مغازه 2000 تومان کاسبی کردیم . 3 ساعت هم هست در مغازم . بعد که میگیم خبری نیست دوستان باورشون نمیشه . با اینکه من چند ساله در این منطقه هستم و نسبتا رفت و امد زیاد است .

تنها شغلی که پیشنهاد میکنم ( در زمینه مغازه داری ) میوه فروشی یا سبزی فروشی است . ترکیب این دو هم خوبه . چون سیب زمینی و پیاز رو نمیشه نخرید . برای هر غذایی نیاز است . درسته کلاس نداره اما فروش رو همیشه داره . حتی اگه پیاز بشه 10 هزار تومن مردم مجبورن بخرن . اما شیرین عسل و لباس و کفش و . . . . رو میشه یک کاریش کرد .

یکی هم مثل خودم الوده این کار شده و مجبوریم هر روز بریم در مغازه شاید فرجی شد . این کارو نکنیم چی کار کنیم ؟ ؟ با زن و بچه . وگرنه اگر راه حلی بود همین امروز در مغازه رو میبستم .
    Last edited by cdcenter; 04-04-2012 at 10:28.

12. 2 کاربر از cdcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان کسی نظری در مورد راه اندازی آژانس هواپیمایی نداره؟ چقد بودجه و سرمایه میخواد و چه تخصصی لازم داره
    ممنون میشم

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

اگه ریسک پذیر باشید و تحمل ضرر کردن رو داشته باشید،بورس با یکم تجربه کسب کردن میتونه گزینه خوبی برای سرمایه گزاری باشه،حتما هم لازم نیست با سرمایه میلیونی شروع کنید،با 40 -50 هزار تومن هم میشه شروع کرد...
    البته اگه تحمل ضرر رو داشته باشید چون بازار ایران ثبات درست و حسابی نداره...
    اگرم میخواید ریسک چندانی نکنید میتونید پولتون رو بزارید تو یکی از این صندوق های سرمایه گزاری که سود خوبی هم میدن...

15. این کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •