تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 98 اولاول ... 307076777879808182838490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 980

نام تاپيک: Hitman: Blood Money

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خيلي،خيلي مرسي!!!دوستان من سگ اين پيرمردرو توي مرحله برفي چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟
    شما با سگ چی کار داری؟!
    فقط کافیکه وقتی پیرمرده تو بالکن هست بلافاصله از اون بالا هلش بدی که تصادف جلوه کنه...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شما با سگ چی کار داری؟!
    فقط کافیکه وقتی پیرمرده تو بالکن هست بلافاصله از اون بالا هلش بدی که تصادف جلوه کنه...
    البته این جوری هم میشه
    ولی بهتره از آشپزخونه چندتا سوسیس کش برید و اونو برای سگه پرت کنید بعد هم کار سناتور رو بسازید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

13 قدم به قدم 6

مرحله:......You Better Watch Out
    خب این مرحله کلا مورد داره!!پیشنهاد میشه چشم بسته برید چون با صحنه!های خوبی روبرو نمیشید!شما در کوهستان Rocky هستید جایی کهBingham یه سناتور بی تربیت داره فیلم های بدبد ضبط میکنه!(90 سالشه خجالت نمیکشه!خوبه بازی نمیکنه!) وChad گل پسرش هم طبق گفتار: تره به تخمش میره حسنی به باباش یه مهمونی ترتیب داده(مبنای این بازی بر اصل مهمونی هستش) و باقیش دیگه قابل حدسه............شما هم دعوت شدید(ای شیطون!) شما ضمن کشتن پدر و پسر یه خانومه مشکوک که اسمش رو هم نمی دونم باید پخ پخ کنید البته یه نوار فیلم هم هست ماله پسره که داره ........ اونم باید کش برید که آسونه البته
    به سمت آسانسور حرکت کنید و از پشت نگهبان(عمو سیبیلو!) حرکت کنید و وارد آسانسور بشید تا تا دوربین نبیندتون! بعد از خروج از آسانسور به سمت چپ برید و در رو باز کنید و بعد به سمت بار برید و با اون آقای کلاه قرمزی صحبت کنید و شربت سرماخوردگی!(افزایش.....) رو ازش بگیرید! بعد گلاس سمت راستتون رو با شربت پرکنید طفلکی چاد سرماخورده!
    بعد از در روبروی بار خارج بشید و به سمت چپ برید اینجا چاد رو میبینید که داره شنا!می کنه به مسیر ادامه بدید تا به یه حوضچه دیگه برسید سمت چپ یه دره واردشید به سمت راست برید وارد محفظه پشت آبشار بشید یه کم برید جلو یه عکاس اونجا نشسته صبر کنید تا یکی از اون مهمونا که نزدیکه داره وق میزنه بره بعد با syringe sedative بیهوشش کنید و جسد رو داخل محفظه بکشید بعد لباسسش رو بپوشید و از همون طرفی که اومدید از محفظه خارج بشید به چپ برید و در رو باز کنید ... رو نادیده بگیرید وارد اتاقی بشید که اون خانومه رفت(در رو ببندید!) بعد از دمو سریع بچرخید و یه کله یا مشت هوالش کنید تا بی هوش بشه بعد با syringe poison بکشیدش از سوراخ در نگاه کنید نگهبانی نباشه بعد خارج بشید بعد صبر کنید تا چاد با یه خانومی بیاد و بره اتاق بقلی بعد شما ناگهان وارد اتاق بشید(مچ گیری!) و بهش بگید که این کارا زشته و آخر و عاقبت نداره اونم گوش میکنه و از اتاق خارج میشه تعقیبش کنید وقتی به بالکن رسید با syring poison بکشیدش و برگردید بالا یه نگهبانی که اونجا قدم میزنه نباید شما رو ببینه در رو وقتی پشتش به شماست نزدیک دری که میره به بالکن با syringe sedative بیهوشش کنید و جسد رو مخفی کنید تو اتاق خانومه(خطرناکه) و بالکن یا پشت پله هایی که به بالکن منتهی میشن به طوری که با باز شدن در کسی اونو نبینه لباسش رو بپوشید و برگردید به کنار آسانسور دوباره همون در رو باز کنید ولی این دفعه دری رو پیدا کنید که کنارش نوشته Staff Only وارد بشید و در سمت چپ رو باز کنید و وارد آشپزخونه بشید یه دونه سوسیس و یه کارد آشپزخونه بردارید (دلدلی هم نکنید!) و بعد برگردید جلوی بار و وارد محوطه جدید بشید(دو نگهبان قرمز جلوی ورودی هستند) مسیر رو ادامه بدید به راست برید جایی که دو نگهبان سیاه پوش جلوی در هستند وارد بشید و با آسانسور به Studio برید از آسانسور بیرون بیاید مستقیم برید و در رو باز کنید بعد در سمت چپ رو باز کنید و وارد اتق کنترل بشید وقتی هیچ کس حواسش نیست نوار فیلم(روی میز جلوی دو مانیتور) رو بردارید بعد برگردید و منتظر بشید تا سناتور بیاد و به سمت اتاقش بره تعقیبش کنید و وارد اتاق بشید قبل از اینکه سگه هم وارد بالکن بشه سوسیس رو با G یه گوشه اتاق پرت کنید یه جوری که ببینه بعد موقعی که داره سوسیس می خوره چاقو رو در بیارید و با نگه داشتن G به طرفش پرت کنید(کشتن سگه از خود یارو سخت تره!) تا دیگه واق واق نکنه(البته این کار ها رو تو بالکن هم میشه انجام داد ولی خطرناکه سناتور چشاش تیزه!) بعد دوستمون رو پرت کنید پایین(حادثه!)
    مسیر رو برگردید و لباستو ن رو بپوشید وسایل اضافی فراموش نشه به همون جایی که اول بودید برید (کنار قایق و اسکله طبقه همکف) مراقب دوربین باشید! و جشن رو ترک کنید(Escape)

یه کم که دور شدید بسیج ناحیه رو از محل جشن باخبر کنید!امیدوارم سرنوشت بینگهام ها براتون درس عبرت بشه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

1 درسته

این مرحله مربوط به هیتمن 1 هست...مرحله ی آخر بازی هیتمن 1...
    درسته و هیتمن 3 هم همین طوره ولی شماره 3 این سری اشغال ترینشونه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کسی راهنمای هیتمن 2 رو نداره کامل باشه ممنون میشم

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما با سگ چی کار داری؟!
    آخه خيلي سروصدا را ميندازه!ولي خيلي نازه!من حيفم اومد بكشمش!ولي ديگه عجب رسميه رسم زمونه!
    ولي ميشه بجاي اينكه از بالكن هلش بدي جايي كه داره عكاس از اون خانوما عكس ميگيره برا فيلم يك نردبوني همون جاس ازش بالا بري و بالاي اون نردبون 2 پايه بمب بذاري اون وقت وفتي سناتور جون اومد بفرستيمش اون دنيا!
    نردبون=نوردبون:دي

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

دوستان بهترین راه برای سگه اینه :
    تو آشپزخونه یک سوسیس(sausage ) میبینید اون رو با sedative یا poison آلوده کنید و بعد برش دارین و هر جا سگه رو دیدین پرت کنید جلوش
    میخوردش و بعد از چند لحظه میمیره و دیگه با شما کار نداره و نگهبانا رو خبر نمیکنه
    Last edited by Abolfazl3007; 31-07-2008 at 23:25.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مشکل اینه که توی این مرحله هر چی پرت کنی از بازی خارج میشه
    من هم بهترین راه حل رو کشتن سگه با تفنگ دیدم
    بدجوری سروصدا می کنه
    اونی که توی استخره نمیشه بدون سروصدا کشت؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بچه ها یه چیزی ..هیچ راهی نداره که بتونیم وسط بازی سیو کنیم و از بازی بیایم بیرون ولی سوی از بین نره ...... چون من یه چیزایی شنیده بودم انگار یه برنامه ای چیزی هست .... شما هم یه سرچی بکنید ...چون بدجور نیاز دارم ...

راستی چند تا سوال از اونایی که حرفه ای بازی میکنن :

1) اولا شما در حالت pro یا هارد یک مرحله رو در عرض چند ساعت بازی میکنید .؟

2)یه راه حلی به ذهنم رسیده برای از بین نرفتن سیو در هنگام خروج از بازی من میگم شما یه امتحانی بکنید اگه اجرا شد بهم بگید چون الان بازیو ندارم ..راه حلم اینه :
    شما یه بار وسط بازی سیو کنید بعد با دکمه ctrl + ESC از بازی خارج شید بعدش تو فولدر های بازی بگردید دنبال فایلی که یه چیزی که ربطی به سیو داره بخوره ..بعد اگه بود اونو کپی کنید از بازی بیاید بیرون سپس دوباره برید تو همون مرحله و سیو رو همونجا بریزید ببینید کار میکنه ... اگه کار کرد بهم بگید حتما چون خیلی نیاز دارم ...نمیدونم منظورمو گرفتید یا نه ..

فعلا بای
    Last edited by brain; 01-08-2008 at 00:32.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه ها یه چیزی ..هیچ راهی نداره که بتونیم وسط بازی سیو کنیم و از بازی بیایم بیرون ولی سوی از بین نره ...... چون من یه چیزایی شنیده بودم انگار یه برنامه ای چیزی هست .... شما هم یه سرچی بکنید ...چون بدجور نیاز دارم ...

راستی چند تا سوال از اونایی که حرفه ای بازی میکنن :

1) اولا شما در حالت pro یا هارد یک مرحله رو در عرض چند ساعت بازی میکنید .؟

2)یه راه حلی به ذهنم رسیده برای از بین نرفتن سیو در هنگام خروج از بازی من میگم شما یه امتحانی بکنید اگه اجرا شد بهم بگید چون الان بازیو ندارم ..راه حلم اینه :
    شما یه بار وسط بازی سیو کنید بعد با دکمه ctrl + ESC از بازی خارج شید بعدش تو فولدر های بازی بگردید دنبال فایلی که یه چیزی که ربطی به سیو داره بخوره ..بعد اگه بود اونو کپی کنید از بازی بیاید بیرون سپس دوباره برید تو همون مرحله و سیو رو همونجا بریزید ببینید کار میکنه ... اگه کار کرد بهم بگید حتما چون خیلی نیاز دارم ...نمیدونم منظورمو گرفتید یا نه ..

فعلا بای
    سلام

1-اگه منظورتون زمانیه که انتهای هر مرحله نشون میده برای من بیشترینش 23 دقیقه شد ولی اگه زمانی که کلا گذاشتم تا مرحله ای رو رد کنم گاهی به 3ساعت هم رسید
    2-در باره نرم افزار چیزی نمی دونم اما روشتونو فهمیدم عملی نیست چون تو لود مجدد مشکل پیدا می کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •