تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 303 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب دوست عزیز ممنون از جوابت من این تلویزیون رو خریدم حالا اگه میشه راه فعال کردنش رو به من بگو.
    سلام دوست عزیز مبارک باشه. من الان شهرخودمون نیستم . وارد منوی مخفی شو و از همه ی قسمت هاش عکس بگیر ، علی الخصوص قسمت OPTION تا به صورت دقیق بگم چیکار کنی.مواظب باش که کلید راست مثل ok عمل میکنه.
    منو مخفی:
    اول تلویزیون رو در حالت استندبای قرار بده (همون حالت که خاموشه ولی لامپ قرمز جلوش روشنه )
    بعد به ترتیب از چپ به راست عمل کن:
    info menu mute power on

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان گل
    آقا ما یه 40B550 از بانه خریدیم چطوری تنظیم کنیم که دیجیتال بگیره الان حالت جستجوی دیجیتال براش بازه ولی چیزی پیدا نمی کنه بعد Localsetروی ed_iran هست و region روی ed_dtv باید کار خاصی انجام بدم ؟ با تشکر
    لطفا کمک کنید من پول اضافه ندم بابت ---

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اصلا کسی اینجا سر میزنه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

با سلام به همه taiibجان اگه بتونی وارد منوی سرویس بشی اونجا مدل و type تلوزیونت رو درست ست کن انشالله که درست میشه اگه type رو با توجه به مشخصات ال ای دی تان انتخاب کنید مثال:
    46A2UF8E
    46: سایز صفحه نمایش بر حسب اینچ
    A: تولید کننده پنل ( A = Samsung; D = CMO; L = AUO; I = CPT)
    2: فرکانس ( 6 = 50/60 هرتز، 1 = 100/120 هرتز، 2 = 200/240 هرتز)
    U: نوع پنل (A = AntiGlare; T = TN; U = Ultra Clear)
    F: رزولوشن ( F = Full HD; H = HD; U = UD )
    8: سری ( از سری 1 تا سری 9)
    E: تکنولوژی نوردهی (C = CCFL; L = LED; E = Edge LED)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام من TV مدل 6260 خریدم اما مثل مدلهای جدید سامسونگ (اسمارت ) نمیشه وارد اینترنت شد کسی میتونه کمکی بکنه ؟؟؟ ممنون .
    دوست عزیز این مدل شما (6260) وب براوزر نداره فقط میتونی باهاش بچتی یا نرم افزار دانلود کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان. من یه ال ای دی 46d5500 گرفتم ولی متاسفانه با دستکاری که توی منوی مخفی انجام دادم کالیبراسیون رنگهاش به هم خورده و تصویر تیره شده. کل صفحات این تاپیکو خوندم ولی عکسی از منوی این مدل توش پیدا نکردم. ممنون میشم اگه یکی از دوستان که این مدلو داشته باشه برام از قسمت تنظیمات adc/wb یه عکس بذاره. با خوندن مطالب دوستان متوجه شدم که این مدل تیونر دیجیتال نداره و متاسفانه من با دیدن کانال یابی دیجیتال توی منوش گول خوردم. خیلی حالم گرفته است چون یه پاناسونیک 42 مدل یو20 داشتم که واقعا گیرندگیش عالی بود و دیجیتال هم میگرفت ولی فروختم و اینو گرفتم که نسبت به قیمتش اصلا ازش راضی نیستم بخصوص اینکه این مشکل هم براش پیش اومده.
    لطفا راهنمایی کنید دوستان
    همت جان به ترتیب از اول :135 126 128 128 124 142 اگه هم مورد پسند نشد میتونی با 3 تای اول نور و 3 تای 3وم کنتراستشو تغییر بدی

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

راه حل مشکل زیرنویس SRT دوستان عزیز من تونستم راهش زا پیداکنم که دیگه مربع مربع نشون نده: 1.فایل srt رو با wordpad باز کنید. 2. selaect All و بعد کپی کنید توی فایل جدید Notepad 3. بعد Save As بزنید و قبل از اینکه گزینه Save روبزنید کنار save یه گزینه دیگه هست,Encoding رو در حالت UNICODE بزارید. 4.در نهایت با گزینه Rename پسوند فایل رو از TXT به SRT تغییر بدین
    سلام
    نیاز به این چیزا نیست
    دکمه tools روی کنترل تلویزیونتون رو در هنگام پخش فیلم فشار بدید از منوی باز شده زیر نویس رو انتخاب کنید بعدش توی تنظیمات زبان رو به عربی تغییر بدید درست میشه .تلویزیون من c7770 هستش اینجوری مشگلش حل شد.
    اقا دست جفتتون درد نکنه واقعا یکی بزرگرتین مشکلات منو حل کردین!!

داره خودمونی میشه kurdtarfand's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    San&Daj

پيش فرض

سلام به همه
    یک ال ای دی مدل
    Ua40c5000
    از بانه گرفتیم ... حالا من هم local فعاله اما همه گزینه هاش ea_iran هست منظورم اینه که اصلا ed نداره حالا اون ed ها چطور اضافه می شه و آیا برای اضافه شدن مثلا ed_iran به آنتن نیاز داره ...
    ممنون می شم راهنمایی کنید........

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان...
    تو منوی مخفی ال سی دی های سامسونگ میشه برایتنس و کنتراست و رنگها رو تغییر داد و کم وزیاد کرد..یه سوال داشتم : ایا میشه نور بک لایت رو هم تنظیم کرد؟ تو منوهای مخفیش هر چی گشتم چیزی ندیدم .. شاید جایی هست که من ندیدم تا حالا..ایا همچین قابلیتی وجود داره؟...ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    از طریق تغییرات تویه منویه مخفی راهی برای خوندن زیرنویس ساب/آی دی ایکس وجود داره ؟! (مدل سی 7000)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •