تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 100 اولاول ... 307076777879808182838490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 995

نام تاپيک: معرفی و بررسی HDTV ـهای 2011 سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوست عزیزم این هدایا که زوری نیست هرکی نخواهد پولش رو بهش میدن کی گفته زوری؟ بعدشم همونطوری که خودت گفتی بعد از کم کردن پول این هدایا و با درنظر گرفتن گارانتی با نمونه بانه ای یکی درمیاد. بعدشم شما میتونی بگی نمایندگی چطوری مردم رو میچاپه.؟ مثلا در مشهد که خیابان سعدی مرکز صوتی و تصویری این شهر هست نمایندگیها برای رقابت با هم گاها با سود 3 تا 4 هزاز تومان تلویزیون را میفروشند و این رقابت شدید کلی به نفع مصرف کننده شده. همه این نمایندگیها لیست قیمتی از سامسونگ مرکزی تهران دارند که در سراسر کشور یکی هست توی این لیست هم قیمت مصرف کننده قید شده و هم قیمت عمده فروش که در معرض دید مشتری قرار میدهند گاها دیده شده که حتی زیر قیمت عمده فروش مصوب به مصرف کننده تلویزیونی فروخته شده. دیگه اینقدر هم کشک نیست که نمایندگی بتونه مردم بچاپه. یک چیزی میگین که گفته باشین(=توهین به خودت-من و بقیه اعضای فروم)مخصوصا الان که مردم بهتر از فروشنده قیمتها رو دارند. تلویزیون اونهم برند معروفی مثل سامسونگ خواربار یا جنس دکوری نیست که با هر قیمت و هر سودی که خواسته باشند بتونند بفروشند
    منظورم از نمایندگی همون به قول شما سامسونگ مرکزی تهران بود و هیچوقت نمیام به 4تا خرده پا اونم تو شهرستان بگم مافیا= پس دقتتو ببر بالا عزیزم...
    اره هدیه ای که مثلا 400 میارزه و هنوز ازشون تحویل نگرفتی رو 350 برمیدارن.دمشون گرم چه با انصاف! درست مثل این میمونه که یکی بهت هدیه بده بعد بگی نمیخام اونم بگه 50 بده تا هدیمو پس بگیرم...
    یه نصیحت: حرف کاسب جماعتو باور نکن چرا؟ چون بهتر بدونی که همون کاسبی که میگه تو هر تیوی 3-4 تومن بیشتر سود نمیکنه( ببخشید ولی این جمله باید کاندید جک سال بشه) قیمتش 70-100 تومن از قیمت تلویزیون تهران بیشتره. باور نداری قیمت یه مدل تو مشهد و تهران رو مقایسه کن....
    در برابر اونقد شفاف سازی که کردم اگه تشکر نمیکنی لااقل نگو :یک چیزی میگین که گفته باشین... خداییش به معنیش تا حالا فکرکردی؟ یه ادم منطقی هیچوفت همچین حرفی نمیزنه...

2. این کاربر از ressaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یه سوال داشتم
    کسی میدونه مدل d7770 سایز 46 که نمایندگی های سامسونگ تو ایران میدهند تولید چه کشوری هست؟

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

منظورم از نمایندگی همون به قول شما سامسونگ مرکزی تهران بود و هیچوقت نمیام به 4تا خرده پا اونم تو شهرستان بگم مافیا= پس دقتتو ببر بالا عزیزم...
    اره هدیه ای که مثلا 400 میارزه و هنوز ازشون تحویل نگرفتی رو 350 برمیدارن.دمشون گرم چه با انصاف! درست مثل این میمونه که یکی بهت هدیه بده بعد بگی نمیخام اونم بگه 50 بده تا هدیمو پس بگیرم...
    یه نصیحت: حرف کاسب جماعتو باور نکن چرا؟ چون بهتر بدونی که همون کاسبی که میگه تو هر تیوی 3-4 تومن بیشتر سود نمیکنه( ببخشید ولی این جمله باید کاندید جک سال بشه) قیمتش 70-100 تومن از قیمت تلویزیون تهران بیشتره. باور نداری قیمت یه مدل تو مشهد و تهران رو مقایسه کن....
    در برابر اونقد شفاف سازی که کردم اگه تشکر نمیکنی لااقل نگو :یک چیزی میگین که گفته باشین... خداییش به معنیش تا حالا فکرکردی؟ یه ادم منطقی هیچوفت همچین حرفی نمیزنه...
    دوست عزیزم من واقعا قصد توهین نداشتم اما اگر اینطور برداشت شده واقعا معذرت می خواهم. اما درباره قیمتی که فروشنده هدیه رو برمیداره دقیقا به همون قیمتی برمیدارند که از خود شرکت به صورت عمده میخرند. بیشتر از ده تا نمایندگی رفتم و همشون یک لیست قیمت رو جلوم گذاشتم که توش قیمت عمده فروش و مصرف کننده مشخص شده اونهم توسط سامسونگ مرکزی تهران و همشون یک قیمت بود و همشون هم به قیمت عمده فروش سینما را برمیداشتند. معلوم است که هر فروشنده ای جنس آکبند را به قیمتی که میفروشد از خریدار برنمیدارد و فکر کنم که در همه دنیا همینطور باشد. دیگه یک کمی انصاف باید داد. در ضمن قیمت اینجا با تهران که هیچی با اصفهان و تبریز هم یکی بود چون خودم چک کردم و با ایمیل باهاشون در ارتباط بودم. البته در اینکه هیچوقت سر کاسب کلاه نمیره هیچ شکی نیست ولی باور کنید اینطوری هم که شما میگویید اصلا نیست
    Last edited by david-ebi; 05-12-2011 at 00:54.

5. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

یه سوال داشتم
    کسی میدونه مدل d7770 سایز 46 که نمایندگی های سامسونگ تو ایران میدهند تولید چه کشوری هست؟
    من یک بار پشت یک ال سی دی سامسونگ مدل 32d455 را باز کردم و دیدم پشت پنلش زده made in taiwan و فکر کنم که 46d7770 با اون کیفیتی که من ازش دیدم اگه مال خود کره نباشه حداقلش مال همین تایوان است و مطمئنا ساخت چین یا ایران نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بچه ها من دیروز یه LCD مدل 40D585 خریدم به قیمت یک میلون و بیست هزار تومان .
    خداییش خیلی توپه ، یکی از قابلیت های خوبش قابلیت اتصال هارد اکسترنال هست که راحت یک هارد یک ترابایتی را جواب داد و جالب تر از اون هم این بود که از روی هارد تمام فرمت های تصویری مثل MP4 , MKV , FLV , DIVX را از 240P تا 1080P راحت پخش کرد .با این حساب دیگه سینمای خانگیم به درد نمیخوره .

فقط دو تا سوال :
    این مدل WIFI هم داره ، یکی میتونه بگه باهاش چی کار میشه کرد ؟
    تو حالت تصویرش ، دو حالتش از بقیه پر نور تر هست ، یکی حالت پویا و اون یکی استاندارد . اگه کلا روی حالت پویا باشه که به تلوزیون فشار نمیاد ؟
    چرا واي فاي داره منتها بايد يه دانگل كه مثل فلش مموري 70000 حدودا هست بگيري بزني به يو اس بي ان فعال ميشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه robotop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تو review های CNET از مدل PN59D8000 به عنوان بهترین tv سال 2011 یاد شده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

- میخواستم بدون بین PN D8000 و PS D8880 که تو بازار موجوده فرقی هست؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام به همگی
    من بالاخره تصمیمو گرفتم و میخام تو 2-3 روز آینده مدل 40d6920 رو بگیرم. دوستان اگه از قیمت این مدل خبر دارن اطلاع بدن سرمون یه وقت کلاه نره
    ودیگه اینکه اگه سینمای خانگی هدیه رو برندارم چقدر باید کم کنن؟ به اندازه قیمت خریدش یا فروشش؟
    در مورد مودم وایمکس قضیه پوشش indoor و ouddoor چیه؟ اصلا مدل مودمش چیه؟ تو سایت مبین نت نگاه کردم خونمون تو منطقه پوشش outdoor بود! یعنی مودمش بدردمون نمیخوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام به همگی
    من بالاخره تصمیمو گرفتم و میخام تو 2-3 روز آینده مدل 40d6920 رو بگیرم. دوستان اگه از قیمت این مدل خبر دارن اطلاع بدن سرمون یه وقت کلاه نره
    ودیگه اینکه اگه سینمای خانگی هدیه رو برندارم چقدر باید کم کنن؟ به اندازه قیمت خریدش یا فروشش؟
    در مورد مودم وایمکس قضیه پوشش indoor و ouddoor چیه؟ اصلا مدل مودمش چیه؟ تو سایت مبین نت نگاه کردم خونمون تو منطقه پوشش outdoor بود! یعنی مودمش بدردمون نمیخوره؟
    کد:
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام به همگی
    میشه بجای مودم تخفیف بگیریم؟ چون فکرنکنم بدردم بخوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •