بزار
تم قیافه یکم شبیه سالارین هاست. فکر کن موردین ببیندش بعد روش ازمایش کنه بفهمه پدر بزرگشه![]()
بزار
تم قیافه یکم شبیه سالارین هاست. فکر کن موردین ببیندش بعد روش ازمایش کنه بفهمه پدر بزرگشه![]()
دوست تو این مقایسه Performance که LENS OF TRUTH کرده نسخه 360 یه سر و گردن سرتر از نسخه PS3 هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی مس افکت در ابتدا هم کلا انحصاری xbox بود و توسط شرکت مایکروسافت پخش شد. ولی بعد ها بایو ور تصمیم گرفت بازی مس افکت 1 رو شخصا برای کامپیوتر هم منتشر کنه. بعد هم که کلا شرکت بایو ور زیر مجموعه ea شد و بازی مس افکت 2 برای هر دو پلت فرم همزمان پخش شد.
به علت موفقیت چشم گیر مس افکت 2 شرکت ea تصمیم زیرکانه ای گرفت و برای فروش بیشتر بازی رو برای ps3 هم عرضه کرد. یکی از علت هایی که مس افکت 1 هم برای ps3 نیومد هم انحصاری بودنش برای مایکروسافت بود.
بهر حال leadplatform بازی هنوزم xbox هست . مایکروسافت متوجه اشتباه بزرگش شد و توی این نسخه تونست کاری کنه که کینکت در کنار مس افکت استفاده شه و با عملکرد شگرف کینکت در مس افکت که در سایر بازی ها نظیر نداره میتونه اندکی به فروش کینکت هم کمک کنه.
بعد مس افکت مایکروسافت در مورد alan wake هم از نظر من اشتباه کرد.![]()
من اینارو نمیدونستمچه جالب. من فقط یادمه که تبلیغات بازی رو دیدم، خریدمش، تمومش کردم(اونموقعی که توی نت زیاد برای بازی دور نمی خوردم).
حالا جریان Alan Wake چیه؟ من فکر کنم یادمه تریلر این بازی رو سال 2007-2008 دیده بودم (اگه اشتباه نکنم - شایدم مال یه بازی دیگه بود، ولی تریلرش اینجوری بود که یه چیزی مثل زمین لرزه یا شهاب سنگ اتفاق میوفته و بعدش یکی با یه بطری آب از خواب بیدار میشه و می بینه همه جا داغونه و ...) و الان اینو میدونم که یکلی تردید بود برای اینکه نسخه ی PCـش رو بزنن. حالا چی شده جدیدا؟
اون بازی که شما میگی I AM ALIVE ! هست (اسمش CAPITAL هست من ازرو قصد ننوشتم!)که از طررف یوبی سافت قراره بیاد که اونها هم گفتن واسه PC نمیدیم ولی بعدا به غلط کردن افتادن و هنوزم نیومده.
ALAN WAKE داستان یک نویسندست که با همسرش میره تعطیلات که همسرش رو موجود ماورا الطبیه ای به نام DARKNESS میگیره. خالا اون باید داستان بازیو کامل کنه تا همسرش رو پس بگیره. کلا داستانش قشنگه و بازیش هم خوبه و در سبک ترسناک.
این بازی هم در ابتدا قرار بود برای دو پلت فرم PC & XBOX عرضه شه از طرف شرکت مایکروسافت ولی بعد PC رو لغو کردند و حالا بعد 2 سال شرکت REMEDY سازنده بازی( و سازنده اصلی بازی مکس پین) با هزینه خودش بازی رو پورت کرد و پخش کرد که خوشبختانه پول پورت و هزینه تولیدش برای PC در 48 ساعت اولیه فروش بازی به شرکت بازگشته و رمدی خیلی خوشحال شده و ایشالا ALAN WAKE AMERICAN NIGHTMARE رو همزمان پخش کنه.البته هنوز بازی انحصاری مایکروسافته![]()
چه جالب من فکر مب کردم پروتین ها همچین شکلی میباید داشته باشن
حالا نمیدونم چرا اینکارو کردن.یعنی بایووار این عکسو فراموش کرده بود که به نظر من غیر ممکن است.البته شایدم این عکس پروتین نباشه
در ضمن مگه نسل پروتین ها منقرض نشده بود.پس این از کجا پیداش شد یعنی
کلا پروتین ها یک نژاد کاملا مرموزی بودند که توسط ریپرها منقرض شدند که همین باعث ناشناخته موندن اونا شده و منقرض شدن یعنی اینکه هیچ پروتینی نباید زنده می بود.درسته شاید بایووار با این کارش خواسته جذابیت بازی رو بیشتر کنه ولی به نظر من بهتر بود این کارو نمی کردن چون با این کارشون گفته های قبلی خودشونو در مورد پروتین ها نقض کردند.
یادش که نرفته اینا مجسمه هایی بودند که توی ایلوس بودند درست یادم نیست به چه منظور ساخته شده بودند.
بعد مطمئن باش بازی رو با یک اشتباه خراب نمیکنه. در ضمن موقع حمله ریپر ها بخشی از پروتئون ها به قسمت های مختلف کهکشان رفتند و زنده موندند. حتما دلیل خوب میارن
اما عجب DLC توپیه !
حالا به نظرتون سایزش چقدری میشه ؟
چون روز اول میاد معمولا 70 درصد محتویات dlc در خود بازی هست و فقط بخش کوچکی رو دانلود میکنیم.که احتمالا 500 مگ یا کمتر باشه.
کلا فقط برای فروش بیشتر collector edition این dlc از بازی اصلی حذف شده. افرادی که اون نسخه رو خریدند از ابتدا دسترسی به این dlc رو دارند.
کسانی که دمو رو دانلود نکردن لینک مستقیم از ادرس زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mihan download (فاصله نداره)
احتمالا این ها هاسک هستند
پروتیئن ها هم حتما یک جایی توی کهکشان هستند که کسی کشفش نکرده
مثل مقر کلکتور ها که تو هسته کهکشان بود ، یا مثلا توی یک سیستمی رفتن که Mass Relay نداره و با تکنولوژی خودشون تونستن سفر کنند
نویسنده های بایوور هیچ وقت یک چیزی رو الکی به داستان بازی تحمیل نمی کنند
مطمئن باش سوپرایز بزرگی برامون دارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)