تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 125 اولاول ... 307076777879808182838490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 1249

نام تاپيک: طرفداران Dell XPS L501

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

بچه ها تو این نظر سنجی شرکت کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------

اوکی در دیجی کالا نوشته که بلوتوث داخلی هس .
    راستی یه سوال دیگه اینکه کیفیت مانیتور کدومشون بهتره : hp 6090 یا dell xps L502 ؟
    .
    .
    ..
    هردوشون خوبن جفتشون 1366 * 768 و هردو HD هستن.........خوبن دیگه هردو....حله مشکلی نیست......

2. 2 کاربر از mehdi666lp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

کسی نیست که اطلاعات کامل و خوب بده؟؟؟
    توی xps ها همین l502x واقعا" عالیه...هم گرافیک هم قیمت خوبی داره...بلوتوثشم اینترنال هست و ورژن 3.
    Last edited by sami-z; 28-04-2011 at 15:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

Processor
    Intel Core i5-2410M (dual-core 2.30-2.90GHz, 35W)
    Intel Core i5-2520M (dual-core 2.50-3.20GHz, 35W)
    Intel Core i7-2630QM (quad-core 2.00-2.90GHz, 45W)
    Intel Core i7-2620M (dual-core 2.70-3.40GHz, 35W)
    Intel Core i7-2720QM (quad-core 2.20-3.30GHz, 45W)
    Intel Core i7-2820QM (quad-core 2.30-3.40GHz, 45W)

Chipset
    Intel HM67

Memory
    2x2GB DDR3-1333
    1x4GB + 1x2GB DDR3-1333
    2x4GB DDR-1333 (CL9)

Graphics
    NVIDIA GeForce GT 525M 1GB DDR3
    96 SPs, 600/1200/1800MHz Core/Shader/RAM clocks

NVIDIA GeForce GT 540M 2GB DDR3
    96 SPs, 672/1344/1800MHz Core/Shader/RAM clocks

Display
    15.6” WLED Glossy 16:9 768p (1366x768)

15.6" B+GR LED Glossy 16:9 1080p (1920x1080)
    (AU Optronics B156HW1)

Hard Drive(s)
    500GB 7200RPM HDD
    640GB 7200RPM HDD

750GB 7200RPM HDD
    (Western Digital Scorpio Black WD7500BPKT-75PK4T0)

256GB SSD

Optical Drive
    8X Tray-Load DVDRW
    Blu-ray Reader/DVDRW Combo (HL-DT-ST CT30N)
    Blu-ray Writer/DVDRW

Networking
    Gigabit Ethernet(Realtek RTL8168/8111)
    802.11n WiFi (Intel Wireless-N 1000)
    802.11n WiFi (Intel Advanced-N 6150)
    802.11n WiFi + Bluetooth 3.0 (Intel Wireless-N 1030)
    802.11n WiFi + Bluetooth 3.0 (Intel Advanced-N 6230)

Audio
    2.1 JBL Speakers + Waves Audio
    (Stereo speakers and subwoofer)
    Microphone and two headphone jacks
    Capable of 5.1 digital output (HDMI/SPDIF)

Battery
    6-cell, 11.1V, ~5.0Ah, 56Wh
    9-cell, 11.1V, ~8.1Ah, 90Wh

Front Side
    Memory Card Reader

Left Side
    Exhaust vent
    1 x USB 3.0

Right Side
    Optical Drive
    2 x Headphone Jack
    Microphone Jack
    1 x eSATA/USB 2.0 Combo

Back Side
    Mini DisplayPort
    HDMI 1.4
    Gigabit Ethernet
    TV Input (Optional)
    AC Power Connection
    1 x USB 3.0
    Kensington Lock

Operating System
    Windows 7 Home Premium 64-bit

Dimensions
    15.0" x 10.4" x 1.3-1.5" (WxDxH, 6-cell)
    15.0" x 10.4" x 1.3-2.2" (WxDxH, 9-cell)

Weight
    6.33 lbs (6-cell)
    6.68 lbs (9-cell)

Extras
    Waves Maxx Audio 3
    2MP Skype HD Certified Webcam (H.264)
    86-Key backlit keyboard (Upgrade)
    Flash reader (SD/IO/XC/HC, MS/Pro/XC, MMC, xD)

Warranty
    1-year standard warranty (depending on variant)
    2-, 3-, and 4-year warranties available

Last edited by 2d2d2d; 28-04-2011 at 20:13. دليل: 2b

5. این کاربر از 2d2d2d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان من چند سوال دارم که با جواب اینا مشکلم رفع میشه

1 : وقتی که این لپ تاپ رو گرفتم اول بسم اله چطوری ازش بکاپ بگیرم که دیگه نیاز به نصب ویندوز نداشته باشم؟ (لطفا مراحل کامل رو بگید)

2 : همه ی لپ تاپ ها یه درایو دارن ( که این مسئله همیشه منو آزار میداده و باعث می شده که لپ تاپ نخرم) چطوری و به چه
    روشی میشه (حالا با برنامه یا بی برنامه) درایو های دیگه هم اضافه کرد؟؟

3 : روی این لپ تاپ چه آنتی ویروسی نصب هست ؟؟؟ و یا اگه نیست چه آنتی ویروسی بهتره نصب باشه البته مثل NOD که سرعت رو نگیره؟؟

4 : من یه فیلمی توی یوتوب دیدیم که یکی داشت کرایسیس 1 رو با این سیستم بازی می کرد ولی وقتی کابل شارژ رو میزد به دستگاه بازی کند می شد و وقتی در میآورد بازی نرمال می شد این از چیه؟

این سوالات همه در باب لپ تاپ DELL مدل XPS L502 هست

داره خودمونی میشه nastybros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان من چند سوال دارم که با جواب اینا مشکلم رفع میشه

1 : وقتی که این لپ تاپ رو گرفتم اول بسم اله چطوری ازش بکاپ بگیرم که دیگه نیاز به نصب ویندوز نداشته باشم؟ (لطفا مراحل کامل رو بگید)

2 : همه ی لپ تاپ ها یه درایو دارن ( که این مسئله همیشه منو آزار میداده و باعث می شده که لپ تاپ نخرم) چطوری و به چه
    روشی میشه (حالا با برنامه یا بی برنامه) درایو های دیگه هم اضافه کرد؟؟

3 : روی این لپ تاپ چه آنتی ویروسی نصب هست ؟؟؟ و یا اگه نیست چه آنتی ویروسی بهتره نصب باشه البته مثل NOD که سرعت رو نگیره؟؟

4 : من یه فیلمی توی یوتوب دیدیم که یکی داشت کرایسیس 1 رو با این سیستم بازی می کرد ولی وقتی کابل شارژ رو میزد به دستگاه بازی کند می شد و وقتی در میآورد بازی نرمال می شد این از چیه؟

این سوالات همه در باب لپ تاپ DELL مدل XPS L502 هست
    سلام.اول کاری خود دل یه app داره که ازت میخواد یا دی وی دی خام بندازی یا یه استورج اکسترنال وصل کنی بش تا بک آپ بگیره خیلی ام سادس، بک آپ گیری ویندوزم که سر جاشه میتونی از اونم بک آپ بگیری خیالت راحت تر باشه. به نظر من زیادم بد نیس وقتی جای مولتی مدیات مشخصه به نظرم لزومی نداره اما اگر دوست داری چند پارتیشن داشته باشی خیلی سادس، لینک آموزش تصویریش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر باز مشکلی داشتی بگو. البته با یه سری نرم افزارم میشه این کارو کرد مثل gParted ، تا اونجایی که من میدونم یه سی دی bootable باش درس میکنی بعد با اون بالا میای و پارتیشن بندی میکنی.
    روش McAfee سی روزه اگه اشتبا نکنم نصب بود که من درجا پاکش کردم به درد نمیخوره که.تو یه سیستم غول مثل این فکر نمیکنم اگه نورتن ام بریزی سرعتشو پایین بیاره اما نه مشکلی نداره من Smart Security 4 نصب کردم عالیه هیچ مشکلی ام نداره فرقشم با nod اینه که فایروال داره و anti spam و anti spyware.
    چرنده من کرایسیس 2 رو دارم با گرافیک بالا بازی میکنم کابل شارژم زدم با باطریم بازی کردم هیچ مشکلی نداره.

داره خودمونی میشه reza-shady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    world wide web

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان و اساتید
    من چند وقته در فکر تعویض لپ تاپم هستم و بین اونایی که جزو انتخاب اولم هستن یکیش همین مدل از دل هست . منتها یه سوالی برام پیش اومده که قبلا هم مطرح کردم و فقط یکی از دوستان پاسخ فرمودن که چندان کامل نبود و سوالم کماکان داره تو ذهنم رژه میره
    سوالم درمورد مدلهای کانفیگ بالاست که ویندوزشون باید 64 بیتی باشه. من تاحالا با این نوع ویندوز کار نکردم و هیچ تجربه ای باهاش ندارم و بهمین دلیل هرچی نرم افزار و بازی دارم همشون 32 بیتی هستن.حالا اگه لپ تاپی با ویندوز 64 بیت بگیرم آیا باید همه اون سی دی ها و دی وی دی هارو دور بریزم یا نه میشه روی ویندوز 64 بیتی بازی و نرم افزار 32 بیتی نصب و اجرا کرد؟
    خواهش میکنم جواب کامل باشه تا این ذهن زیر دیپلم من همشو بفهمه بلکه آروم بگیره و بتونه برای خرید تصمیم بگیره...!!!؟
    داداش منم اول همین شک رو داشتم
    اما حالا که دارم سیستم عامل هم 7 و 64 بیت هست وقتی یه برنامه یا بازی 32 بیت روش نصب می کنم بالا میاد حتی برای برنامه های 32 بیت یه program files جدا توی درایو ویندوز داره به اسم program files(x86) برنامه های 32 بیت روش نصب می شن
    من الان دارم با فایر فاکس 32 بیت وبگردی می کنم
    بازی کال اف دیوتی 4 32بیت رو روش بازی کردم
    بازی سام سریوس 32 بیت
    ویژوال استدیو 32
    پریمایر 32
    نرو 32
    یاهو 32
    و خیلی برنامه های 32 بیتی دیگه رو روی سیستم 64 بیتی تست کردم و بالا اومده

---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------

داداش اصلا کارت گرافیک لپتاپ با برق مستقیم قوی تر هم می شه من L501 دارم با باطری گرافیکش 2 و با برق مسقیم 4 هست

برای تست با باطری برو تو run و تایپ کن dxdiag رو تایپ کن برو تب دیسپلی میزان گرافیک رو ببین ؟!!!
    بعد با برق مستقیمیه بار سیستم رو ریست کن دوباره برو اون کد رو بزن و حالا گرافیکت رو ببین ؟؟1!!1!!!!!!

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

[QUOTE=nastybros;6054834]سلام.اول کاری خود دل یه app داره که ازت میخواد یا دی وی دی خام بندازی یا یه استورج اکسترنال وصل کنی بش تا بک آپ بگیره خیلی ام سادس، بک آپ گیری ویندوزم که سر جاشه میتونی از اونم بک آپ بگیری خیالت راحت تر باشه.

میتونم بپرسم منظور شما از بک آپ گیری ویندوز چیه و app چه فرقی با هم دارن ؟؟؟ من دقیقا بک آپی میخوام
    که درایورهای گرافیک و صدا و .... به همراه ویندوز گرفته بشه و وقتی ویندوزم پرید و داغون شد احیانا بتونم برگردونمش.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان و اساتید
    من چند وقته در فکر تعویض لپ تاپم هستم و بین اونایی که جزو انتخاب اولم هستن یکیش همین مدل از دل هست . منتها یه سوالی برام پیش اومده که قبلا هم مطرح کردم و فقط یکی از دوستان پاسخ فرمودن که چندان کامل نبود و سوالم کماکان داره تو ذهنم رژه میره
    سوالم درمورد مدلهای کانفیگ بالاست که ویندوزشون باید 64 بیتی باشه. من تاحالا با این نوع ویندوز کار نکردم و هیچ تجربه ای باهاش ندارم و بهمین دلیل هرچی نرم افزار و بازی دارم همشون 32 بیتی هستن.حالا اگه لپ تاپی با ویندوز 64 بیت بگیرم آیا باید همه اون سی دی ها و دی وی دی هارو دور بریزم یا نه میشه روی ویندوز 64 بیتی بازی و نرم افزار 32 بیتی نصب و اجرا کرد؟
    خواهش میکنم جواب کامل باشه تا این ذهن زیر دیپلم من همشو بفهمه بلکه آروم بگیره و بتونه برای خرید تصمیم بگیره...!!!؟
    اصولا نرم افزارای 32 بیتی رو ویندوز 64 بیتی نصب میشن اما برعکسش ممکن نیست، این وسط یه سری استثناهایی هم هست مثل اکثر برنامه های آنتی ویروس 32 بیتی یا درایورای قطعات 32 بیتی مثلا یه پرینتری که فقط درایور 32 بیتی داره رو ویندوز 64 بیتی نصب نمیشه. ویندوز 64 بیتی 2 تا Program files داره یکی که اسمش همین Program files هست که برنامه ها و گیمهای 64 بیتی اینجا نصب میشه و یه (Program files (x86 داره که به صورت پیش فرض نرم افزارای 32 بیتی روش نصب میشه پس جای نگرانی نیست. از طرفی اگه ویندوزش Pro یا Ultimate باشه ماکروسافت یه شبیه ساز XP براشون داره که با دانلود و نصبش بهت اجازه میده نرم افزارای 32 بیتی و بدون هیچ مشکلی نصب کنی اما همون طور که گفتم اکثر نرم افزارای 32 بیتی رو سیستم عامل 64 بیتی قابل نصبند.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

[QUOTE=tranceyou;6054866]
    سلام.اول کاری خود دل یه app داره که ازت میخواد یا دی وی دی خام بندازی یا یه استورج اکسترنال وصل کنی بش تا بک آپ بگیره خیلی ام سادس، بک آپ گیری ویندوزم که سر جاشه میتونی از اونم بک آپ بگیری خیالت راحت تر باشه.

میتونم بپرسم منظور شما از بک آپ گیری ویندوز چیه و app چه فرقی با هم دارن ؟؟؟ من دقیقا بک آپی میخوام
    که درایورهای گرافیک و صدا و .... به همراه ویندوز گرفته بشه و وقتی ویندوزم پرید و داغون شد احیانا بتونم برگردونمش.
    فرقشو نمیدونم! یعنی فکر نمیکنم با هم فرقی داشته باشن، میدونم خب ماهیت بک آپ همینه دیگه، بر موقعی که پرید و خواستی بتونی برگردونی. یه System image backup داره ویندوز 7 که با استفاده ازش میتونی از سیستمت image بگیری و این image شامل خود ویندوز، برنامه ها و تنظیمات و فایلای سیستمیه. اگه لپ تاپت مورد پیدا کرد میتونی با استفاده ازش محتوای سیستمت رو برگردونی که این بازگشت تمام تنظیماتو محتوا رو به حالت اولیه و پیش فرض برمیگردونه که شامل درایورای مورد نیاز برای اجرای ویندوز هم هست.

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

من l502x دارم که 2تا کارت گرافیک داره.نمیدونم 501 هم 2تایی هست یا نه!
    اگه 2تا داره روی دسک تاپ راست کلیک کن بعد برو توی NVIDIA control panel بعد توصفحه جدید که میاد از سمت چپ روی set physx configuration کلیک کن .حالا از اونجایی که نوشته set physX processor کارت گرافیک geforce رو انتخاب کن و apply بزن و سیستم رو ریست کن
    نه یک کارت بیشتر نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •