یه دنیاااااا ممنون
واقعا نمیدونم چی بگم
کاملا واضح توضیح دادید
مرررسی مرسی
یه دنیاااااا ممنون
واقعا نمیدونم چی بگم
کاملا واضح توضیح دادید
مرررسی مرسی
سلام دوستان کسی میدونه چطور میشه اقساط بانک مسکن رو اینترنتی پرداخت کرد؟؟ البته الان که من میزنم سایتش باز نمیشه![]()
سلام دوستان.
امروز رفتم بانک دفترچم رو بردم تا کارت شتاب بگیرم . همه کارامو انجام دادم . یه هفته دیگه کارتم صادر میشه. ولی وقتی برگشتم خونه دیدم دفترچم نیست . اخرین بار هم تو بانک موقع کارای کارت دست کارمند بانک بود که مشخصات رو میدید. ولی از اون موقع به بعد دیگه یادم نیست.
حالا باید چی کار کنم.؟؟
کسی نگیره سوء استفاده کنه؟
یعنی بانک دفترچه رو با کارت عوض میکنه؟ اصلا نمیدوم کجا گذاشتم؟
با سلام
کدوم بانک سود روز شمار یا 3 ماهه یا 6 ماهه بیشتری رو میده؟
سلام
میری همون شعبه ی افتتاح کننده ی حساب و تقاضای یه دفترچه ی جدید میدید.
از وظایفشون هست که دفترچه ی جدید بهتون بدن.
معمولا برای پرداخت وجه ، از صاحب حساب کارت ملی درخواست می کنن مگر اینکه مبلغ کم باشه که فقط با تطبیق امضا پرداخت بشه.
تا موقعی که بانک رو از مفقودی دفترچه تون مطلع نکنید هر سوءاستفاده ای ازش بشه بانک مقصر نیست.
بعضی از بانک ها هر دوتا رو (دفترچه+کارت عابر) در اختیار مشتری قرار میدن.
سلام
بانک کشاورزی سودی را لحاظ نمیکند
ولی شرایطی برا ی بانوان گذاشته است که می توانید توسط آن از وام های بانک کشاورزی استفاده کنید.
خبر بد برای دوستانی که مثل من قبل از تاریخ 90/11/09 امسال حساب بلند مدت چندساله باز کردین و اونم اینه که با توجه به افزایش سود سپرده ها مثلا 5 ساله قبل این تاریخ 15 درصد بود که الان به 20 درصد افزایش پیدا کرده و این افزایش سود شامل ماهایی که قبل این تاریخ حسابمونو باز کردیم نمیشه فقط مربوط به حسابهای کوتاه مدت میشه و سود بالا میره.
من حساب بلند مدت 5 ساله در بانک پاسارگاد دارم که دو ماه پیش باز کردم
خب اشکال نداره خوبیش اینه که 2 ماه بیشتر از سپرده گذاریتون نمیگذره. خودتون میدونید میتونید سپرده تون را ببندید که البته یکمی ضرر میکنید یعنی ما به تفاوت سودی که به ازای 15 درصد این دوماه گرفتین نسبت به(فکر کنم) سود سپرده گذاری کوتاه مدت (6 درصد یا 7 درصد) رو باید برگردونین.
ما ها هم متضرر میشیم ولی خب اینجوری سودش کمی بیشتر میشه.
من از کارمند بانک کشاورزی پرسیدم گفت سود های جدید عطف به ماسبق هم میشه البته این حرف ماله دیروزه و خیلی نمیشه رو حرفش حساب کرد!
حالا از کی اجرایی میشه؟
حساب بلند مدت رو که نمیشه بست حساب من 5 ساله هست وتا یکسال اول نه حق گرفتن دارم و نه واریز که کارمند بانک پاسارگاد گفت بعد یکسال میتونم برداشت کنم
اجرایی شده سود کوتاه مدت که 7 درصد شروع شده اونم به احتمال خیلی زیاد اجرایی شده
سلام دوستان خسته نباشید
من دانشجوی نرم افزار دانشگاه آزاد هستم
خواهرمم مدیریت بازرگانی رو تموم کرد (کارشناسی)
هیچ وامی چیزی نمیتونیم بگیریم؟
بد جور به وام نیاز دارم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)