دوستان کرک 2 به بالا از Daz خیلی عالیه
من الان هیچ important upate ندارم، همه رو نصب کردم
ویندوزم هیچ چیزیش نشده![]()
دوستان کرک 2 به بالا از Daz خیلی عالیه
من الان هیچ important upate ندارم، همه رو نصب کردم
ویندوزم هیچ چیزیش نشده![]()
میتونید از ویندوزتون یک ایمیج با برنامه اکرونیس ازدرایو c بگرین که بعدش با همین برنامه سری بعد که ایمیج رستور کردین آپدیتهای ویندوزم برگرده یا که ازبرنامه wsus offline update استفاده کنید که به نت باید وصل باشین آپدیتهای ویندوز برای شما جمع آوری میکنه بصورت یک فایل iso ذخیره میکنه که بعدا خواستین بتونید استفاده کنید راحترین روش استفاده ازبرنامه اکرونیس که گفتم![]()
salam ebteda babate type eng sorry ver win man 7601.win7sp1_rtm.101119-1850 hast ba ein loader 2.0.8 ham crack nemishe yani minevise unsupport mishe rahnamaii konid
این نرم افزار را ویژه نامه کلیک روزنامه جام جم هم معرفی کرده بود. پس زیاد جای نگرانی نداره.
سلام دوستان من تازه ویندوز رو ریختم وهنوز آپدیت نکردم و ورژن 7 windowsn هم قدیمی هست ولی هیچکدام از این کرک ها جواب نداد . لطفا کمک کنید
ابتدابه برنامه MBR Regenerator از لینک پایین دان کنید نصب کنید بعدش طبق شکل روی گزینه مربوطه کلیک کنید بعد از اتمام کار که سیستم ریستارت شده بالا اومدبرای کرک کردنش از برنامه windows loader 2.0.8 که اونم از تاپیک پایین میتونید دان کنید استفاده کنید
لینک دانلود MBR Regenerator
تاپیک windows loader 2.0.8کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
نه عزیز من خیلی وقته ازش استفاده میکنم.هیچ مشکلی پیش نمیاره
سلام
میخواستم بدونم به غیر از آپدیت شماره 971033 بقیه اگه بگیرم مشکلی پیش نمیاد چون بعد از کرک کردن موقع آپدیت سه تای دیگه تیک نداشت منم آپدیت نکردم گفتم اول بپرسم بعد این کار بکنم
ممنون از پاسخ
Last edited by sanso; 13-10-2011 at 14:28.
دوستان من طبق معمول ویندوز رو اپدیت کردم اما ... بعد از بالا اومدن مجحدد ویندوز کرک ویندوزم پریده ... لطفا جدید ترین پچ یا کرک یا هر چیزی که ویندوز رو فعال کنه رو لینکشو زارید دانلود کنم ...
.
ویندوزم هم = WIN 7 Ulitimate . service pack 1 هستش ..
+
+
ویرایش :
مشکل با Remove Wat حل شد
Last edited by SA.JJ.AD; 18-10-2011 at 20:54.
دانلود کنید.
مشکلی پیش نمیاد.
+
نهایتش از ریمو وا استفاده کنید که در پست اول همین تاپیک معرفی شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)