اتفاقا منم دیدم چند جا....چند قیمته ؟ از محتویاتش میتونی عکس بزاری ؟
اتفاقا منم دیدم چند جا....چند قیمته ؟ از محتویاتش میتونی عکس بزاری ؟
والا اینو من گرفتم 17 تومن... عرضم به حضورت یه باطری توش بود با یه تیغ که رو خودش سوار بود...اتفاقا منم دیدم چند جا....چند قیمته ؟ از محتویاتش میتونی عکس بزاری ؟
اما پشتش یه خود تراش ساده هم چسبیده بود که به همین تیغ ها که عکسش رو گذاشتم می خوره (ولی ساده هست)
روش بزرگ نوشته بود Not for resale که احتمالا اشانتیونِ ش باید باشه... (این جا یه سری احتمالا همون رو جدا می فروشن)
توی اون هم دو تا تیغ بود.
جدا من 3 بسته کارتریج 4تایی رو خریدم هر کدوم 8 تومن... واسه وقتایی که می خواستم صورتم کاملا صاف بشه لازمه
خیلی راحت و ساده و بی دردسر اصلاح کردم باهاش...
فقط من زنونه ش رو گرفتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مردونه یکی داشت که باز شده بود بی خیال شدم... فرق خاصی هم غیر از رنگشون
با هم نداشتن.
اینم لینک سایتش و مدل مردونه ای که دیدم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این مدلش رو بیشتر دیدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
....این باتری چه کار میکنه ؟ مثل ژیلت فیوژن هست ؟ مدل پاورش ؟
من از شایک ژیلت های سه تیغه ش رو دارم که 4 تاش 3500 تومنه و انصافا کیفیتشون خیلی خوبه.
اما انصافا کاتریجی 8 تومن به نظرم خیلی نسبت به فِوژن 12 تومنی بهتر باشه نه ؟
حالا ببین این تیغه ها با اصلاح صورت چقدر واست میمونه تا یه مقایسه ای هم بکنیم
سلام
این ماشن اصلاح خوبه: QT4050
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این بهترم هست؟ حالا برندش مهم نیست
اینی که لینک دادی جدیدتر از اون یکی هست که من لینک دادم... فرقشون هم می ره تو قسمت تریمرش فکر کنم.
باطری هم تریمر رو راه می اندازه، من پشت گردن رو باهاش امتحانی زدم خوب بود که...
من یه فیوژن داشتم باطری نمی خورد ولی از نظر اصلاح نسبت به اون انصافا بهتر بود، عمر تیغ هاش رو تست کنم
میشه بهتر نظر داد (من با آب سرد می شورم تیغ ها رو دیگه ببینم چقدر عمر می کنه... ) بین ژیلت و شیک، این به صرفه تره.
بله ویژگی منحصر به فردی که داره اینه که یه جاروی کوچیک داره که مو ها رو وکیوم میکنه
بین این 3تا کدومش؟
رمینگتون HC5750
پاناسونیک ER-GB50
فیلیپس QT4050
دوستان من برا بابام میخوام یه ریش تراش بگیرم .
راستش بابام ریش هاش خیلی زیاده و تند رشد میکنه و خیلی کلفتن ، مال خودم هم همینطور .
کادوی روز پدر راستش .
من یه فیلیپس دیدم 6990 قیمتش 65 تومن بود سیمی 55 ، بعد 6970 هم 50 تومن بود . شما رفقای عزیزم چی پیشنهاد میکنید براش بخرم ؟
کیوتاچ چطوره ؟ می خوام بیشتر از 60-70 نشه ، تازه بابام هم خوشحال بشه . چی کار کنم ؟؟؟
چـی شده ؟؟؟ روز پدر نزدیکه راهنمابی نمایید دیگه![]()
qt4050 فیلیپس.
ریش باباتون بلنده بعدش میخواین واسش ریش تراش بخرین ؟
ببینید ماشین اصلاح با ریش تراش فرق داره ها.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)