وقتی زیربغل کار میکنی چون عضلات بازو و ساعد خیلی درگیر میشن[فشار میاد بهشون] دیگه بعدش نمیکشن که بخوای جلو بازوام بزنی البته تو بعضی از سیستما مثل پیش خشتگی این کارو میکنن که عمومیت نداره.شما تو روز سینه بزنی بهتر جواب میده.
وقتی زیربغل کار میکنی چون عضلات بازو و ساعد خیلی درگیر میشن[فشار میاد بهشون] دیگه بعدش نمیکشن که بخوای جلو بازوام بزنی البته تو بعضی از سیستما مثل پیش خشتگی این کارو میکنن که عمومیت نداره.شما تو روز سینه بزنی بهتر جواب میده.
حالا چرا کلمه رو " بخور " رو یه خط پایین تر نوشتی ؟
خودت بخور ! بی ادب ! : دی
من اگه بتونم خودم رو برای 10 ثانیه روی میله های بارفیکس نگه دارم به خودم افتخار میکنم !
تا حالا یکبار تو عمرم نتونستم بالای 10 ثانیه بارفیکس رو داشته باشم !! : دی
اگه وزنتو پائین بیاری مطمعن باش میتونی روزی 100 تا بارفیکسم بری فقط باید اراده کنی![]()
Last edited by satttanism; 09-07-2011 at 22:10. دليل: لحن نا مناسب
اتفاقا اراده دارم در حد تیم ملی ازبکستان ! : دی
امروز ساعت 6 صبح بیدار شدم ، یک ساعت پیاده روی کردم !! منتها عرق سوز بودم بد تر شد ! الان نمیتونم پاهامو جفت کنم ! : دی
حالا یه سوال : به مربی بدنسازیم گفتم یه برنامه 5 روز تو هفته بنویسه ، توصیه میشه هر جلسه بین ست ها طناب بزنم و شنا شکم برم ؟
سوال 2 : نمیدونم چرا احساس میکنم بعد از 40-50 دقیقه دیگه زور ندارم وزنه بزنم در صورتی که هنوز 2-3 تا حرکت رو نرفتم ! چرا ؟!
سلام دوستان من قبلا میرفتم باشگاه بدنسازی ولی الان که خونه رو عوض کردیم مسیرش خیلی طولانی شده،تا دلتون بخواد دمبل هم تو خونه دارم،میگم از دستگاههای چند کاره خوبه بگیرم باهاش کار کنم،ولی همیشه پیش خودم میگم من اگه خواستم وزنه سنگین بلند کنم نباید یکی باشه بالا سرم،اخه نمیشه که همش سبک کار کنی؟![]()
-شنا و شکم و طناب رو اگه بعد از ورزش (ینی موقعی تمام حرکتارو زدی) بری خیلی بهتر جواب میده
-میتونه چند تا دلیل داشته باشه
1-تغذیت مناسب نیست
2-فعالیتت خیلی زیاده
3-شیطان رجیم زیاد گولت میزنه![]()
Last edited by Lord-Babak; 11-07-2011 at 09:12.
یعنی جور متفاوتی به در وصل میشد؟
سلام
میشه چندتا ورزش واسه بزرگ شدن باسن بگید
ینی مثل چوب لباسی به در وصل میشد
متوجه منظورم میشی؟![]()
بزرگ شدن؟
خوب یه سری حرکت های بشین پاشو هست
مثلا
پاهارو به عرض شونه هات باز میکنیو پنجه پاتو رو به داخل میزاری و بشین پاشو میری
البته به نظر من در این جور موارد باید پیش یه مربی بری که متنساب با بدنت یه برنامه بهت بده. همبنجوری توی خونه نمیتونی با یک یا دو حرکت به هدفت برسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)