تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 140 اولاول ... 307076777879808182838490130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 1392

نام تاپيک: بهترین شامپو به نظر شما

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شما شوره تون میچسبه به کف سرتون؟؟؟ یا پودری هست میریزه خودش بوی لباس؟

جوانه گندم رو فعلا بیخیال شید!! شما باید شامپو ضد شوره همراه با شامپو مخصوص نوع موهاتون بزنید....

شامپو های درمانی 3 دقیقه

چه تونیکی میزنید؟؟

ژل هایی که فاقد الکل باشن مشکلی ندارن
    سلام
    اره شوره چسبیده به سر احتمالا قبلا که کمتر به چشم میومد به خاطر این بوده موهام بلند بوده الان دست که بکشم به سرم کم کم میریزه
    یعنی جوانه گندم رو نزنم؟ به نظر شما شوره به خاطر اون هست؟(من خودم فکر میکنم قبلا هم داشتم)
    موهای من چرب نیست یا معمولی هست یا خشک (بیشتر به نظرم خشک باشه) الا یه شامپویی بزنم؟ هم مخصوص مو و هم ضد شوره(اگه میشه به ترتیب اولویت و بهتر بودن چند تا مارک بگید)
    این معمولی یا خشک بودن مو رو چطوری بفهمم؟ضمنا اگه هست شامپو بگید که هم برا معمولی باشه و هم خشک
    تونیک رو که قبلا گفتم فعلا این طلسم رفته تو پاچم
    برا ژل میشه یکی دو تا مارک بگید که راحت پیدا میشن
    راستی نظرتون راجع به زدن شامپو بچه چیه؟خیلی ها رو دیدم میگن ضررش کمتر هست و از اونا میزنن
    و در اخر بعد از همه اینا مثل اینکه اخرش باید بریم همون شامپو داروگر که قدیم میزدیم بزنیم(گرد و کوچیک هست)
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ماینوکسیدیل رو باید همیشه بزنم؟ بعد از قطع کردن دوباره ریزش پیدا نمیکنه در صورتی که ریزش غیر ارثی بوده باشه؟

راستی نظرم در مورد شامپو سبوفن عوض شد... گزنه کلوران رو خریدم دیروز زدم کاملا مو و پوست سر رو خشک میکنه باید همراهش یه شامپو مرطوب کننده هم بزنم امروز دوباره سبوفن رو تست کردم دیدم چون داخلش مرطوب کننده داره دیگه احتیاجی به کاندیشنر نیست خبری از خارش هم نبود! در کل واسه استفاده روزانه سبوفن بهتره. نکته! تو ترکیبات سبوفن پارابن هم هست! اگه کسی حساسه به این موضوع نخره.

دنبال یه چیز هم بودم چند روز پیش خیلی از داروخونه های معتبر رو رفتم هیچکدوم نداشت! سرم تقویت کننده پوست سر خشک(ضد ریزش نه) مارک بناکور یا رنه بلانش... ساینس هم فکر کنم هست ولی خیلی گرونه حدود 110 تومن!!

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

برای خشکی مو ماسک نوتریسرات دوکری مصرف کنید
    برای در اومدن موها باید ماینوکسیدیل مصرف کنید...و حداقل 8 ماه مصرف کنید
    در کنارش میتونید از محرک های رشد مو مثل لوسیون تقویت کننده و ضدریزش موی هگور یا لوسیون درمان ریزش رینفولتیل مخصوص آقایان ,یا لوسیون درمان ریزش موی آناستیم دوکری و یا محلول درمان ریزش مو مخصوص آقایان کلوران استفاده کنی

چند خریدن؟
    فکر کنم منظورشون رو فهمیدم..این اسپری ها یه پوشش مثل مو روی سر ایجاد میکنند به صورت موقتی.....و سر پر به نظر میاد...اصلا همیشگی نیستن

نه اصلا مشکلی نداره

شما شوره تون میچسبه به کف سرتون؟؟؟ یا پودری هست میریزه خودش بوی لباس؟

جوانه گندم رو فعلا بیخیال شید!! شما باید شامپو ضد شوره همراه با شامپو مخصوص نوع موهاتون بزنید....

شامپو های درمانی 3 دقیقه

چه تونیکی میزنید؟؟

ژل هایی که فاقد الکل باشن مشکلی ندارن
    قیمتش 5 تومنه ولی از اون اسپری ها نیستش حالا خودم میخرم تستش میکنم اگر خوب بود بهتون میگم
    موفق باشید

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

سلام بچه ها من امروز شامپو فیتو (پاناما) گرفتم برای پوست سر چرب اینم عکسشه

برای مصرف روزانس که ۴۳ تومن شدو ۲۰۰ میله، حالا دوتا دیگه دیدم یکم دودل شدم اینم عکس و مشخصات دوتایی دیگه

من موهام چربه طوری که میشوم شب صبح که پامیشم یکم چرب شده! بعد موهام الان ریزش داره ولی نه زیاد بعد یکم بیجون و کم پشت شده
    کدوم فکر میکنید خوبه واسه من؟
    (کسی اینی که گرفتم رو زده؟ حجم هم میده؟)
    Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

5. این کاربر از mohsenking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

من جدیدن نرم کننده ی MY رو گرفتم کارش عالیه.... پیشنهاد میکنم تست کنید.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من دیشب تو هایلند داشتم شامپو ها رو چک میکردم دیدم تو ترکیبات شامپوی آرژیل دوس هگور سدیم لوریل سولفات هست! میخواستم برای دفعه بعد بگیرم ولی مثل اینکه خطرناکه حسن!! اصلا شامپویی هست که این ترکیبات سولفات رو نداشته باشه؟ مثل SLS یا SLES و ... ؟؟؟

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من دیشب تو هایلند داشتم شامپو ها رو چک میکردم دیدم تو ترکیبات شامپوی آرژیل دوس هگور سدیم لوریل سولفات هست! میخواستم برای دفعه بعد بگیرم ولی مثل اینکه خطرناکه حسن!! اصلا شامپویی هست که این ترکیبات سولفات رو نداشته باشه؟ مثل SLS یا SLES و ... ؟؟؟
    والا چه عرض کنم....

جالبه/

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    اره شوره چسبیده به سر احتمالا قبلا که کمتر به چشم میومد به خاطر این بوده موهام بلند بوده الان دست که بکشم به سرم کم کم میریزه
    یعنی جوانه گندم رو نزنم؟ به نظر شما شوره به خاطر اون هست؟(من خودم فکر میکنم قبلا هم داشتم)
    موهای من چرب نیست یا معمولی هست یا خشک (بیشتر به نظرم خشک باشه) الا یه شامپویی بزنم؟ هم مخصوص مو و هم ضد شوره(اگه میشه به ترتیب اولویت و بهتر بودن چند تا مارک بگید)
    این معمولی یا خشک بودن مو رو چطوری بفهمم؟ضمنا اگه هست شامپو بگید که هم برا معمولی باشه و هم خشک
    تونیک رو که قبلا گفتم فعلا این طلسم رفته تو پاچم
    برا ژل میشه یکی دو تا مارک بگید که راحت پیدا میشن
    راستی نظرتون راجع به زدن شامپو بچه چیه؟خیلی ها رو دیدم میگن ضررش کمتر هست و از اونا میزنن
    و در اخر بعد از همه اینا مثل اینکه اخرش باید بریم همون شامپو داروگر که قدیم میزدیم بزنیم(گرد و کوچیک هست)
    با تشکر

شما وقتی دو روز سرت رو نمیشوری...احساس میکنی موهات چرب شده؟؟ براق شده؟ یا نه؟
    اول اینو مشخص کن

ماینوکسیدیل رو باید همیشه بزنم؟ بعد از قطع کردن دوباره ریزش پیدا نمیکنه در صورتی که ریزش غیر ارثی بوده باشه؟

راستی نظرم در مورد شامپو سبوفن عوض شد... گزنه کلوران رو خریدم دیروز زدم کاملا مو و پوست سر رو خشک میکنه باید همراهش یه شامپو مرطوب کننده هم بزنم امروز دوباره سبوفن رو تست کردم دیدم چون داخلش مرطوب کننده داره دیگه احتیاجی به کاندیشنر نیست خبری از خارش هم نبود! در کل واسه استفاده روزانه سبوفن بهتره. نکته! تو ترکیبات سبوفن پارابن هم هست! اگه کسی حساسه به این موضوع نخره.

دنبال یه چیز هم بودم چند روز پیش خیلی از داروخونه های معتبر رو رفتم هیچکدوم نداشت! سرم تقویت کننده پوست سر خشک(ضد ریزش نه) مارک بناکور یا رنه بلانش... ساینس هم فکر کنم هست ولی خیلی گرونه حدود 110 تومن!!
    نه اگه ارثی نباشه ..و درمان بشه دیگه نمیریزه.
    شما برای پوست سر خشک میتونی ماسک دوکری بزنی. خیلی خوبه.
    اگه ارزون میخوای ماسک سر موهای خشک و آسیب دیده فولیکا بزن.

10. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

والا ماسک موی ایوروشه رو گرفتم هم قیمت دوکری هست دو سه بار زدم تو حموم سرم خارش گرفت. قبلا نرم کننده فولیکا میزدم خوب بود ولی چون شسته میشه دیگه زیاد چیزی نمیمونه بیشتر هم برای مو هست.... من پوست سرم هم چربه هم دهیدراته یعنی شامپو خیلی خشک کنه خارش میگیره و ریشه ها ضعیف میشه چرب هم کنه همینطور! در کل معماس واسه خودش!!
    داروخونه رامین رفتم فروشنده گفت ماسک و نرم کننده نزن اگه میخوای موهات بریزه راه های بهتر و ارزونتر هم هست! گفتش از محصولات بعد از حموم استفاده کن که قشنگ رطوبت رسانی کنه.. این محلول های پوست سر خشک رو سایت دکتر فخار داره البته اگه موجود داشته باشه ماسک موی فولیکا هم دارم باید یه تست کنم....

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

والا ماسک موی ایوروشه رو گرفتم هم قیمت دوکری هست دو سه بار زدم تو حموم سرم خارش گرفت. قبلا نرم کننده فولیکا میزدم خوب بود ولی چون شسته میشه دیگه زیاد چیزی نمیمونه بیشتر هم برای مو هست.... من پوست سرم هم چربه هم دهیدراته یعنی شامپو خیلی خشک کنه خارش میگیره و ریشه ها ضعیف میشه چرب هم کنه همینطور! در کل معماس واسه خودش!!
    داروخونه رامین رفتم فروشنده گفت ماسک و نرم کننده نزن اگه میخوای موهات بریزه راه های بهتر و ارزونتر هم هست! گفتش از محصولات بعد از حموم استفاده کن که قشنگ رطوبت رسانی کنه.. این محلول های پوست سر خشک رو سایت دکتر فخار داره البته اگه موجود داشته باشه ماسک موی فولیکا هم دارم باید یه تست کنم....
    من فک کردم موی شما کلا خشکه...پس نباید ماسک موی خشک بزنی ....

باید از شامپویی استفاده کنی که اونقدر خشک نکنه که خارش بگیره سرت.

شامپو های موهای چربی داریم که مرطوب هم میکنه...نرم میکنن...شما باید اونا رو استفاده کنی! مثلا کورپورسانو موهای چربش رو من میزدم نرم هم میکرد....

یا اینکه یه شامپوی ملایم روزانه مثل جودوسر کلوران بزن ببین به سرت میسازه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •