البته من تجربه ای در نیروی انتظامی ندارم . اگر شما دارید لطفا بیان کنید تا تجربیاتمون زیاد بشه .خود من قبلا شنیده بودم که نیروی انتظامی سخت گیریش زیاد هست ولی اینکه در چه زمینه ای نمی دونم. البته ما چون فوق دیپلم هستیم اونجا هوامون رو خیلی دارن . مثلا اونجا به غیر از ما فقط دیپلم و زیر دیپلم داره و تفاوت رفتارشون رو با خودمون 180 درجه فرق داره . به اونا خیلی سخت می گیرن .خیلی موقع ها می دیدیم که سینه خیز روی برف می برندشون .ولی ما تا حالا سینه خیز نرفتیم .یا اصلا از الفاظ بد برامون به کار نبردن و همش با لفظ پسر و سرکار خطاب می کنن. البته گاهی شده مثلا توی میدون تیر به کسانیکه تخلف می کنن خطاب بد بکارببرن ولی کلی نبوده. زیر دیپلم ها که خیلی بدتره . خیلی مواقع که ما توی اسایشگاه خواب هستیم صدای اونا رو میشنویم که با سر و صدا از آسایشگاهشون بیرون می کنن برای یه چیزی تنبیه میشن و توی سرما نگهشون میدارن ولی رما و تا حالا اینکار رو نکردن . البته خود بچه های ما هم فهم شعورشون اکثرا بالاست و با درجه دارا همکاری می کنن.
سخت ترین دوره آموزشی من زمانی هست که مجبوریم نگهبانی توی فضای ازاد بدیم که شب ها سرمای وحشتناکش عذاب آوره و خوب کلا 2-3 بار بیشتر بهمون نمیخوره مگر اینکه به خاطر کاری نگهبان تنبیهی بشیم.