تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 4105 اولاول ... 3070767778798081828384901301805801080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

داداش من مادر و مادر بزرگ دوستم تو خدمت فوت کردن هیچ کاری براش نکردن کجای کاری(البته بعداش رفت کسری خفن اورد زد تو صورته فرماندمون!!)
    ایشالله خدا باباتو برات نگه داره
    درضمن جواب اون دوستمون رو هم بدم
    فرمانده میتونه کلا فرار و غیبت رو بمالونه به هم من با چشم خودم مدارکشو دیدم خودم زیر و بم این چیزا رو میدونم برا 3 ماه هم میتونه همه رو مرخصی رد کنه ما 4 نفر اینجوری داشتیم (پ)
    Last edited by AliROCK; 27-01-2011 at 05:03.

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

فرمانده میتونه کلا فرار و غیبت رو بمالونه به هم من با چشم خودم مدارکشو دیدم خودم زیر و بم این چیزا رو میدونم برا 3 ماه هم میتونه همه رو مرخصی رد کنه ما 4 نفر اینجوری داشتیم (پ)
    در مورد سه ماه سنوات، ببین خودت هم تایید کردی که فرمانده یگان نمیتونه ببخشه، چون دست اون نیست، دست نظام وظیفه هست، ولی خب با پارتی میتونه اون سه ماه رو مرخصی بده، این به معنی بخشش نیست چون باز پشت کارتش مینویسند 3 ماه سنوات
    غیبت و فرار مستقیم زیر نظر فرمانده یگان هست، ممکنه بگه برای هر روز غیبت 3 روز اضاف، یا فقط خلاء رو بیاد پر کنه و یا کلا براش مرخصی رد کنه
    ما یه افسر وظیفه داریم یگانمون، آقا این خدمت و نگهبانی رو .....، یعنی الان 4 ماه اضاف خورده داره اضاف رو میکشه باز میپیچونه، دیگه فرمانده یگان گفته ولش کنید، این یه ماه آخر خواست بیاد، نیاد، بزارین تموم شه بره شرش کنده شه

---------- Post added at 06:55 AM ---------- Previous post was at 06:51 AM ----------

سلام دوستان

از قبل آموزشي بگيد، با چه حسي، با چه ديدي بريم ؟

روز اوّل چكار كنيم ؟ ( يكي بود مي گفت روز اوّل همه وسايلمونو گرفتن يه كنسرو بهمون دادن، تا 3 بعد از ظهر در تلاش بوديم بازش كنيم، الان من يه وسيله كوچيك پيدا كردم اندازه دو تا انگشته، توش قيچي، پيچ گوشتي، چاوقوي كوچيك و يه چند تا ابزار ديگه داره، به نظرتون با خودم ببرمش؟ )

انشاءالله به مرور سوالات بيشتري رو مي پرسم

ممنون
    با دید مثبت، اینو یادت نره که به صورت عادی باید 18 ماه تو اون محیط باشی، سعی کن همواره به خودت اینو بگی که چون میگذره غمی نیست، اصلا منفی نباش، نزار محیط پادگان روت اثر منفی بزاره
    کلا تو آموزشی که وقت نمیکنی به این فکر کنی چکار کنی مخصوصا روز اول که واسه خود من به اندازه 10 روز گذشت، هی به خط میکنند، گروه درست میکنند، توجیح میشید، در مورد چاقوی کوچیک ما یه چاقوی فلزی میوه خوری بردیم واسه همین کنسرو ها، بستگی به پادگانت داره، ممکنه دژبان بگیره ازت ممکن هم هست نگیره

3. 4 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من کلا آموزشی رو قبل از اینکه اعزام بشم خیلی سخت تر تصور می کردم . از اون چیزی که فکر می کردم راحتتر بود.البته بعضی از دوستانم هستن که بد و بیراه میگن ولی خداییش اذیتمون نکردن و ابدا تنبیهات خارج از قانون ندادن (تنبیهات فقط بشین و پاشو و پا عوض کردن زمان نشستن بود که اینهم خودش یه ورزشی هست برای باز کردن رگ پشت پا که زمان رزه خیلی به کارتون میاد.)کلا من از آموزشی بدی ندیدم.

5. 2 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من کلا آموزشی رو قبل از اینکه اعزام بشم خیلی سخت تر تصور می کردم . از اون چیزی که فکر می کردم راحتتر بود.البته بعضی از دوستانم هستن که بد و بیراه میگن ولی خداییش اذیتمون نکردن و ابدا تنبیهات خارج از قانون ندادن (تنبیهات فقط بشین و پاشو و پا عوض کردن زمان نشستن بود که اینهم خودش یه ورزشی هست برای باز کردن رگ پشت پا که زمان رزه خیلی به کارتون میاد.)کلا من از آموزشی بدی ندیدم.
    البته شما ارتش هستید و با نیرو انتظامی زمین تا اسمون فرق داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

البته شما ارتش هستید و با نیرو انتظامی زمین تا اسمون فرق داره
    البته من تجربه ای در نیروی انتظامی ندارم . اگر شما دارید لطفا بیان کنید تا تجربیاتمون زیاد بشه .خود من قبلا شنیده بودم که نیروی انتظامی سخت گیریش زیاد هست ولی اینکه در چه زمینه ای نمی دونم. البته ما چون فوق دیپلم هستیم اونجا هوامون رو خیلی دارن . مثلا اونجا به غیر از ما فقط دیپلم و زیر دیپلم داره و تفاوت رفتارشون رو با خودمون 180 درجه فرق داره . به اونا خیلی سخت می گیرن .خیلی موقع ها می دیدیم که سینه خیز روی برف می برندشون .ولی ما تا حالا سینه خیز نرفتیم .یا اصلا از الفاظ بد برامون به کار نبردن و همش با لفظ پسر و سرکار خطاب می کنن. البته گاهی شده مثلا توی میدون تیر به کسانیکه تخلف می کنن خطاب بد بکارببرن ولی کلی نبوده. زیر دیپلم ها که خیلی بدتره . خیلی مواقع که ما توی اسایشگاه خواب هستیم صدای اونا رو میشنویم که با سر و صدا از آسایشگاهشون بیرون می کنن برای یه چیزی تنبیه میشن و توی سرما نگهشون میدارن ولی رما و تا حالا اینکار رو نکردن . البته خود بچه های ما هم فهم شعورشون اکثرا بالاست و با درجه دارا همکاری می کنن.
    سخت ترین دوره آموزشی من زمانی هست که مجبوریم نگهبانی توی فضای ازاد بدیم که شب ها سرمای وحشتناکش عذاب آوره و خوب کلا 2-3 بار بیشتر بهمون نمیخوره مگر اینکه به خاطر کاری نگهبان تنبیهی بشیم.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

البته من تجربه ای در نیروی انتظامی ندارم . اگر شما دارید لطفا بیان کنید تا تجربیاتمون زیاد بشه .خود من قبلا شنیده بودم که نیروی انتظامی سخت گیریش زیاد هست ولی اینکه در چه زمینه ای نمی دونم. البته ما چون فوق دیپلم هستیم اونجا هوامون رو خیلی دارن . مثلا اونجا به غیر از ما فقط دیپلم و زیر دیپلم داره و تفاوت رفتارشون رو با خودمون 180 درجه فرق داره . به اونا خیلی سخت می گیرن .خیلی موقع ها می دیدیم که سینه خیز روی برف می برندشون .ولی ما تا حالا سینه خیز نرفتیم .یا اصلا از الفاظ بد برامون به کار نبردن و همش با لفظ پسر و سرکار خطاب می کنن. البته گاهی شده مثلا توی میدون تیر به کسانیکه تخلف می کنن خطاب بد بکارببرن ولی کلی نبوده. زیر دیپلم ها که خیلی بدتره . خیلی مواقع که ما توی اسایشگاه خواب هستیم صدای اونا رو میشنویم که با سر و صدا از آسایشگاهشون بیرون می کنن برای یه چیزی تنبیه میشن و توی سرما نگهشون میدارن ولی رما و تا حالا اینکار رو نکردن . البته خود بچه های ما هم فهم شعورشون اکثرا بالاست و با درجه دارا همکاری می کنن.
    سخت ترین دوره آموزشی من زمانی هست که مجبوریم نگهبانی توی فضای ازاد بدیم که شب ها سرمای وحشتناکش عذاب آوره و خوب کلا 2-3 بار بیشتر بهمون نمیخوره مگر اینکه به خاطر کاری نگهبان تنبیهی بشیم.
    تجربیاتم رو نگم بهتره
    البته جایی که ما خدمت میکنیم چون بودجش کمه هر هفته ما رو میفرستند خونه

9. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کل خدمت رو میتونی نری و فرمانده هم برات حضور رد کنه. این نمیشه بخشیدن که. این میشه پارتی بازی.
    سه ماه غیبت اگه پارتی بازی توش نباشه فقط با عفو رهبری و اینا بخشیده میشه وگرنه فرمانده ی مستقیمت
    نمیتونه تصمیم گیری کنه در این زمینه.
    غیبت و فرار هم حتماً باید بکشی. نیرو انتظامی به ازای هر روز غیبت دو روز اضاف داره ولی سپاه فک کنم 3 روز.
    فرار از خدمت هم که دادسرایی میشه آدم. فرار از خدمت فک کنم غیبت بیش از 15 - 16 روز باشه پشت سر هم.
    تو دفترچه دانستنیها نوشته بود روزاشو دقیق یادم نیست چن روز بود.
    ولی خوب بازم میگم اینکه فرمانده ت هواتو داشته باشه و پارتی باشه برات و حضور رد کنه الکی برات یا اینکه دم به دقیقه
    مرخصی بده بهت این نمیشه بخشیدن این میشه پارتی بازی. از اینا دور و ور خودم زیاد هستش.
    کسی رو میشناسم سه ماهه اومده تو یگان از این 3 ماه تقریباً 30-40 روزش رو مرخصی بوده. جمعه ها هم که تعطیل بوده
    و همین طور روزایی که تعطیل رسمی بوده. این میشه پارتی بازی نه بخشش.
    کسی رو هم میشناسم که چند ماه آخر خدمتش رو براش حضور میزدن و اون نمیرفت سر ِ خدمت اصلاً.
    ----------------
    کسانی هم که تازه میخوان برن آموزشی اونم با مدرک دیپلم و دیپلم به پایین فقط یه هفته ی اول رو طاقت بیارن
    بعدش دیگه براشون عادی میشه و راحت میشه و دیگه پوست کلفت میشن. آخرای دوره هم که خوش میگذره.
    جوری که خیلیا نمیتونن دوری هم دوره شونو ببیند و برا هم گریه میکنند.
    دو سه روزی اولی خیلی از لحاظ روحی و بدن به آدم سخت میگذره. مخصوصاً از لحاظ روحی.
    دلیلشم اینه که تا قبل از این شخصی بودین و الان دیگه شدین نظامی. تو نظام هم که باید طاقت دیدن هر صحنهای
    رو داشته باشین و بتونید اونو هضم کنید. خلاصه همون روزای اول رو طاقت بیارید و فرار نکنید دیگه حله بقیه ش.
    برای خود من به شخصه روزای اول یگان به مراتب خیلی سخت تر از تک تک روزای آموزشیم بود.
    واقعاً حس ِ خیلی بدیه روزای اولی که آدم میره یگان جدید برای خدمت طولانی مدت.
    ولی خوب در کل چون میگذرد غمی نیست... زود میگذره...

11. 4 کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

----------------
    کسانی هم که تازه میخوان برن آموزشی اونم با مدرک دیپلم و دیپلم به پایین فقط یه هفته ی اول رو طاقت بیارن
    بعدش دیگه براشون عادی میشه و راحت میشه و دیگه پوست کلفت میشن. آخرای دوره هم که خوش میگذره.
    جوری که خیلیا نمیتونن دوری هم دوره شونو ببیند و برا هم گریه میکنند.
    دو سه روزی اولی خیلی از لحاظ روحی و بدن به آدم سخت میگذره. مخصوصاً از لحاظ روحی.
    دلیلشم اینه که تا قبل از این شخصی بودین و الان دیگه شدین نظامی. تو نظام هم که باید طاقت دیدن هر صحنهای
    رو داشته باشین و بتونید اونو هضم کنید. خلاصه همون روزای اول رو طاقت بیارید و فرار نکنید دیگه حله بقیه ش.
    برای خود من به شخصه روزای اول یگان به مراتب خیلی سخت تر از تک تک روزای آموزشیم بود.
    واقعاً حس ِ خیلی بدیه روزای اولی که آدم میره یگان جدید برای خدمت طولانی مدت.
    ولی خوب در کل چون میگذرد غمی نیست... زود میگذره...
    100% تایید میشه

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

والله ما اموزشیمون تموم شد هیچ کی برا کس دیگه گریه نکرد فقط سوار اتوبوس شدیم و الفرار

14. این کاربر از AliROCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

والله ما اموزشیمون تموم شد هیچ کی برا کس دیگه گریه نکرد فقط سوار اتوبوس شدیم و الفرار

منم منظورم همه نبود.
    خود ِ من هم ناراحت نشدم ذره ای که دوره تموم شده ولی خوب دیدم خیلیا رو که...

16. این کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •