مشکل رام با پاک کردن خیلی از برنامه ها حل شد.
فقط مشکل همیشگیم هنوز هست.
دنبال یه برنامه هستم که موقع قطع تماس با زنگ یا ویبره اطلاع بده. تو سامسونگ این مشکل وجود نداره ولی ال جی هیچ بخشی واسه ثبت ویبره یا صدا برای قطع تماس یا پایان تماس نداره!!!
مشکل رام با پاک کردن خیلی از برنامه ها حل شد.
فقط مشکل همیشگیم هنوز هست.
دنبال یه برنامه هستم که موقع قطع تماس با زنگ یا ویبره اطلاع بده. تو سامسونگ این مشکل وجود نداره ولی ال جی هیچ بخشی واسه ثبت ویبره یا صدا برای قطع تماس یا پایان تماس نداره!!!
این درسته که میگند گوشیهای با سیستم آندروید جلی بین به بعد براشون فلش پلیر وجود نداره و ساپورت نمیشه؟ مثلا دلیل عدم وجود فلش پلیر روی سونی اکسپریا SP را همین میگند و ادعا میشه که حتی امکان نصب فلش توسط کاربر هم برای این گوشیها وجود نداره! کسی تست کرده ببینه درسته یا نه؟
سلام . من قفل Security گوشیم رو Slide هست .
چند وقتی هست که هر از گاهی وقتی Slide رو میخوام باز کنم رو اونجایی که تا آخر میکشم تا صفحه باز بشه ، گوشی قفل میکنه و صفحه ثابت میمونه و باز نمیشه !
Factory reset ... reboot هم کردم اما فایده نداشته .
آنتی ویروس Zoner َAlarm هم امتحان کردم . ویروس نداشته
مشخصات :
Android 4.0.4
Real ICS R6
Kernel ver : 2.6.32.9- perf Kamarush@krsh#19
گوشی چیه؟
کلا وقتی مشکل راه حل ساده نداشته باشه بهترین کار فلش زدن یه رام جدید و یا همون رامه
خواهش میکنم کمک کنید خیلی اعصابمو بهم ریخته..
سلام
خواهش ميکنم يکي کمکم کنه
گوشيو که خاموش ميکنم خود به خود بعد چند ساعت روشن ميشه
مشکل از کجاست ..
چطور میشه منوی گوشی سامسونگ SGH- T679 رو با تغییر رام فارسی کرد؟
برنامه ی Rocket dial این کارو انجام داد واسم. برنامه های Dial غیر از برنامه ی ارجینال خود گوشی برنامه های کاملی هستن
![]()
سلام
باطریش قابل جدا شدنه؟
اگه هست یبار در بیارید کلا و بعد از یکی دو دقیقه ای جا بزنید
اگه نه راه حل بعدی وایپ و نهایتا فلش زدنه که اگه نرم افزاری باشه حل بشه
سلام
من یک گوشی Evo 3D دارم، یک سال و نیم هم هست که ازش استفاده میکنم؛ هیچ مشکلی تا حالا نداشته
ولی الان یک ماهی هست که بعضی وقت ها تاچش گیر میکنه، یعنی واسه چند لحظه اصلا تاچش کار نمیکنه و بعد درست میشه، بعضی وقت ها هم فقط باید باطری رو بردارم تا خاموش شه و دوباره بیاد بالا
تو یک ماه این اتفاق شاید 10 بار افتاده باشه، مشکلش سخت افزاریه؟ نرم افزاریه؟ اندروید 4 روش نصبه
خلاصه چه کنیم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)