سلام دوستان
راستی این بادا 2 کی می خواد بیاد
من به چن ماهی هست ویو 2دارم ولی هنوز بازی خوب و رایگان براش پیدا نکردم کسی از دوستان نداره معرفی کمه؟
سلام دوستان
راستی این بادا 2 کی می خواد بیاد
من به چن ماهی هست ویو 2دارم ولی هنوز بازی خوب و رایگان براش پیدا نکردم کسی از دوستان نداره معرفی کمه؟
سلام رفیق بازی رایگان می خواهی بیا برو اینها رو دانلود کن بازی کن فعلا این ها هست
doodlesoccer
alchemist herman
empire defense
farmfrenzy2
mazeball3d
فعلا این ها رو بگیر بازم خواستب بگو بگیم
دوست عزيز ميتوني راهنمايي كني چه جوري بايد بك آپ بگيرم؟
برو تو messag ها اونجا دکمه ی وسط پایین منظورم اون لمسی هست رو بزن منوش باز می شه گزینه ی folder view رو بزن
حالا دوباره همون پایین رو بزن دوباره یکمنو باز می شه حالا تش نوشتهbackup text messages
حالا انتخاب کن بعد بزن تو مموری کارت خوب بکاپ می گیری می ریزه اون توجایی که گفتی
حالا هر موقع بری روی اون روش بزنی مسیج باز می شه و گزنه ی رجیستری داره بزنی دوباره اضافه می شه تو این بوکست
امیدوارم فهمیده باشی![]()
با سلام یه سوال داشتم من داداشم ویو تو داره وقتی با بلوتوث میخواد چیز بفرسته اگه دیوایسش پر شده باشه نمیتونه برای گوشیای دیگه که تو دیوایسش نیستن چیز بفرسته ظرفیته دیوایسشم 10 تاست
خوب دوست عزیز شما موقعی که میرید تو قسمت پیام هاتون اون رو به حالت پوشه یا folder view تغییر بدید. بعد گزینه backup text messages رو بزنید و بعد هم گزینه phone to memory card رو بزنید. تو صفحه باز شده پیام هاییی رو که میخواهید از اونها بکاپ بگیرید رو تیک بزنید و در اخر هم گزینه backup to memory رو بزنید.
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------
چند تا از دیوایس هاشو حذف کنه مشکل حله.
---------- Post added at 01:39 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------
[/COLOR]با تشكر از پاسختون اما گوشي من s8003 جت هستش در حال حاضر و اين گزينه ها توش وجود نداره آيا تو گوشي من چنين امكاني وجود داره؟
شرمنده رفیق من با گوشی شما تا حالا کار نکردم ولی بگرد ببین یزی هست که بشه sms ها رو دونه دونه دید بعدش وقتی دونه دونه ببنی بزنی باید بتونی دونه دونه یا کلی بکاپ بگیری اگه اینجوری نبشه باید دیگه پاک کنی ولی باز سرچ کن و از این ورو اون ور بپرس ببن چی می شه![]()
سلام
ببخشید، احتمالا شما کارشناسی ارشد میخونید و برا کارشناسی ارشد و دکترا همینطوره که میفرمائید
اما ما که کارشناسی هستیم ( ورودی ۹۰) فقط با ویپیان دانشگاه میتونیم وصل شویم. تو دانشکده هم همینجوری وصل میشیم.
حالا کسی هست راهنمایی کنه چطور بادا ۱.۲ رو به بادا ۲ آپدیت کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
Last edited by vahid-p; 25-09-2011 at 09:27.
دوستم من mdic رو قبلا دانلود کرده بودم و روی گوشی نصب کردم،،الان میخوام گلوسری فارسی بریزم،، میشه برنامه رو به مموری کارت انتقال داد؟؟؟
یعنی باید دوباره mdic رو دانلود کنم و روی مموری کارت نصب کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)