بازی تمرین نداره؟ اگه داره دقیق بگید کجاست
بازی تمرین نداره؟ اگه داره دقیق بگید کجاست
میگم بچه ها جمع بشیم یک بازی چند نفره در حالت be a pro بزنیم خیلی جذابه هر کسی میتونه یک پست اختصاصی برای خودش انتخاب کنه .
هر کی حاضره دستش بالا !
در ضمن مشکل تایم اوت بچه ها خدا رو شکر یکی یکی داره حل میشه مشکل که کامل حل شد استارت لیگو میزنیم به امید خدا یک لیگ با کیفیت و با جایزه / مجازات راه میندازیم . تا الان بغیر از بچه های سایت خودمون 5-6 نفر دیگه اعلام آمادگی کردن .
با مدیریت درست که با کمک چند نفر باید صورت بگیره باید لیگی برگزار کنیم که از لحاظ کیفی در کشورمون کم نظیر باشه تا به این شکل اعتبار این لیگ بالا بره و بر اساس این اعتبار ایجاد شده میشه سیستم مجازات هم برای کسانیکه اواخر لیگ از بازیها کناره گیری میکنن ( بزرگترین معظل لیگهای آنلاین ) , در نظر گرفت تا به این شکل نظم لیگ دچار اختلال نشه .
من لیگهای رسمی اروپایی رو که نگاه میکردم میدیم بعضی از لیگها اونجا اینقدر اعتبار کسب کرده که خیلی از گیمرها برای شرکت در اون لیگ توی لیست رزوو قرار گرفتن .
من هنوز شرایط رو اینجا توی کشور خودمون نمیدونم به چه شکلی خواهد بود اما شاید ما هم بتونیم لیگی با یک اسم خاص ایجاد کنیم که روزی یک چنین اعتباریو در سطح گیمرهای داخل کشور بدست بیاره . این مساله با توجه به اینکه روز به روز دسترسی کاربران به اینترنت پر سرعت داره بیشتر میشه چندان بعید و دور از ذهن نیست .
برای رسیدن به این هدف شاید مجبور باشیم اول از لیگهای کوچیکتر شروع کنیم تا کیفیت فدای کمیت نشه .
واقعا راه اندازی لیگ مخصوصا شب جمعه ها وجمعه خیلی عالیه.
البته اگه این مشکل time out حل بشه من خودم تا 3 شب پیش هم fifa 10 هم 11 رو آنلاین بازی میکردم ولی از 2 روز پیش خواستم بزنم این ارورو میده راستی مودمم هم tp link بود وهست.
آقا یه سوال شاید بی ربط باشه !!
موزیک زمینه بازی رو چطور میشه جدا از بازی استفاده کرد؟؟
من هم با adsl 128 میتونم بدون لگ انلاین بازی کنم؟؟؟![]()
Last edited by LiverBarca; 08-10-2010 at 00:33.
راستی این عکسا رو ببنید تا مثل من کف بر بشید!!!
داشتم با آرسنال بازی میکردم توپو تو عمق واسه شماخ فرستادم که رو خط آفساید بود بعد برگشت به کمک داور نگاه کرد که ببینه آفساید میگیره یا نه بعد به حرکتش ادامه داد.!!!
![]()
تو منيجر مود و با درجه سختي legendry با رئال تو 7 بازي با 31 گل زده و 3 گل خورده و 21 امتياز اولم.انصافا عجب تيمي رئالش!!!
حريف ميطلبم
در ضمن هر نوع ليگي خواستيد راه بندازيد،منم هستم
لطف کنین بگین این عکسها رو تو جریان بازی چه طور میگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان این مشکل باز نشدن بخش تنظیمات حل نشده هنوز؟؟؟
![]()
با دکمه ی printscreen بعدش تو پینت control+v
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)