من خودم طرح ویو دارم
اما تعریف رایکا رو شنیدم .
دوستان این گواهینامه های موتور بالای 250 سی سی شرایط گرفتنشون چیه کسی می دونه
روی گواهینامه من که نوشته تا 200 سی سی رو مجاز هستم و برای حجم موتور بالاتر بعد از 3 سه سال از تاریخ دریافت گواهینامه می تونم استفاده کنم...منتها نمی دونم که تا چقدر بالاتر زا 200 سی سی رو شامل میشه.!؟
حاجی یکی مارو راهنمایی کنه . دمتون گرم.
سلام به همگی.
دوستان قصد خرید یه متورسیکلت با بودجه 3.5 دارم انتخاب خودم کویر جی ال ایکسه.
یکی می گفت که گیربکس این موتور ضعیفه و اگه به موقع روغنشو عوض نکنی کار دستت می ده. به نظر شما درست می گفت.
کویر تو شهر ما نمایندگی داره به نظر شما موقع خرید چی رو باید چک کنم چون تا حالا موتور نخریدم.
سلام
بهترین گزینه برای شما بنظر من ، بوکسر 125 و 150 هست و چنانچه مشکل بودجه ای ندارید بوکسر رو بگیرید حدود 3500 -3600 اینطورا ؛ و سمت طرح هوندا های موجود نرید
سلام
بنظر من شما هم در حد 200-300 هزارتومن دیگه روی بودجتون بگذارید و بوکسر رو بگیرید ، فوق العاده کم صدا تر و با کیفیت تر و کم استهلاک تر از این 125 های چینی-وطنی هست
بوکسر رو باجاج تولید میکنه ، همون کارخونه ای که پالس و پولسار رو تولید میکنه
سلام
بنظر من شما هم در حد 200-300 هزارتومن دیگه روی بودجتون بگذارید و بوکسر رو بگیرید ، فوق العاده کم صدا تر و با کیفیت تر و کم استهلاک تر از این 125 های چینی-وطنی هست
بوکسر رو باجاج تولید میکنه ، همون کارخونه ای که پالس و پولسار رو تولید میکنه[/QUOTE]
خیلی ممنون از نظرتون. آیا میشه با این موتورها نظیر همین بوکسر مسافتهای 200 کیلومتری رو رفت. مثلا قزوین تا تهران.
شوهر خالم هندای ژاپنی داشت 4 ترک از قزوین تا رشت می آمدند .....
خیلی ممنون از نظرتون. آیا میشه با این موتورها نظیر همین بوکسر مسافتهای 200 کیلومتری رو رفت. مثلا قزوین تا تهران.[/QUOTE]
بعله شدنش میشه ولی خب آسیب جدی به خودتون وارد میکنید اگر که بخواید مدام برید و بیاید
من یه رفت و برگشت کرج با پالس 135 و 180 میرم و میام کلی مشکل برای کمرم ایجاد میشه چه برسه به قزوین ؛ ضمن اینکه اگر اشتباه نکنم اتوبان تهران قزوین موتور ممنوعه ترددش مثل اتوبان تهران کرج
بعله شدنش میشه ولی خب آسیب جدی به خودتون وارد میکنید اگر که بخواید مدام برید و بیاید
من یه رفت و برگشت کرج با پالس 135 و 180 میرم و میام کلی مشکل برای کمرم ایجاد میشه چه برسه به قزوین ؛ ضمن اینکه اگر اشتباه نکنم اتوبان تهران قزوین موتور ممنوعه ترددش مثل اتوبان تهران کرج[/QUOTE]
خیلی ازتون ممنونم.
در مورد مجوز تردد موتور در جاده های بین شهری یه چیزهایی شنیدم میشه یه توضیح کامل راجع بهش بدهید.
با تشکر.
Last edited by mahdi rahimi; 25-08-2015 at 13:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)