تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 98 اولاول ... 307076777879808182838490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 971

نام تاپيک: تاپیک جامع مشاوره خرید هر نوع موتورسیکلت

داره خودمونی میشه فرهود 86's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

من خودم طرح ویو دارم
    اما تعریف رایکا رو شنیدم .

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

دوستان این گواهینامه های موتور بالای 250 سی سی شرایط گرفتنشون چیه کسی می دونه

داره خودمونی میشه Argada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان این گواهینامه های موتور بالای 250 سی سی شرایط گرفتنشون چیه کسی می دونه
    روی گواهینامه من که نوشته تا 200 سی سی رو مجاز هستم و برای حجم موتور بالاتر بعد از 3 سه سال از تاریخ دریافت گواهینامه می تونم استفاده کنم...منتها نمی دونم که تا چقدر بالاتر زا 200 سی سی رو شامل میشه.!؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام
    من برای مصارف داخل شهر موتور میخواستم بخرم. اولویت برای من مقاوم بودن، قطعات باکیفیت و کم خرج بودنه. قیافه و ظاهرش برام اهمیتی نداره.
    دوستان لطف کنن و از طرح های CG چندتا از بهترینهاش رو همراه با قیمت معرفی کنن.
    حاجی یکی مارو راهنمایی کنه . دمتون گرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام به همگی.
    دوستان قصد خرید یه متورسیکلت با بودجه 3.5 دارم انتخاب خودم کویر جی ال ایکسه.
    یکی می گفت که گیربکس این موتور ضعیفه و اگه به موقع روغنشو عوض نکنی کار دستت می ده. به نظر شما درست می گفت.
    کویر تو شهر ما نمایندگی داره به نظر شما موقع خرید چی رو باید چک کنم چون تا حالا موتور نخریدم.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    من برای مصارف داخل شهر موتور میخواستم بخرم. اولویت برای من مقاوم بودن، قطعات باکیفیت و کم خرج بودنه. قیافه و ظاهرش برام اهمیتی نداره.
    دوستان لطف کنن و از طرح های CG چندتا از بهترینهاش رو همراه با قیمت معرفی کنن.
    سلام

بهترین گزینه برای شما بنظر من ، بوکسر 125 و 150 هست و چنانچه مشکل بودجه ای ندارید بوکسر رو بگیرید حدود 3500 -3600 اینطورا ؛ و سمت طرح هوندا های موجود نرید

سلام به همگی.
    دوستان قصد خرید یه متورسیکلت با بودجه 3.5 دارم انتخاب خودم کویر جی ال ایکسه.
    یکی می گفت که گیربکس این موتور ضعیفه و اگه به موقع روغنشو عوض نکنی کار دستت می ده. به نظر شما درست می گفت.
    کویر تو شهر ما نمایندگی داره به نظر شما موقع خرید چی رو باید چک کنم چون تا حالا موتور نخریدم.
    سلام

بنظر من شما هم در حد 200-300 هزارتومن دیگه روی بودجتون بگذارید و بوکسر رو بگیرید ، فوق العاده کم صدا تر و با کیفیت تر و کم استهلاک تر از این 125 های چینی-وطنی هست

بوکسر رو باجاج تولید میکنه ، همون کارخونه ای که پالس و پولسار رو تولید میکنه

7. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام

بنظر من شما هم در حد 200-300 هزارتومن دیگه روی بودجتون بگذارید و بوکسر رو بگیرید ، فوق العاده کم صدا تر و با کیفیت تر و کم استهلاک تر از این 125 های چینی-وطنی هست

بوکسر رو باجاج تولید میکنه ، همون کارخونه ای که پالس و پولسار رو تولید میکنه[/QUOTE]

خیلی ممنون از نظرتون. آیا میشه با این موتورها نظیر همین بوکسر مسافتهای 200 کیلومتری رو رفت. مثلا قزوین تا تهران.

داره خودمونی میشه فرهود 86's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

شوهر خالم هندای ژاپنی داشت 4 ترک از قزوین تا رشت می آمدند .....

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

بوکسر رو باجاج تولید میکنه ، همون کارخونه ای که پالس و پولسار رو تولید میکنه
    خیلی ممنون از نظرتون. آیا میشه با این موتورها نظیر همین بوکسر مسافتهای 200 کیلومتری رو رفت. مثلا قزوین تا تهران.[/QUOTE]

بعله شدنش میشه ولی خب آسیب جدی به خودتون وارد میکنید اگر که بخواید مدام برید و بیاید

من یه رفت و برگشت کرج با پالس 135 و 180 میرم و میام کلی مشکل برای کمرم ایجاد میشه چه برسه به قزوین ؛ ضمن اینکه اگر اشتباه نکنم اتوبان تهران قزوین موتور ممنوعه ترددش مثل اتوبان تهران کرج

11. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بعله شدنش میشه ولی خب آسیب جدی به خودتون وارد میکنید اگر که بخواید مدام برید و بیاید

من یه رفت و برگشت کرج با پالس 135 و 180 میرم و میام کلی مشکل برای کمرم ایجاد میشه چه برسه به قزوین ؛ ضمن اینکه اگر اشتباه نکنم اتوبان تهران قزوین موتور ممنوعه ترددش مثل اتوبان تهران کرج[/QUOTE]

خیلی ازتون ممنونم.
    در مورد مجوز تردد موتور در جاده های بین شهری یه چیزهایی شنیدم میشه یه توضیح کامل راجع بهش بدهید.
    با تشکر.
    Last edited by mahdi rahimi; 25-08-2015 at 13:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •