شما خودت گفتی 4 جی هستش!! اگه جی اسم انلاک هستش که چه بهتر!!!قایفش هم خوشکله!!
شما خودت گفتی 4 جی هستش!! اگه جی اسم انلاک هستش که چه بهتر!!!قایفش هم خوشکله!!
به نظر شما چرا Desire HD به اندازه HD2 موفق نبود و ازش استقبال نشد؟؟؟
دوستان اعتقاد دارند که صفحه نمایش Desire HD تعریفی نداره ولی از صفحه نمایش HD2 که پایین تر نیست!
روی کاغذ از خیلی از جهات این گوشی نسبت به HD2 بهتره مثل بدنه آلومینیومی ، وجود سیستم عامل آندروئید ، دوربین قویتر (حداقل در عدد و رقم !) ، صدای دالبی و... ولی ظاهرا این امکانات خیلی در فروش این گوشی تاثیر نداشته!
خوب هر گوشی رو باید توی برهه ی زمانی خودش بررسی و مقایسه کرد.
اچ دی2 وقتی اومد یکی از معدود گوشیهای دارای صفحه ی نمایش بزرگ بود. ولی حالا چی؟
دیزایر اچ دی هم اگه توی اون برهه ی زمانی بود موفق بود.
ولی حالا داره با گوشیهایی مقایسه میشه نظیر گالکسی اس.
و صفحه ی نمایش ضعیفش و دوربین نه چندان مطلوبش از محبوبیتش کاسته!
و این درحالیکه برندهای بزرگ موبایل گوشیهای فوق العاده قویی رو رو کردند مثل Xperia Arc سونی، Infuse سامسونگ یا
Optimus Black الجیکه اگر چه هنوز وارد بازار نشدند ولی خیلیها رو تشویق کردند که کمی بیشتر انتظار بکشند.
البته دوست من قویترین گوشی دنیا را را فراموش کردید MOTOROLA ARTIX 4G
من از موتورولا خوشم نمیاد حتی اگه 10 تا هسته هم داشته باشه بازم نمیخرمش گوشی باید دیزاین خوب داشته باشه همه چی تو گوشی قدرتش که نیست.کامپیوتر نیستش که بزارمش گوشه خونه بیرون نیاریمش....گوشی موبایله و اکثرا همراهمونه پس از همه نظر باید ردیف باشه به طور مثال sony ericsson arc گوشی هستش با دیزاین عالی.درسته خیلی قوی نیست ولی ببین چجوری مردم حجوم میارن برا گرفتنش اینجا دیگه دیزاین گوشی مهمه کیفیت صدا و تصویر-کیفیت ساخت-خوشدست بودن-و چیزای دیگه نه فقط cpu گوشی
در مورد htc هم همینطوره هر کسی یه سلیقه ای و نظری در مورد گوشی داره.بستگی کامل به طرف داره مثلا من از موتورولا خوشم نمیاد ولی htc و sony ericsson دوست دارم ولی ممکنه یکی کشته مرده موتورولا باشه حالا یه ماه هم با هم بحث کنیم به نتیجه ای نمیرسیم چون عقیده ها فرق میکنه
موفق باشید.
Last edited by kissyou; 20-01-2011 at 17:07.
آره اگه به لینکی که گذاشتم یه نگاهی بندازی متوجه میشی که من هم علاقه ای به موتورولا ندارم.
و با kissyou در مورد دیزاینش کاملا موافقم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام به دوستان
کسی قیمت جدید نداره؟
590.....تا 600
چه ساکت شده اینجا.
سلام دوستان
در آینده با توجه به سخت افزار desire hd میشه روش wp7 هم نصب کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)