کسی نمیدونه لینک دانلود صحیح اینا چیه؟من کاستل فریمور 3.55 دارم این 3.56 باید اینارو دانلود کنم تا بتونم بازی کنم لینکا خرابه![]()
کسی نمیدونه لینک دانلود صحیح اینا چیه؟من کاستل فریمور 3.55 دارم این 3.56 باید اینارو دانلود کنم تا بتونم بازی کنم لینکا خرابه![]()
جفت لینکها سالم هستند .
اگه مشکل داری با دانلود از فایل سرو میتونی از سایت زیر واسه مستقیم کردن لینک ها استفاده کنی .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای کامپیوتر نیومده ؟نمیاد ؟
راستش من عاشقه طریقه جنگیدن این شخصیت هاش هستم ولی چیکار کنم که فیتالیتی بزنم شب خوابم نمیبره![]()
فیتالیتی باراکا رو دیدین؟ کلا این باراکا خیلی خشنه! حالا امروز بابام که به کال آو دیوتی می گه بازی خشن ، دقیقا موقع فیتالیتی باراکا که داشتم روی پسرداییم اجرا می کردم اومد. اینقدر قاطی کرد که جاتون خالی
کلا بازی خیلی خشنه. باید +20 بود.
این kyript که خیلی مسخرست. همش عکس آزاد می کنه! خب اینا به چه درد من می خوره؟ فقط game mode هاش خیلی باحالن . اگه میشه کد اونا رو بدین.
امروز داشتم می خریدم یکدفعه یک عکس یک جن کوتوله اومد روی صفحه با صدای جیغقلبم افتاد توی شرتم. اون چطوری میاد؟ باید جای خاصی بریم؟؟ آخه می خوام یکی رو بترسونم! چیکار کنم که بیاد دوباره؟
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
نه نمیاد. نیومده.
![]()
![]()
![]()
اون چطوری میاد؟ باید جای خاصی بریم؟؟ آخه می خوام یکی رو بترسونم! چیکار کنم که بیاد دوباره؟![]()
فکر کنم فقط یه بار میاد...چون الان من 70-80% کل کریپت رو خریدم فقط یه بار اومده...
آره سالم بودن من اشتباه کردم![]()
آقا یکی لیست این bability و stage fatality ها رو میزاره و اینکه ایا stage fatality ها همه مثل همه ؟؟؟
اینم لیست همه ی موو ها و فیتالیتی ها :
این استوری مودش چقدر سخته! هیچ راهی نداره چیت بزنم؟ آخه روی beginer هم خر زورن! آخه حیفه دوتا شخصیت آزاد میشه! هیچ راهی نیست تا ردش کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فیتالیتی هایی که بعدا با دی ال سی میاد. امروز ه من چک کردم هنوز هیچ دی ال سی واسه بازی نیومده بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)