تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 309 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خواهش میکنم....
    عجیبه که یه گوشی موتورولا را با ساپرت فارسی خریدی.....(اونم آندروید!)

2. 2 کاربر از unknown47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ipejh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام

بالاخره امروز من هم صاحب گوشي زيباي دفي شدم ( البته با راهنمايي و كمك دوست عزيز هادي - fire 159 )

تنها نكته اي كه برام عجيب بود اين بود كه توي قسمت صفحه كليد اين گوشي گزينه فارسي هم داشت ....
    تبريك ميگم دوست عزيز!لطفا system version گوشيتو ميشه بزاري!و اينكه تو ي كجاي صفحه كليد؟تو قسمت language فارسي داره؟عربي چطور؟

4. 3 کاربر از ipejh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اگه این گوشی رو بدونه گارانتی بخریم و خدایی نکرده اومدیم و دیدیم خراب شد دست به دامن جه شرکتی باید بشیم؟؟؟باید بدیم همین تعمیراتی موبایل که فله ای ریختن تو سطح شهر؟؟

6. این کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

احسان جان اين لينك دانلود اپرا ميني نسخه بتا بود كه؟فقطم بايد يه اينترنت وصل بشه تا باز بشه!اين كه نشد كه!خودشم نسخه 5.1 نبود؟اون روت اكسپلور رو هم نصبش كردم!در اسرع وقت واستون ايميل ميكنم!يه نرم افزار تسك كيلر نصب كردم،حالا چه برنامه هايي رو بايد ببندم؟راستي opera mini 5.1 با فرمت جاوا دانلود كردم،چطوره اونو نصب كنم؟فرق جاوا با apk چيه واسه آندرويد؟راستي اون فايل ها رو واست ميل كردم!يه چك كن ببين درسته!
    Last edited by ipejh; 15-03-2011 at 16:50.

8. 2 کاربر از ipejh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تبريك ميگم دوست عزيز!لطفا system version گوشيتو ميشه بزاري!و اينكه تو ي كجاي صفحه كليد؟تو قسمت language فارسي داره؟عربي چطور؟

BUILD NUMBER= JRDNEM_U3_2.54.0

SESTEM VERSION=MOTO_VERSION2.54.0 MB525

توي قسمت تنظيمات - زبان و كيبرد - ام او بي كيبرد - فعال كردن زبان كه وارد بشي در انتهاي ليست گزينه فارسي

داره كه قابليت انتخاب رو داري در ضمن در هنگام ارسال اس ام اس كيبرد عربي داره .

دوستان شارژ اوليه چند ساعت باشه بهتره و آيا لازمه شارژ و دشارژ بشه يا نه . . .

10. 3 کاربر از hamid1436 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

توي قسمت تنظيمات - زبان و كيبرد - ام او بي كيبرد - فعال كردن زبان كه وارد بشي در انتهاي ليست گزينه فارسي

ايول!!!!!از منم دقيقا از version مال شماست!الان فارسي رو فعال كردم!ولي قبل از اينكه فعال كنم هم فارسي رو درست نشون ميداد!حتي اون 4تا حرفو!ولي خيلي جالبه!
    به دنياي آندرويد فارسي خوش آمديد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

12. 3 کاربر از ipejh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

1

خوب حالا اين فايل هاي apk رو كه دانلود كردم بريزم تو گوشي؟آنزيپي چيزي نمي خواد؟آخه زير fast download نوشته بود اول آنزيپ و rename كنيد به apk؟؟؟؟
    نه اگه apk باشه لازم نیست آنزیپ کنی. الان اون فایل رو که دانلود کردی با فایل منیجر خود گوشی پیدا کن و لمسش کن بعد 3 تا گزینه میاد شما Instal رو بزن نصب میشه.
    بعد اینکه نصب شد طبق مراحلی که قبلا گفتم عمل کن و اون 4 تا فایل رو برامون آپلود کن یا اگه برات مقدور نبود، بفرست به ایمیلم خودم آپلودشون میکنم.
    مرسی

---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------

آقا واقعا مبارکه. ایشالا درست استفاده کنی ازش.
    شارژ اولیه 5 ساعت خوبه. (البته توی دفترچه گوشی فکر میکنم 3 ساعت نوشته) در ضمن بهتره اول دشارژ کنید بعد گوشی که خاموش شد 5 ساعت بزنید به شارژ. من خودم اینطوری اول بار شارژ کردم.
    موفق باشید

14. 2 کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

اوور کلاک کردن به گوشی صدمه میزنه؟؟؟
    اگه اینو اوور کلاک کنی cpuش به 1.2ghz میرسه

16. این کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

احسان جان اين لينك دانلود اپرا ميني نسخه بتا بود كه؟فقطم بايد يه اينترنت وصل بشه تا باز بشه!اين كه نشد كه!خودشم نسخه 5.1 نبود؟اون روت اكسپلور رو هم نصبش كردم!در اسرع وقت واستون ايميل ميكنم!يه نرم افزار تسك كيلر نصب كردم،حالا چه برنامه هايي رو بايد ببندم؟راستي opera mini 5.1 با فرمت جاوا دانلود كردم،چطوره اونو نصب كنم؟فرق جاوا با apk چيه واسه آندرويد؟راستي اون فايل ها رو واست ميل كردم!يه چك كن ببين درسته!
    والا من که همون اپرایی که بهتون لینک داده بودم رو نصب کردم و بدون مشکل داره کار کار میکنه. جاوا هم میتونی نصب کنی ولی بعضی از برنامه های جاوا با آندروید مشکل دارن ( در ضمن برای پشتیبانی از جاوا برنامه J2ME رو باید نصب کنید)
    دستت درد نکنه به خاطر فایل ها مهدی خان! خیلی ممنون. ایشالا جبران کنیم

---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------

اوور کلاک کردن به گوشی صدمه میزنه؟؟؟
    اگه اینو اوور کلاک کنی cpuش به 1.2ghz میرسه
    من تو چند تا از فروم های خارجی شنیدم تا 1.2 Stable هستش ولی یه مقدار مصرف باتری رو میره بالا. در کل توصیه کردن بیشتر از 1 اوور نشه. ( به نظر من با همین 800 هم فعلا سرعتش عالیه و لزومی به این کار نیست فعلا)

18. 2 کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دستت درد نکنه به خاطر فایل ها مهدی خان! خیلی ممنون. ایشالا جبران کنیم
    آقا این فایل های مربوط به فارسی سازی رو اگه گرفتی برای ما هم میذاری ؟

20. 2 کاربر از Arash0065 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •