خواهش میکنم....
عجیبه که یه گوشی موتورولا را با ساپرت فارسی خریدی.....(اونم آندروید!)
خواهش میکنم....
عجیبه که یه گوشی موتورولا را با ساپرت فارسی خریدی.....(اونم آندروید!)
تبريك ميگم دوست عزيز!لطفا system version گوشيتو ميشه بزاري!و اينكه تو ي كجاي صفحه كليد؟تو قسمت language فارسي داره؟عربي چطور؟
دوستان اگه این گوشی رو بدونه گارانتی بخریم و خدایی نکرده اومدیم و دیدیم خراب شد دست به دامن جه شرکتی باید بشیم؟؟؟باید بدیم همین تعمیراتی موبایل که فله ای ریختن تو سطح شهر؟؟
احسان جان اين لينك دانلود اپرا ميني نسخه بتا بود كه؟فقطم بايد يه اينترنت وصل بشه تا باز بشه!اين كه نشد كه!خودشم نسخه 5.1 نبود؟اون روت اكسپلور رو هم نصبش كردم!در اسرع وقت واستون ايميل ميكنم!يه نرم افزار تسك كيلر نصب كردم،حالا چه برنامه هايي رو بايد ببندم؟راستي opera mini 5.1 با فرمت جاوا دانلود كردم،چطوره اونو نصب كنم؟فرق جاوا با apk چيه واسه آندرويد؟راستي اون فايل ها رو واست ميل كردم!يه چك كن ببين درسته!
Last edited by ipejh; 15-03-2011 at 16:50.
BUILD NUMBER= JRDNEM_U3_2.54.0
SESTEM VERSION=MOTO_VERSION2.54.0 MB525
توي قسمت تنظيمات - زبان و كيبرد - ام او بي كيبرد - فعال كردن زبان كه وارد بشي در انتهاي ليست گزينه فارسي
داره كه قابليت انتخاب رو داري در ضمن در هنگام ارسال اس ام اس كيبرد عربي داره .
دوستان شارژ اوليه چند ساعت باشه بهتره و آيا لازمه شارژ و دشارژ بشه يا نه . . .
ايول!!!!!از منم دقيقا از version مال شماست!الان فارسي رو فعال كردم!ولي قبل از اينكه فعال كنم هم فارسي رو درست نشون ميداد!حتي اون 4تا حرفو!ولي خيلي جالبه!
به دنياي آندرويد فارسي خوش آمديد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
نه اگه apk باشه لازم نیست آنزیپ کنی. الان اون فایل رو که دانلود کردی با فایل منیجر خود گوشی پیدا کن و لمسش کن بعد 3 تا گزینه میاد شما Instal رو بزن نصب میشه.
بعد اینکه نصب شد طبق مراحلی که قبلا گفتم عمل کن و اون 4 تا فایل رو برامون آپلود کن یا اگه برات مقدور نبود، بفرست به ایمیلم خودم آپلودشون میکنم.
مرسی
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------
آقا واقعا مبارکه. ایشالا درست استفاده کنی ازش.
شارژ اولیه 5 ساعت خوبه. (البته توی دفترچه گوشی فکر میکنم 3 ساعت نوشته) در ضمن بهتره اول دشارژ کنید بعد گوشی که خاموش شد 5 ساعت بزنید به شارژ. من خودم اینطوری اول بار شارژ کردم.
موفق باشید![]()
اوور کلاک کردن به گوشی صدمه میزنه؟؟؟
اگه اینو اوور کلاک کنی cpuش به 1.2ghz میرسه
والا من که همون اپرایی که بهتون لینک داده بودم رو نصب کردم و بدون مشکل داره کار کار میکنه. جاوا هم میتونی نصب کنی ولی بعضی از برنامه های جاوا با آندروید مشکل دارن ( در ضمن برای پشتیبانی از جاوا برنامه J2ME رو باید نصب کنید)
دستت درد نکنه به خاطر فایل ها مهدی خان!خیلی ممنون. ایشالا جبران کنیم
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
من تو چند تا از فروم های خارجی شنیدم تا 1.2 Stable هستش ولی یه مقدار مصرف باتری رو میره بالا. در کل توصیه کردن بیشتر از 1 اوور نشه. ( به نظر من با همین 800 هم فعلا سرعتش عالیه و لزومی به این کار نیست فعلا)
آقا این فایل های مربوط به فارسی سازی رو اگه گرفتی برای ما هم میذاری ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)