بیخیال سامان جان!دوستان توجه نکنید!
متاسفانه هدف این دوستمون، ایجاد تنش تو تاپیکه!![]()
بیخیال سامان جان!دوستان توجه نکنید!
متاسفانه هدف این دوستمون، ایجاد تنش تو تاپیکه!![]()
منم کورش شاه هخامنش و ...
من امروز اعلام می کنم که هر کس آزاد است که هر دینی را که میل دارد بپرستد و در هر نقطه که میل دارد نشیمن داشته باشد به این شرط که در آن جا حق کسی را پایمال ننماید و هر شغل را که میل دارد پیش بگیرد و مال خود را به هر نحو که مایل است به مصرف رساند به این شرط که آزار به حقوق دیگران نزند.
اگر کتیبه حقوق بشر رو نخوندی
هیچ وقت در مورد کورش حرف نزن.
درود بر پیامبر ایران
MaN ReD Has CanCEr
ایول
...
من فک می کنم این قضیه ی وین بیشتر یه هشدار هست به این گلیزر های عوضی
اولا :
بابا انقدر جو ندید ، دیگه رفتن رونی از رفتن بکهام که بدتر نیست ... امیدوارم که نره ولی اگه رفتم فدای سرم ، می خواست نره .
ثانیا :
لطفا توی تاپیک لیگ درجه 1 انگلیس در مورد لیگ سطح پایین آلمان انقدر اسپم ندید .
دقیقا منم میخوام همینو بگم.
من تا اونجای که یادم میاد
رونی همیشه از اولرافورد گفته و سر الکس چطور میتونه به هیمن سادگی و
بدون دلیل منطقی و بدون مشکل یگه من دیگه نمیخوام بمونم.
اگر تیم هم همچین تیم بیخودی بود یه حرفی
ولی دیگه دربرابر تیمی مثل شیاطین سرخ
...
![]()
اولا :
بابا انقدر جو ندید ، دیگه رفتن رونی از رفتن بکهام که بدتر نیست ... امیدوارم که نره ولی اگه رفتم فدای سرم ، می خواست نره .
ثانیا :
لطفا توی تاپیک لیگ درجه 1 انگلیس در مورد لیگ سطح پایین آلمان انقدر اسپم ندید .
من تا اونجای که یادم میاد
رونی همیشه از اولرافورد گفته و سر الکس چطور میتونه به هیمن سادگی و
بدون دلیل منطقی و بدون مشکل یگه من دیگه نمیخوام بمونم.
اگر تیم هم همچین تیم بیخودی بود یه حرفی
ولی دیگه دربرابر تیمی مثل شیاطین سرخ
---
![]()
اگر پستهای صفحه قبل رو بخونی متوجه میشی که چه کسی داره ایجاد تنش می کنه که اون من نیستم!
خوندم خوبم خوندم فقط شما نیستی که خوندیش!
جوک جالبی بود!
خوب شما نظرت چیه؟ نظرت رو بگو :
مثلا من میگم رفتن و نرفتنش فرقی واسم نداره!! چون اون بازیکن فیکس بوده و اگه میخواد بره مثل خیلی بازیکن های بزرگ دیگه رفتنش به خودش ربط داره
مثلا لویس فیگو.
بعد از اینکه از بارسا رفت چطوری شد؟ نمیگم بازیکن بدی بود یا بد بازی کرد. ولی خوب ارزشی که قبلا داشت ( من بارسال و بخاطر اون و ژولی دوست داشتم ) رو از دست داد.
توی هر باشگاه دیگه ای هم این اتفاق افتاده. مثلا همین رونالدیو. نمیگم بد بازی میکنه توی میلان ولی ارزش و قدرت و طرفدارهایی که داشت توی بارسا خیلی خیلی بیشتر بود!!
زوتر بره این رونی بابا. فکر کنم اگه بخواد تا یک سال دیگه این قرارداد رو عقب بندازه تا یک سال اینجا بحث سر رفت و نرفتنش خواهد بود.....![]()
اگه میخوای مثال بزنی مثالی بزن که درست باشه نه یه جفنگی همینطوری پرونده باشی دوست عزیز
لوکا تونی که به قول شما جون میکند توی سری آ تو کورس آقای گلی باشه و تو آلمان به راحتی و با اختلاف آقای گل میشد توی فصل 2005-2006 31 گل برای فیورنتینا تو38تا بازی زد و مثل آب خوردن آقای گل ایتالیا شدش و پشت سرش ترزگه با اختلاف فاحش 8تا گل دوم شد(23گل تو 32بازی)
توی فصل 2006-2007 هم با وجود مصدومیتای زیاد و با اینکه زیاد رو فرم نبود تو 29تا بازی 16تا گل زدش و بعدش اومد بایرن که فصل اول 24تا گل تو 31بازی زد که یه آمار کاملا نرمال برای آقای گلی هستش(پشت سرش گومز با 19تاگل بود که فقط تو 25تا بازی زده بود) و فصل دوم 14تا گل توی 25تا بازی که بازم تو اون فصل دچار مصدومیتای متوالی شده بود.
واقعا هم متاسفم که یه عده فقط برای کل کل میان همچین حرفایی رو بدون داشتن کمترین اطلاعاتی میزنن.
Last edited by بردیا; 22-10-2010 at 00:48.
errmii عزيز...شما كه طرفدار هيچ كدوم از تيم هاي انگليسي نيستيد اصلا جاتون تو اين تاپيك نيست...اگر هم يه سري ميزنيد خواهشا نظرات كاملا منطقي و از رو فكرتون رو اظهار نكنيد....فقط خواننده مطالب باشيد...چون اين تاپيك جاي بحث بچه هاييه كه طرفدار يكي از تيم هاي ليگ انگليس هستند...اين كه ليگ انگليس تو جهان اوله جك هست؟؟؟!!!
شما يا اطلاعاتت ضعيفه يا خودتون رو به كوچه علي چپ زديد و جدي جدي گم شديد...
به هر حال ليگ المان لز انگليس 2پله پايين تر هست و من احساس ميكنم اين چيزي هست كه شما رو ازار ميده....پس بهتره كه بيشتر از اين تو اين تاپيك ايجاد بحث و جدل نكنيد...ممنون از حسين عزيز و بقيه دوستان كه نخواستند تاپيك منحرف بشه....
لطف كنيد از اين به بعد مثل روال گذشته بحث ها كاملا در چهارچوب ليگ انگليس و اخبار باشه كه تو اين چند ساعتي كه نت با هم هستيم اطلاعات مفيد بدست بياريم....با نشكر از همه دوستان...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)