تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 109 اولاول ... 307076777879808182838490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

منظور این بود که زمان ، موجود (در معنای اصطلاحیش) نیست و فقط یه چیز بالعرضه، ماده تغییر و تحول که میکنه بحث زمان مطرح میشه
    گفتم "زمان به وجود نمیاد" منظورم این بود که فعل به وجود آمدن که استفاده کردی اشتباهه
    من درست متوجه اصطلاح بالعرض نمی شم میشه بیشتر توضیح بدید؟
    شما هم نظرتون اینه زمان اغازی نداشته درسته و همیشه بوده؟
    من نظرم اینه زمان همیشه بوده شما موافقی؟
    ذات ماده تغیر تحول جنبش ماده و این جنبش و تغیر و تحول همیشه بوده پس زمان هم همیشه بوده مگه میشه ماده جنبش نداشته باشه؟
    Last edited by dashhosein38; 17-07-2011 at 22:00.

داره خودمونی میشه Dexter 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    No where Land

پيش فرض

دوستان یک لحظه دست نگه دارید و مطلب زیر رو که از خودم نیست بخونید.

درباره مفهوم زمان دو گونه می شود نوشت: اول درباره جنبه ماورایی و نامتعین آن، یعنی همان که با نام «ساعت» و «آن» (الان) در قرآن آمده است. دوم جنبه تاریخی و مردمی آن، یعنی همان که با نام دوران و دولت ذکر شده است. این جنبه از معنای زمان در قالب معروف و منکر تجلی می کند. در اینجا معنایی از این دو کلمه قرآنی به میان می آید که تا حدی تصورات غالب را به هم می ریزد. 1 زمان چيست؟ بيش از اينکه زمان گاه و وقت و ساعت است نمي دانيم! مفهوم زمان مورد مناقشه زیادی بوده است . به نظر من تعریف ناپذیری ویژگی اصلی زمان است که سبب اختلافات پیرامون آن هم شده است. وقت بخت است و به دست ما نیست. در قرآن بارها کلمه آنگاه (اذا) به ناگهان ترجمه شده است. زمان «گاه»ي است که ناگاه مي آيد ومعلمي است که معلوم نيست. زمان، زمان چيزي است وخود به خود معلوم نيست وبا آنچه مي سازد ظهور مي کند. علم ساعت نزد پروردگار است (اعراف/187، احزاب/163، زخرف/85، نازعات/43).

اگه خواستید کل مطلب رو بخونید به لینک زیر برید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نظر من اینه که این مطلب جامع ترین توضیح برای زمان می تونه باشه .

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

14

دوستان یک لحظه دست نگه دارید و مطلب زیر رو که از خودم نیست بخونید.

درباره مفهوم زمان دو گونه می شود نوشت: اول درباره جنبه ماورایی و نامتعین آن
    دوست عزیز جنبه ماورا زمان چی هست؟ بیشتر توضح بدید قواعد تعریف رو رعایت کنید از اصطلاحاتی که ایهام داره استفاده نکنید وشفاف به صورت گذار بندی شده مطالبتون رو بگید لطفا بیشتر توضیح بدید
    من اولین بار این رو می شنوم

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

زمان چيست؟ بيش از اينکه زمان گاه و وقت و ساعت است نمي دانيم! مفهوم زمان مورد مناقشه زیادی بوده است . به نظر من تعریف ناپذیری ویژگی اصلی زمان است که سبب اختلافات پیرامون آن هم شده است
    دوست عزیر اینکه می گید زمان قابل تعریف نیست اشتباه
    من تعریفی که براش شده رو می گم اگه تناقض یا اشتباهی درونش بود شما بیان کنید

اینکه زمان یعنی قبل و بعد و وجود مستقلی از ذهن دار ه تعریف واقع گرایانه و نیوتنی زمان و زمان عینیت داره
    گذاره بالا مورد مناقشه نیست
    در مقابل فقط ذهن گرا ها باش مشگل دارن اینو و گوتفرید لایبنیتس و امانوئل کانت مطرح کردن
    که زمان و مکان یه مسئله ذهنی هستن یعنی اگه انسان وجود نداشته باشه زمان و مکانی وجود نداره
    یا به تعبیر دیگه ذهن ماده و زمان رو بوجود اورده اصالت ذهنیت
    علم ثابت کرده این دیدگاه اشتباه

اینکه واحد های زمان(ثانیه دقیقهساعت و غیره ..... ) رو ما ساختیم شکی توش نیست و یه مسئله ذهنی ولی اینکه بگیم قبل و بعد هم ما ساختیم تو ذهنمون اشتباهی بیش نیست

داره خودمونی میشه Dexter 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    No where Land

پيش فرض

اینکه زمان یعنی قبل و بعد و وجود مستقلی از ذهن دار ه تعریف واقع گرایانه و نیوتنی زمان و زمان عینیت داره
    این جمله ای که نوشتی یعنی چی ؟

گذاره بالا مورد مناقشه نیست
    در مقابل فقط ذهن گرا ها باش مشگل دارن اینو و گوتفرید لایبنیتس و امانوئل کانت مطرح کردن
    همینی که گفتی عینه تناقضه...اول گفتی مورد مناقشه نیست بعد گفتی ذهن گرا ها باهاش مشکل دارن و بعد هم گفتی
    ولی اینکه بگیم قبل و بعد هم ما ساختیم تو ذهنمون اشتباهی بیش نیست
    پس نشون می ده همه , سر یه چیز در مورد زمان توافق ندارند و می شه اینطور گفت که :
    تعریف ناپذیری ویژگی اصلی زمان است که سبب اختلافات پیرامون آن هم شده است. وقت بخت است و به دست ما نیست. در قرآن بارها کلمه آنگاه (اذا) به ناگهان ترجمه شده است. زمان «گاه»ي است که ناگاه مي آيد ومعلمي است که معلوم نيست. زمان، زمان چيزي است وخود به خود معلوم نيست وبا آنچه مي سازد ظهور مي کند. علم ساعت نزد پروردگار است
    Last edited by Dexter 2009; 25-07-2011 at 13:31.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

لازم میدونم چندتا اصطلاح رو توضیح بدم

مسایل ذهنی مسایلی هستند که فقط در مغز ما وجود دارند یعنی وجودشون بستگی به بودن ماداره وابسطه هستند
    اگه ما انسانها نباشیم زشتی زیبایی و بقیه تفسیر های مغز ما هم وجود نداره

مسایل عینی مسایلی هستند که وابسطه به ذهن ما نیستن حتی اگه انسانی هم نباشه وجود داره
    مثلا فاصله قطب شمال تا قطب جنوب یه مسئله عینی چه ما باشیم چه نباشیم وجود داره
    یا اول بیگ بنگ بوده بعد زمین این مسایل وابسطه به ذهن ما نیست
    به زبان ساده میتونم اینجور بگم
    بعضی ها میگن مکان زمان توهم ذهن وجود خارجی نداره شما موافقی؟
    نه تناقض نگفتم
    ذهن گراها هم به بعد و قبل اعتقاد دارن اما میگن این بستگی به بودن انسان داره
    از نظر علمی فیزیکی چه ما باشیم چه نباشیم مکان زمان وجود داره وابسطه نیست

ذهن گرا ها قادر به اثبات حرفشون نیستن زمان تعریف داره تو فیزیک فرمول هاش هم هست نظرات ذهن گراها تو فیزیک رد شده
    اگه ذهن گراها راست گفته باشن یعنی فیزیک و علم کشک یعنی علم دروغه
    Last edited by dashhosein38; 25-07-2011 at 15:37.

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

ذهن گرا ها قادر به اثبات حرفشون نیستن زمان تعریف داره تو فیزیک فرمول هاش هم هست نظرات ذهن گراها تو فیزیک رد شده
    اگه ذهن گراها راست گفته باشن یعنی فیزیک و علم کشک یعنی علم دروغه
    شما دقیقن چه تضادی بین حضور مفهوم زمان در فیزیک و نظر کانت مبنی بر مقدم بودن مفاهیمی چون زمان بر تجربه می‎بینید؟!

در ضمن رد زمان فقط در میان پیروان این عقیده‎ی کانت نیست، بسیارند ذهن‎ناگرایانی (!) که زمان رو فقط تصور انسان از تغییر می‎دونن!

البته من نظر قطعی در این باره ندارم و خوشحال میشم نظر شما رو بشنوم!

8. 2 کاربر از Haj_Amoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شما دقیقن چه تضادی بین حضور مفهوم زمان در فیزیک و نظر کانت مبنی بر مقدم بودن مفاهیمی چون زمان بر تجربه می‎بینید؟!

در ضمن رد زمان فقط در میان پیروان این عقیده‎ی کانت نیست، بسیارند ذهن‎ناگرایانی (!) که زمان رو فقط تصور انسان از تغییر می‎دونن!

البته من نظر قطعی در این باره ندارم و خوشحال میشم نظر شما رو بشنوم!
    دوست عزیز منظور من کلا آلیست‌ها بود کسانی که میگن ذهن خالق ماده وزمان این ذهن که اصالت داره
    علم زیست شناسی میگه مغز ذهن رو بوجود اورده
    فیزیک میگه قبل از اینکه ما انسانها باشیم مکان زمان بوده

همین مسئله اصالت ذهن یااصالت مکان زمان فلسفه ها رو از هم جدا می کنه

مقدم بودن مفاهیمی چون زمان بر تجربه ؟ چه دلیلی براش اوردن بزرگان این فلسفه؟ من که دلیل قانع کننده ای تا حالا ندیدم براش
    Last edited by dashhosein38; 25-07-2011 at 19:06.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بسیارند ذهن‎ناگرایانی (!) که زمان رو فقط تصور انسان از تغییر می‎دونن!

!
    تغییر اگه زمان نباشه اتفاق نمی افته باید قبل و بعد باشه
    من زمان رو اینطور تعریف میکنم قبل و بعد این قبل و بعد عینیت داره چه ذهنی باشه چه نباشه
    قبل و بعد وجود داره

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

درباره‎ی عقیده‎ای پیروان مکتب اصالت معنا/معناانگاران/معناگرایان/ایده‎آلیست‎ها و نظر علم زیست‎شناسی درباره‎ی منشا آگاهی، از اونجا که اولی رو تاحدی فراموش کرده‎ام و درباره‎ی دیگری هم مطالعه‎ای کافی نداشته‎ام، اظهارنظری نمی‎کنم.
    مقدم بودن مفاهیمی چون زمان بر تجربه ؟ چه دلیلی براش اوردن بزرگان این فلسفه؟ من که دلیل قانع کننده ای تا حالا ندیدم براش
    توضیح‎اش الان برای من سخته!
    انسان برخی مسائل رو از تجربه می‎فهمه، مثل افتادن سنگ بر روی زمین. اگه سنگی رو از ساختمونی رها کنم، عقل ما با توجه به تجربه‎ای که داره حکم می‎کنه شنگ به روی زمین می‎افته. ولی برخی مفاهیم کاملن عقلی هستن. مثل مفاهیم ریاضی. عدد و خط مفهوم‎هایی عقلی هستن. کانت معتقد هست که مفاهیمی این چنین بر تجربه‎ی ما که دریافت‎هایی خام از محیط هست تقدم داره. یعنی تا این‎ها نباشن، از این داده‎های خام محیطی، معرفتی حاصل نمیشه. به همین خاطر هست که برای مثال تصور سیب‎هایی که هیچ عددی رو نمی‎پذیرن (نمی‎دونم چطور باید بنویسم!) یا جسمی که مکانی نداره یا تغییری که در زمان رخ نمی‎ده، برای ما غیرقابل تصور هست. ولی تصور مکان، زمان، عدد 3، یا دوخط که هیچ‎وقت هم‎دیگه رو قطع نمی‎کنن و ... کاملن امکان‎پذیره!
    فیزیک میگه قبل از اینکه ما انسانها باشیم مکان زمان بوده
    تغییر اگه زمان نباشه اتفاق نمی افته باید قبل و بعد باشه
    من زمان رو اینطور تعریف میکنم قبل و بعد این قبل و بعد عینیت داره چه ذهنی باشه چه نباشه
    قبل و بعد وجود داره
    نیاز هست که بر این‎ها هم توضیحی بدم؟!

12. این کاربر از Haj_Amoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •