تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 1783 اولاول ... 3070767778798081828384901301805801080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb_hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من دیشب advanced dialer رو تنظیم کردم هر دقیقه یه بار دیسکانتکت کنه.
    اینجوری شد.

350mb گرفت.
    شما اگه به این عکس نوار قلبی هم که من تهیه کردم دقت کنید میبینید که صبا داره جون میده و روزای اخرشه!
    كار قشنگي كردي.من براي دانلود 60 مگ حداقل 20 دفعه دستي dc كردم.

جالب اینجاس که اصلا زمان در کاهش سرعت تاثیری نداره. 15 دقیقه هست که فقط 500 کیلوبایت مصرف کردم و هنوز صفحه هارو با سرعت عالی باز میکنه. به محض اینکه از 1 مگابایت میگذره سرعت نابود میشه. 100% دارن کلکی سوار میکنن.
    آقا يه نگاهي بنداز به مقدار كيلو بايت مصرفي(گرفته شده)ببين از وقتي كانكت ميشي تا چند مگ سرعت خوبه.براي من تا 4 مگ و 200 كيلوبايت با سرعت 55 دانلود ميكنه و از اون به بعد مياد رو 6~8
    يه نكته ي ديگه،100% اينا از يه نرم افزار روي اكانت هاي شبانه دارن استفاده ميكنن(با اكانت روزانه بين ساعت 3 تا 7 سرعت همون 55 ميده بدون مشكل) كه بعد از گذشتن از يه سقف خاصي از دانلود(مثلا همين 4 مگ)پهناي باند رو از 512 به 64 تغيير ميده.ولي اگر چند دقيقه دريافت ممتد(دانلود)نداشته باشي سرعت دوباره ميره بالا و مثل اين ميمونه كه dc كرده باشي و باز هم همون قاعده 4مگ تكرار مي شه
    حالا يه چيز خيلي به درد بخور در اين سيستم جديد صبا: پينگ عالي شده.من گيمر هستم و در سرور هاي داخل ايران پينگ مياد زير 30ms و اكثر اوقات تا 8ms هم ميرسه
    فكر كنم براي دانلود يه بسته ي 1 ماه gprs بگيريم اعصابمون راحتره.چون حداقل با سرعت 20 تا 30 دانلود ميكنيم

2. این کاربر از dvb_hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه عليرضا خان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من 2 روز ديگه شارژم تموم ميشه. اگر شبانه درست نشه ميرم شاتل.

باي باي صبانت

4. این کاربر از عليرضا خان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

كار قشنگي كردي.من براي دانلود 60 مگ حداقل 20 دفعه دستي dc كردم.

آقا يه نگاهي بنداز به مقدار كيلو بايت مصرفي(گرفته شده)ببين از وقتي كانكت ميشي تا چند مگ سرعت خوبه.براي من تا 4 مگ و 200 كيلوبايت با سرعت 55 دانلود ميكنه و از اون به بعد مياد رو 6~8
    يه نكته ي ديگه،100% اينا از يه نرم افزار روي اكانت هاي شبانه دارن استفاده ميكنن(با اكانت روزانه بين ساعت 3 تا 7 سرعت همون 55 ميده بدون مشكل) كه بعد از گذشتن از يه سقف خاصي از دانلود(مثلا همين 4 مگ)پهناي باند رو از 512 به 64 تغيير ميده.ولي اگر چند دقيقه دريافت ممتد(دانلود)نداشته باشي سرعت دوباره ميره بالا و مثل اين ميمونه كه dc كرده باشي و باز هم همون قاعده 4مگ تكرار مي شه
    حالا يه چيز خيلي به درد بخور در اين سيستم جديد صبا: پينگ عالي شده.من گيمر هستم و در سرور هاي داخل ايران پينگ مياد زير 30ms و اكثر اوقات تا 8ms هم ميرسه
    فكر كنم براي دانلود يه بسته ي 1 ماه gprs بگيريم اعصابمون راحتره.چون حداقل با سرعت 20 تا 30 دانلود ميكنيم
    1000 کیلوبایت که میگرفت سرعت میرفت رو 8.6.
    اره جالب اینجاس من دیشب با اکانت شبانه هم که رفتم توی بازی wow پینگ خیلی خوب بود. اما خسته بودم زیاد بازی نکرم ببینم خراب میشه یا نه

6. 2 کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Brett's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام بر دوستان
    بالاخره امروز مخمون جوش آورد و آمپر ما زد بالا و با چند تا از قلچماق های دانشگاهمون که صبانت دارن عصری(با توپ و تفنگ و زنجیر پنجه بکس و باتوم چوبدستیو ....) ریختیم سر رئیس نمایندگی صبانت یعنی کامپیوتر ماورا تو چهارراه فرامرز و خرشو چسبیدیم گفتیم :
    این چه وضعشه ؟
    به اینم میگن اینترنت شبانه ؟
    تو که اون پشت نشستی چه کاره ای ؟
    سرعت لاک پشت سریعتر از سرعت اینترنت شبانه شماست.
    .....
    خلاصه اینقدر سرش توپیدیم که آخرش راستشو گفت :
    علت افت سرعت شبانه تغییر سخت افزارهای شبکه اینترنت صبانته.قراره 1 گیگ به پهنای باند صبانت اضافه بشه.یعنی در کل بشه 3 گیگ.میگفت قراره صبانت انقلابی تو سرعت adsl ایجاد کنه که شرکتهای دیگه isp جلوش لنگ بندازن.
    دیگه اینکه اینقدر سرعت زیاد میشه که سرعتی که الان مثلا به کل کشور میدن فقط به یک شهر مثل مشهد اختصاص پیدا میکنه.الانم صبانت در حال تست سرور و سخت افزار های جدیدشه و به زودی مشکل همه برطرف میشه.گفت درسته الان صبانت تو بحرانه و داره یکی یکی مشتریهاشو از دست میده ولی برد رو کسی میکنه که تا آخرش با صبانت بمونه.
    گفتم حداقل تا کی مشکل برطرف میشه ؟
    گفت ما مدام با تهران در تماسیم ولی با اینکه نمایندگیش هستیم تایمینگ دقیق به ما نمیدن.
    این عین حرف هایی بود که به ما زد و ما هم یقشو ول کردیم.

حالا راست و دروغش با خداست ولی اگه 1% هم راست بگه به موندن با صبا از بین شرکت های دیگه isp می ارزه.(قضیه بین بد و بدتر)
    خلاصه دیگه قضاوت با خودتون.وظیفه ما اطلاع رسانی بود هر چند که گفت بین خودمون بمونه ولی ما لوش دادیم.

8. 4 کاربر از Brett بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت nibilala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من بچه ها تمام فایل هام 50 درصد دانلود شده
    حالا باید سیستمم را ببریم جایی
    راهی داره که ادامه دانلود هام را از سیستم دیگه انجام بدم اخه زوره چند تا فایل 700 مگی را از صفر دوباره بگیری
    یعنی میشه اینا را تا اینجا که دانلود کردم بفرستم تو کامپیوتر دیگه؟ راهش چیه؟
    آره. میشه
    ببین فایلهای temporary دانلوداتونو کجا سیو کرده کپیشون کن تو temporary directory کامپیوتر جدیدت.

10. این کاربر از nibilala بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من دیشب advanced dialer رو تنظیم کردم هر دقیقه یه بار دیسکانتکت کنه.
    اینجوری شد.

350mb گرفت.
    شما اگه به این عکس نوار قلبی هم که من تهیه کردم دقت کنید میبینید که صبا داره جون میده و روزای اخرشه!
    کجای این برنامه باید تنظیم کنیم که متناوب دی سی کنه؟؟

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

سلام بر دوستان
    بالاخره امروز مخمون جوش آورد و آمپر ما زد بالا و با چند تا از قلچماق های دانشگاهمون که صبانت دارن عصری(با توپ و تفنگ و زنجیر پنجه بکس و باتوم چوبدستیو ....) ریختیم سر رئیس نمایندگی صبانت یعنی کامپیوتر ماورا تو چهارراه فرامرز و خرشو چسبیدیم گفتیم :
    این چه وضعشه ؟
    به اینم میگن اینترنت شبانه ؟
    تو که اون پشت نشستی چه کاره ای ؟
    سرعت لاک پشت سریعتر از سرعت اینترنت شبانه شماست.
    .....
    خلاصه اینقدر سرش توپیدیم که آخرش راستشو گفت :
    علت افت سرعت شبانه تغییر سخت افزارهای شبکه اینترنت صبانته.قراره 1 گیگ به پهنای باند صبانت اضافه بشه.یعنی در کل بشه 3 گیگ.میگفت قراره صبانت انقلابی تو سرعت adsl ایجاد کنه که شرکتهای دیگه isp جلوش لنگ بندازن.
    دیگه اینکه اینقدر سرعت زیاد میشه که سرعتی که الان مثلا به کل کشور میدن فقط به یک شهر مثل مشهد اختصاص پیدا میکنه.الانم صبانت در حال تست سرور و سخت افزار های جدیدشه و به زودی مشکل همه برطرف میشه.گفت درسته الان صبانت تو بحرانه و داره یکی یکی مشتریهاشو از دست میده ولی برد رو کسی میکنه که تا آخرش با صبانت بمونه.
    گفتم حداقل تا کی مشکل برطرف میشه ؟
    گفت ما مدام با تهران در تماسیم ولی با اینکه نمایندگیش هستیم تایمینگ دقیق به ما نمیدن.
    این عین حرف هایی بود که به ما زد و ما هم یقشو ول کردیم.

حالا راست و دروغش با خداست ولی اگه 1% هم راست بگه به موندن با صبا از بین شرکت های دیگه isp می ارزه.(قضیه بین بد و بدتر)
    خلاصه دیگه قضاوت با خودتون.وظیفه ما اطلاع رسانی بود هر چند که گفت بین خودمون بمونه ولی ما لوش دادیم.
    اگر ما نخوایم انقلاب بشه باید کیو ببینیم؟
    اینا همش حرفه!وقته مودم من رو روی 1 مگ بستن (بعضی شهرستانا رو 2 مگ ) دیگه چه فرقی میکنه پهنای باند صبانت چقدر باشه
    اگر این سیاستی که این چند روزه گذاشتن که چند مگ دانلود کنی سرعت میرسه رو 4 ادامه بدن دیگه نیازی به زیاد کردن پهنای باند نیست.چون کسی نمی تونه دانلود کنه که پهنای باند لازم باشه

13. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

کجای این برنامه باید تنظیم کنیم که متناوب دی سی کنه؟؟
    برنامه advanced dialer (از سایت kamyabonline.com دانلود کردم).
    option>scheduling

15. این کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سرعت دانلود باز هم روي 12 هست خدا كنه زودتر درست بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پارك ها شبها مي خوابم

پيش فرض

آقا پست من پاک شده
    به هر حال
    تنها راه حل اینه که اینقدر به پشتیبانی زنگ بزنیم تا از مجبور به تسلیم شوند

دوستانی که زنگ زدند اعلام کنند تا لذت ببریم ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •