من داشتم يه بازي ميكردم كه خيليم از رقيبمك جلو بودم،طرفم ديسكانكت شد يا كرد و زمانش تموم شد ولي نميدونم چرا اعلام نميكنه كه من برنده شدم!!!
اينم لينكش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من داشتم يه بازي ميكردم كه خيليم از رقيبمك جلو بودم،طرفم ديسكانكت شد يا كرد و زمانش تموم شد ولي نميدونم چرا اعلام نميكنه كه من برنده شدم!!!
اينم لينكش:
opera10 رو از همين سايت p30 دانلود كن خيلي خيلي از IE بهتره ( اگه از IEاستفاده ميكني)
درست. پس چرا شرکت کردید؟ مگه نمیدونستین مسابقات چطوریه؟
بعدم الان خیلی ها با دیال آپ میان . 20 دقیقه هم نمیکشه.
یه سری از دوستان به اونجا سر میزنن من میبینم که آنلاینن اما حرکت نمیکنن.وقتی بهشون میگم میگن ببخشید من حوصله آنلاین رو ندارم و میرن به جای این که حرکت کنن ریزاین میزنن.شما جای من بودی چی کار میکردی؟البته اینجا گروه همس.اما من که پیگیرش شدم خوب برام مهمه دیگه.
بیچاره میگه صفحه سایت باز نمیشه تو میگی اپرا دانلود کن؟!opera10 رو از همين سايت p30 دانلود كن خيلي خيلي از IE بهتره ( اگه از IEاستفاده ميكني)منم از ie خوشم نمیاد از اپرام خوشم نمیاد . همیشه با گوگل کروم میام
همين بازي كه چند پست پيش دربارش گفتم رو رفتم نگاه كردم،ديدم منو بازونده.
واااااااااااي خيلي باحال بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میز 1 و 2 سیاه برنده.
میز 3 سفید برنده بخاطر عدم شزکت سیاه.
میز 4سفید برنده
میز 5 سفید برنده بخاطر عدم حضور سیاه.
میز 6 و 7 سیاه برنده.
میز 8 سیاه برنده بخاطر عدم حضور سفید.
تا فردا ساعت 2 اگه اعتزاضی دارید بگین که نتیجه نهایی و رنکیگ نهایی رو می خوام بزارم.
قبلا بهتر سایت بالا مبومد ولی دیگخ نمیدونم نمیاد..سایت مضخرفی بود..
یه مات مختنق خوشگل
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
اخ جون مشکلم با لینک گذاشتن درست شد!![]()
یارو خیلی مشنگ بوده![]()
ببخشید که من تو جریان نیستم ولی اگه میشه یه توضیحی بدید که اینا نتایج چیه و چجوری می تونم شرکت کنم؟
البته امیدوارم livechess باشه.
سلام دوست عزیز،
این یه مسابقه س (بود) که بین بچه های پیسی گذاشته شد، همه ش هم Live Chess بود. این نتایج مرحله ی آخر (پنجم) هست.
اگه مسابقه ی دیگه ای گذاشته بشه، شما اگه دوست داشتین میتونین شرکت کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)