سلام
دوستان اگه ممکنه جایی رو معرفی بفرمایند که یکی از این مارکهای هارد SSD رو داشته باشه خدایی خیلی گشتم پیدا نکردم شهرستان هستم و خیلی برام سخت هست:
سامسونگ،وسترن ،سیگیت،اینتل
ممنون میشم دوستان راهنمایی کن خیلی گیرم
سلام
دوستان اگه ممکنه جایی رو معرفی بفرمایند که یکی از این مارکهای هارد SSD رو داشته باشه خدایی خیلی گشتم پیدا نکردم شهرستان هستم و خیلی برام سخت هست:
سامسونگ،وسترن ،سیگیت،اینتل
ممنون میشم دوستان راهنمایی کن خیلی گیرم
فرق بین مدل Desktop و portable چیه ؟
من یه هارد اکسترنال 1TB میخوام که قابل حمل و نقل باشه .
چی خوبه و قیمتش چنده ؟
حدود 100 تومن میخوام
دو تا پست قبل تر رو می خوندید جوابتونو می گرفتید.
از دوستان خواهش می کنم پستها رو یه مرور بکنند شاید جواب سوالاتشون رو پیدا کنند
من فک میکنم تهران پاساژ پایتخت داشته باشه.(99%)
دوستان تهرانی اگه خبر دارید بگید لطفا.
با تشکر...
من واقعا از این همه اطلاعات مفید و مهمتون ممنونم
همچنین به خاطر وقتی که گذاشتین !
یه اشتباهی شده من نگفتم که لپ تاپ دارم بنابراین کلا هارد اینترنال از لیست خط می خوره و همین طور پورت ساتا!
من این پورت usb2 , 3 رو تفاوتشونو نمی دونم !!
انگار 3 سرعت بیشتری داره نه؟
خواهش می کنم. امیدوارم اطلاعات مفید بوده باشه.
بله اگر لپتاپ دارید اینترنال کلا به کنار ولی اگر پورت esata روی لپتاپتون داشته باشید می تونید از قابلیت ساتا استفاده کنید. با یه تبدیل sata to esata
پورت usb3 از نظر تئوریک تقریبا 10- 12 برابر usb2 سرعت داره ولی این سرعت بستگی به قابلیت تمام قطعاتی داره که تو مسیر انتقال اطلاعات قرار دارند و در عمل بیشتر از 2 یا 3 برابر سرعت usb2 رو نداره. اگر لپتاپتون usb3 داره خوب هاردی بگیرید که usb3 رو ساپورت کنه. ولی اگر می خواید با کارت پورت usb3 اضافه کنید بی خیال شید و از همون usb2 استفاده کنید.
سلام دوستان
تو هارد کامپیوتر من جا برایه ذخیره یک فیلم هم نیست دیگه تصمیمو قطعی کردم که یک هارد اکسترنال بگیریم.
با توجه به قیمت ترنسند و همچنین پشتیبانی از USB3 میخوام این هارد اکسترنال رو بگیرم فقط یک سوال دارم قضیه این NTFS چیه؟؟؟
این طور که دیدم هاردهایه پرتابلی که از NTFS پشتیبانی نمی کنند نمیشه فایلهایه بیشتر از 4 گیگ رو بهشون انتقال دادم و با توجه به اینکه فایلهای که من دارم بیشتر فیلمهای با فرمت DVD هستند و بیشتر از 4 گیگ حجم دارند من از کجا میتونم بفهمم که این نوع هارد پرتابل از NTFS پشتیبانی میکنه یا نه؟
با تشکر
الان دیگه اکثر هاردها ntfs فرمت شده اند از قبل و شما نیاز نیست کاری بکنید. اگر هم فرمت نشده بود فرمت کردنش کاری نداره ولی احتمالش خیلی کمه. در ضمن روی جعبش هم می نویسه ntfs formated یعنی ntfs فرمت شده.
سلام دوستان!
من یه هارد یه ترابایتی میخوام برای ریختن عکس و فیلم و آهنگهای خودم و همچنین مهمتر از اون بک آپ گیری از مک بوکم ( اپل ) ...
دلم میخواد یه چیز مقاوم باشه !!
پیشتهادتون چیه؟
لطفا هر موردی که به نظرتون به دردم میخوره رو بگین!
رو قیمتش خیلی گیر نیستم
.
.
پس یه طور خلاصه :
۱. ریختن فایلهای شخصیم و بک آپ گیری از مک بوک
۲. مقاومت بالا
۳. حجم ۱ ترا
۴. استفاده ی مداوم به صورت شبانه روز
۵. نیازی به آداپتور نداشته باشه
ممنون
چون شما بدون آداپتور میخواستی و پرتابل این گزینه ها هست:
western my passport essential / se
seagate GoFlex portabl /prtable pro
A-data Nh / sh series که دومی 1 ترا نداره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)