فرگوسن:تعویض فردیناند، محض احتیاط بود
سایت گل- سرالکس فرگوسن در صحبتهایی اعلام کرد که ریو فردیناند ممکن است شانس حضور در دیدار حساس دوشنبه شب تیمش مقابل آرسنال در رقابتهای لیگ برتر را از دست بدهد
یونایتد سه شنبه شب در اولدترافورد نتوانست به نتیجه ای بهتر از تساوی 1-1 مقابل والنسیا دست بیابد و سرالکس فرگوسن در پایان این بازی و در کنفرانس خبری از دلایلش برای تعویض فردیناند صحبت کرد.
او به اسکای سپورتس گفت:« درجریان بازی مجبور شدیم تا ریو فردیناند را از زمین مسابقه بیرون بکشیم چون او از ناحیه عضله همسترینگ احساس ناراحتی می کرد.ما نمی توانستیم شانسمان برای حضور او در دیدار مقابل آرسنال را از بین ببریم.»
تک گل والنسیا روی اشتباه مستقیم مایکل کریک به ثمر رسید.با این وجود فرگوسن از ستاره تیمش حمایت کرد و گفت:« او که بازیکن خیلی خوبی است، می توانست بهتر از اینها باشد؛چرا که همیشه توانایی های پا به توپش را نشان داده ولی به طور کلی، اوبازی فوق العاده ای را به نمایش گذاشت.»
فرگوسن در بخش پایانی صحبتهایش از عملکرد رونی نیز تمجید کرد و گفت:« رونی سه شنبه شب عالی بود. او هدایت کننده خط حمله بود و عملکردش استثنایی بود و خیلی سریع این طرف و آن طرف می رفت.»
گواردیولا: جوانان تیم، ناامیدم نکردند
سایت گل- پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا در پایان دیدار سه شنبه شب تیمش مقابل روبین کازان که با برتری 0-2 کاتاونیایی ها همراه بود در کنفرانس خبری شرکت کرد.
به نقل از روزنامه مارکا، گواردیولا گفت:« من همیشه از سخت بودن گروهمان صحبت می کردم، چون تیمهایی مثل کپنهاگن و روبین کازان، خط دفاعی سختی دارند ولی از آنجا که پیش از آغاز دیدار سه شنبه شب، صعود تیم ما به دور بعدی رقابتها مسجل شده بود، من به بازیکنان جوانم فرصت بازی دادم.ما بازی آنها در سطح رقابتهای اروپایی را دیدیم و آنها اصلا مرا ناامید نکردند.»
گواردیولا ادامه داد:«خوشبختانه هواداران تیم ما را خوشحال کردند و حمایت خوبی از بارسا داشتند.آخرین باری که مقابل روبین کازان بازی کردیم، چهل هزار هوادار به ورزشگاه آمده بودند ولی این بار تعداد هواداران پنجاه هزار نفر بود.این بدان معناست که هواداران ، بازی تیم را تحسین می کنند.»
پی نوشت : اگر سر الکس در این عکس ریش مرلین رو داشت بابانوئل با مزه ای می شد