تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 252 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

خیلی جالبه . همیشه داورها توی برنامه های مختلف خودشون را جر میدادن و میگفتن توی افسایدها 50 در 50 را نباید افساید گرفت حالا توی این بازی که این اتفاق افتاده مسعود مرادی میگه نه همچین چیزی نداریم و باید افساید گرفت .

توی یه بازی فوتبال مهم اینه که کمک داور بتونه توی همچین صحنه هایی خودشا نشون بده .

دیگه 2 تا اوت دستی گرفتن و کرنر گرفتن را هر ننه قمری بلده .

خود بازیکن ها هم می دونند وقتی توی اوت میشه یا کرنر میشه مال کدوم طرف هست .

هنر یه داور اینه که بتونه توی این صحنه های سخت تصمیم درست بگیره .

خاک بر سر این کمک داور که گفته میشه قراره توی بازیهای گوانجو هم قضاوت بکنه .
    خاک بر سرش با این قضاوتش .

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

دوست عزیز
    اشتباهات داوری جزو بازیه
    یک روز برای شماست یک روز بر علیه شما
    ولی خدا وکیلی به محض خوردن توپ به پای اون بازیکنی که سانتر کرد ، وقتی سرت رو برمیگردوندی اون بازیکن تو افساید بود ، ولی لحظه سانتر تو افساید نبود و گل درست بود

در ضمن پیروزی اگر میتونست و لایق برتری بود چرا بعدش گل نزد
    گل طلایی که نیست بازی تموم بشه ، 10 سال دیگه هم این رو بهانه کنید بازم استقلال برده

علی دایی هم دیروز هی میگفت بعد از اون گل صحیح ما شوکه شدیم و میخواستیم خودکشی کنیم و از این حرف ها

پارسال استقلال گلی خورد که قبلش توپ کاملا از خط رد شده بود و یک نوزاد هم اونو تشخیص میداد ، ولی عزا نگرفتیم
    Last edited by peyman_nn; 16-10-2010 at 09:57.

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

کفاشيان از در پشت وارد شد ! تير خلاص به مغز دايي

فارغ از آنچه ديروز در داربي 69 رخ داد بايد به اين نکته اشاره کرد که دار و دسته کفاشيان خوب دارند روي مغز دايي راه مي روند. روند اتفاقاتي که پس از دوئل دايي با فدراسيون در بازي هاي پرسپوليس روي داده نشان مي دهد که فدراسيوني ها چندان ميلي به پيش روي دايي و کاميابي وي در ليگ برتر ندارند.

البته قابل پيش بيني هم بود که پس از آن سريال درامي که دايي با مدارکش عليه کفاشيان پيش روي چشم مردم قرار داد بايد هم منتظر چنين تک تيرهاي مهلکي از سوي فدراسيوني ها مي بود .فدراسيون البته زيرکانه عمل کرد. او بدون هياهو تک تيراندازانش را مامور شليک به مغز دايي کرد. داوران فدراسيون يواش يواش روي مغز دايي و تيمش راه رفتند تا رسيدن به بازي بزرگ. انتخاب مرادي براي اين بازي از همان ابتدا نشان داد که فدراسيون مي خواهد تير خلاص را شليک کند.

داستان زخمي کردن دايي از بازي هاي پيش شروع شد و در بازي با ملوان به اوج خود رسيد. آنجا که خداداد افشاريان به راحتي هرچه تمام تر بر حق سرخها چشم پوشيد و باعث شد که پرسپوليس قبل از داربي شکست سنگيني را متحمل شود. خبر انتخاب مرادي که بارها و بارها پرسپوليس را با قضاوتهايش کشته بود خود اولين شوک به تيم دايي بود . خاطره فينال جام حذفي مقابل سپاهان و البته چندين بازي ديگر که با قضاوت بودار مرادي به ناکامي پرسپوليس منجر شده بود صداي همه را درآورد اما فدراسيون پازلش را چيده بود و با حمايت قاطع از مرادي که در آخرين سال داوريش قرار داشت ماموريت مهم را به تيم داوري او واگذار کرد تا اين بار کمک مرادي کار او را تمام کند.

ديروز استقلال شايسته پيروزي در داربي 69 بود چون از لحاظ مهره و استراتژي منسجم بود اما شکست تيم دايي را بايد در ميداني ديگر آناليز کرد. پرسپوليس زماني شکست خورد که دايي پرده از بي مبالاتي و خلف وعده فدراسيون کفاشيان برداشت و نشان داد که فدراسيون وي چگونه قصد دور زدن اداره ماليات را داشت.

با اين حال بايد منتظر اتفاقات بدتري هم براي وي بود. او ديروز پس از بازي با استقلال ضمن تقدير از بازي حريف گفت که از کجا ضربه خورده و تلويحا به اين نکته اشاره کرد جرياني در پي زمين زدن وي است و البته همه سرمنشا اين جريان را مي دانند.
    فدراسيون فوتبال تصميمش را براي انتقام از دايي گرفته است. اين را حتي مي توان از جمله معنا دار غياثي در تغيير نتيجه بازي توسط کوبل داوري لمس کرد و به اينجا رسيد که کمک داور بازي فقط داستاني را کامل کرد که توسط فدراسيون نوشته شده است.

خب اينکه هواداران پرسپوليس پس از بازي دايي را به رغم شکست تيمش به شدت تشويق مي کنند هم نشان مي دهد که آنها هم به شايستگي هاي تيمش باور دارند و مي دانند که نتيجه بازي جاي ديگري رقم خورده و سرمربي و بازيکنان تيمشان کم کاري نکرده اند.
    چرچيل جايي مي گويد قدرت فقط با حمله مستقيم به رخ کشيده نمي شود. تو مي تواني در بهترين زمان از در پشتي حمله کني و قدرتت را به رخ دشمنت بکشي. کفاشيان ديروز بهترين زمان ممکن از در پشتي وارد شد. در پشتي را البته کوبل داوري مرادي باز کرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

يه تيكه از مصاحبه فتح ا... زاده با فارس

فارس: اما استقلال در دقايق پاياني گل زد و پرسپوليس نيمه دوم بهتر بود.
    آنها در 20 دقيقه پاياني بهتر از استقلال بودند. نگران شده بودم كه نكند يكي از مدافعان خطايي مرتكب شود؛ اما تعويضي كه آقاي مظلومي انجام داد و جباري به ميدان آمد، همه چيز را تغيير داد. پاس جباري براي مجيدي كافي بود تا او كاري كند، كارستان. مجيدي تكنيكي و سرحال، با حوصله اي كه از خود نشان داد، توانست استقلالي ها را خوشحال كند.

فارس: اين بازي را با پيروزي پشت سر گذاشتيد؛ اما علي دايي بابت داور و گل مردود شده پرسپوليس خيلي ناراحت بود. چند كارشناس داوري هم معتقد بودند گل پرسپوليس صحيح بود.
    متاسفانه اين كارشناسان جو ايجاد كرده اند. متاسفم كه سر اين بازي مهم، چنين جوي را درست مي كنند. فكر مي كنم چنين اظهاراتي حساب شده است و خودشان زنگ مي زنند تا نظر بدهند.

فارس: مثلا چه كسي؟
    بعدا مي گويم. براي كارشناسي دربي بايد دقت بيشتري كرد. يكي از مقرهايي كه در دنيا كارش تشخيص چنين صحنه هايي است و نمي خواهم فعلا نام آن را بياورم، اعلام كرد بازيكن پرسپوليس 40 سانت در آفسايد بوده است. به طور حتم اين فيلم را به فيفا و AFC مي فرستم تا خيال آقايان راحت شود. زماني كه بازيكن در آفسايد است و قصد دارد ضربه بزند، داور بايد اعلام آفسايد كند. نمي خواهم بگويم كه حرفم 100 در 100 درست است؛ اما اگر هم آفسايد نبود، 90 دقيقه بازي كرديم. فوتبال هم همين است. خود علي دايي سالي كه با سايپا قهرمان شد را به ياد بياورد. اگر در آن سال، گلي كه استقلال اهواز به ثمر رساند را داور قبول مي كرد، سايپا نمي توانست قهرمان شود؛ اما گلي كه همه ديدند وارد دروازه شده را داور قبول نكرد تا علي دايي با سايپا قهرمان شود. دايي مربي بزرگي است و ديروز تيمش هم خوب بود؛ اما استقلال هم زحمت كشيد و بازي را برد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

يكي از مقرهايي كه در دنيا كارش تشخيص چنين صحنه هايي است و نمي خواهم فعلا نام آن را بياورم، اعلام كرد بازيكن پرسپوليس 40 سانت در آفسايد بوده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گل مارو دزدیدن دارن باهاش پز میدن: دی
    کلا باید قبول کرد اگه اون گل رو قبول می کردن روند بازی عوض میشد!
    اصلا شاید آخرش هم 3 بر 2 پرسپولیس می باخت بر فرض !ولی کلا عوض میشد روند بازی
    کاملا درست میگی، من تو صفحات قبل هم گفتم که اگه ما به خود استقلال باخته بودیم اینقدر ناراحت نمیشدم تا الان که به داوری باختیم.

خدا از مسعود مرادی و کمک داورش(کریمی) نگذره.
    مرادی این بازی مقصر نبود ولی قبلا خیلی به پرسپولیس ضربه زده.
    به جز فینال جام حذفی پارسال که پرسپولیس یه سر و گردن از حریفش سرتر بود تو چند سال اخیر خیلی سوت بد واسمون زده.
    حتما همه پرسپولیسیا بازی پرسپولیس-پاس تهران سال 82، سپاهان-پرسپولیس بازی برگشت فینال حذفی 85 ، پرسپولیس- مس سال 87 رو به خاطر دارن.
    خیلی خوبه آدم یکمی جنبه داشته باشه.
    توی ایران همینه دیگه. اگه اون صحنه هم پیش نمیومد یه بهونه دیگه گیر می اوردین. بالاخره باید باخت خودتون در دربی رو یه جوری توجیه کنید
    اگه اون گل قبول میشد هم هیچ تضمینی نبود پرسپولیس برنده بشه. ممکن بود حتی 3 تا گل بخوره و با نتیجه بدتر ببازه...
    در ضمن تو نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بازی چلسی و بارسا داور حداقل 3 تا پنالتی صد در صد رو برای چلسی نگرفت همین طور در بالاترین سطح فوتبال دنیا یعنی جام جهانی هم گل واضح لمپارد گرفته نشد.
    پس این اشتباهات همه جا هست ولی توی ایران کله جنبه باخت وجود نداره و فقط همه دوس دارن یه جوری باختو توجیه کنن و الان هم بعضی از هوادارای پرسپولیس با این حرفا می خوان از هوادارای استقلال فرار کنن
    شما بشینید پست 789 این تاپیک رو ببینید و لذتشو ببرید

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوست عزیز
    اشتباهات داوری جزو بازیه
    یک روز برای شماست یک روز بر علیه شما
    ولی خدا وکیلی به محض خوردن توپ به پای اون بازیکنی که سانتر کرد ، وقتی سرت رو برمیگردوندی اون بازیکن تو افساید بود ، ولی لحظه سانتر تو افساید نبود و گل درست بود

در ضمن پیروزی اگر میتونست و لایق برتری بود چرا بعدش گل نزد
    گل طلایی که نیست بازی تموم بشه ، 10 سال دیگه هم این رو بهانه کنید بازم استقلال برده

علی دایی هم دیروز هی میگفت بعد از اون گل صحیح ما شوکه شدیم و میخواستیم خودکشی کنیم و از این حرف ها

پارسال استقلال گلی خورد که قبلش توپ کاملا از خط رد شده بود و یک نوزاد هم اونو تشخیص میداد ، ولی عزا نگرفتیم
    100 % تاييد ميشه . شما بازي چند سال پيش رو به ياد بياريد . اون بازي كه استقلال 3-2 برد . بازي 1-1 بود كه پرسپوليس گل دومش رو زد كه خيلي تابلو تر از اين آفسايد بود اما داور گل رو قبول كرد . اما بعدش چي شد ؟ استقلال حمله كرد و 2 تا گل ديگه هم زد . حالا پرسپوليسي هاي عزيز ديگه بهونه نيارند باختند ديگه . فوتبال هم همينه . بازي بعد شايد نباختيد . اصلا راستش رو بخاهيد اين برد حق استقلال بود چون توي اون دوره ي مساوي ها چند بار از باخت پرسپوليس در دقايق اخر فرار كرد ؟ ديگه حقش اين بود كه اس اس بزنه و همين طور شد ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

خود علي دايي سالي كه با سايپا قهرمان شد را به ياد بياورد. اگر در آن سال، گلي كه استقلال اهواز به ثمر رساند را داور قبول مي كرد، سايپا نمي توانست قهرمان شود؛ اما گلي كه همه ديدند وارد دروازه شده را داور قبول نكرد تا علي دايي با سايپا قهرمان شود.
    اين حرف هم خيلي درسته . كلا مربيا فقط اشتباهات به ضرر خودشون رو مي بينند اما اونجايي كه به سودشون هست رو نه ... !

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

مسعود مرادی: بهترین قضاوت عمرم را انجام دادم/ داوری در جام جهانی آرزویم بود

یک روز پس از قضاوت در داربی پایتخت مسعود مرادی حرف های زیادی برای گفتن دارد.از خودش،قضاوتش و سوت هایی که در داربی 69 زده راضی است و می گوید:«بهترین قضاوت عمرم بود.»

مرادی که امروز همه از او به دلیل عملکرد ضعیف کمک داورش در آفساید گیری و تاثیر مستقیم بر نتیجه بازی انتقاد کردند در خصوص گل زده پرسپولیس می گوید:«در مورد صحنه گل من نمی توانم نظری بدهم.اگر آقای کریمی عذر خواهی کرده یعنی اینکه اشتباهش را قبول کرده است.من دو بار صحنه آهسته را دیدم اما چیزی به نظرم نیامد.صحنه خیلی مشکوک بود و قضاوت کردن در مورد آن بسیار سخت است.»

وقتی از مرادی در مورد اعتراض پرسپولیسی ها و اینکه آنها اعتقاد دارند مرادی با پرسپولیس مشکل دارد سوال می پرسیم او فقط این جواب را تحویل می دهد:«این سوالات حاشیه ای است،جواب نمی دهم».»

داور بین المللی کشورمان که امسال آخرین سال حضورش در مجامع بین المللی را تجربه می کند در ادامه به قضاوت خودش در داربی اشاره می کند و می گوید:«هیچ کس نمی تواند برای این بازی از من ایراد بگیرد.گل مشکوک به آفساید پرسپولیس در حیطه وظایف من نبود.من نمی خواهم گناه را گردن کمک داور بیاندازم اما قضاوت خودم مشکلی نداشت و از خودم راضی ام.»

مرادی با انتقاد از کارشناسانی که قبل از داربی او را تخریب کردند می گوید:«البته باید به نکته ای هم اشاره کنم.خود شما،تلویزیون،رادیو و بقیه مطبوعات قبل از بازی کارشناسان داوری را دعوت می کنید و آنها اظهار نظر می کنند که من برای قضاوت در داربی صلاحیت ندارم.این اظهار نظرها به خودی خود تمرکز آدم را بهم می زند.اما خوشبختانه من تحت تاثیر قرار نگرفتم .قبل از بازی چیزهایی شنیدم که اصلا حق من نبود.خدا را شکر می کنم که یکی از بهترین قضاوت هایم را انجام دادم.چون معتقدم روز گذشته قضاوتی انجام دادم که هواداران راضی بودند.نه شیشه ای شکسته شد و نه در آخر بازی اعتراضی بود.خوشحالم که به خاطر قضاوت من اتفاق خاصی بعد از بازی نیفتاد.»

مرادی در پایان در خصوص آینده کاری اش و اینکه چه تصمیمی برای قضاوت در لیگ ایران خواهد گرفت گفت:«می خواهم در کلاس های ناظری AFC شرکت کنم.در آخر فصل تصمیم می گیرم که در لیگ ایران قضاوت خواهم کرد یا نه.در هر صورت باید تلاش کنیم تا در مجامع بین المللی نماینده داشته باشیم.به خصوص در جام جهانی.این همان آرزویی بود که من به آن نرسیدم و حالا برایم به رویا تبدیل شده است.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ------------------------------
    با توجه به قسمت بولد شده چيزي به اسم شجاعت تو دايره تعريف اقاي مرادي وجود نداره!

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفم واسه داوری و واسه کسایی که احساس میکنن تیمشون لیاقت برد رو داشت
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •