تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 421 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه abbas777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

فکر کنم پست های قبلی منو ندیدیGilopa جان!
    اشکل نداره آخه منم توی پست های قبلی سوتی داده بودم حالا توی این پست به طور مبسوط توضیح می دم!
    نرم افزار هایی رو که می خوام با لپ تاپ لود کنم عبارتند از فتوشاپ،اتوکد،اس پی اس اس، مایکروسافت پروجکت،پریماورا، MINITAB و ....(منظور این که دور ور همین نرم افزار ها) ، بودجه هم اگه اخر آخرش یک میلیون!!
    فقط هر برندی که می خوای معرفی کنی (توی این تاپیک یا تاپیک های دیگه) با پیام خصوصی یه ندا بده!! ترجیحا دل،اچ پی، سونی، ایسوس!! با ذکر گارانتی !!(بین بد و بدتر بد و بگو) حالا این ریش این قیچی
    Last edited by abbas777; 20-09-2010 at 19:54.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

فکر کنم پست های قبلی منو ندیدیGilopa جان!
    اشکل نداره آخه منم توی پست های قبلی سوتی داده بودم حالا توی این پست به طور مبسوط توضیح می دم!
    نرم افزار هایی رو که می خوام با لپ تاپ لود کنم عبارتند از فتوشاپ،اتوکد،اس پی اس اس، مایکروسافت پروجکت،پریماورا، MINITAB و ....(منظور این که دور ور همین نرم افزار ها) ، بودجه هم اگه اخر آخرش یک میلیون!!
    فقط هر برندی که می خوای معرفی کنی (توی این تاپیک یا تاپیک های دیگه) با پیام خصوصی یه ندا بده!! ترجیحا دل،اچ پی، سونی، ایسوس!! با ذکر گارانتی !!(بین بد و بدتر بد و بگو) حالا این ریش این قیچی
    عزیز معرفی کردم که صفحه قبل ..
    جسارت نباشه .. اما بارها دیدم دوستان انتظاراتشون از لپتاپ رو تو نرم افزار خلاصه میکنند
    نرم افزار ساده ترین چیز ممکنه که یه سیستم باید اجراش کنه .. پس هیچ موقع در لپتاپهای نسل جدید نگران این مسائل پیش و پا افتاده نباشید .
    شما باید فقط این نکته رو در نظر داشته باشید که core i5 به بالا نیازتون رو بهتر بر آورده میکنه
    زمانی که نرم افزارهای حجیم بر روی سیستم نصب میکنید .. مخصوصا اگر برنامه نویسی هم میکنید سیستم شما باید عملیات پردازش و محاسبات رو به بهترین نحو ممکن انجام بده تا سیستم کرش نکنه .. به خاطر همینه که میگم حتما کانفیگهای core i5 مدنظرتون باشه

3. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ali_asd_1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من 3روز n5010خریدم و کاملا ازش راضی هستم
    روزی 14 ساعت از این بدبخت کار میکشم که داغ نمی کنه
    اما درایور وای فای و وب کم نتونستم نصب کنم
    و یه نکته جالب که کسی به اون اشاره نکرده اینکه اگه بخوای از سایت دل درایور دانلود کنی باید به شماره سریال لپ تاپ هم دقت کنی
    یعنی اخر شماره سریال لپ تاپ شما از واژه A00تا A09به چشم میخوره و تو سایت دل هم جلوی اسم درایور ها این واژه به چشم میخوره !!
    راستی رم من هم از 4گیگ فقط 2.99 استفاده میکنه مشکل از کجاست؟

5. این کاربر از ali_asd_1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

نه دوست منGilopa همین n5010 رو عشقه اون هم با گارانتی زیگورات، فقط یک سوال ،از فروشنده برگه ی کانفیگ ها رو گرفتم و کانفیگ مورد نظرم با سیستم عامل داس 940000تومان و با ویندوز سون اورژینال980000تومان بود ،از فروشنده پرسیدم که برای نصب ویندوز سون (کرکی) روی لپ تاپ روی سیستم عامل داس چقدر می گیری؟ گفت 23000تومان و من پیش خودم گفتم خوب اگه 23000تومان می گیره که ویندوز سون کرکی بریز 17000تومان دیگه اضافه می دم ویندوز سون اورژینال می خرم! آیا نظری در این مورد داری ؟ آیا می شه از راهی، هم لپ تاپ با سیستم عامل داس رو خرید و هم با هزینه ای کمتر ویندوز سون کرکی نصب کرد؟
    در انتظار کمک:43:

---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:51 AM ----------

سلام دوستان
    و یه نکته جالب که کسی به اون اشاره نکرده اینکه اگه بخوای از سایت دل درایور دانلود کنی باید به شماره سریال لپ تاپ هم دقت کنی
    یعنی اخر شماره سریال لپ تاپ شما از واژه A00تا A09به چشم میخوره و تو سایت دل هم جلوی اسم درایور ها این واژه به چشم میخوره !!
    سیستم عاملت چیه؟ ویندوز سون 32بیتی یا 64بیتی؟

7. این کاربر از abbas777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

32bit
    به نظر من پول برای ویندوز نباید داد یه وندوز سون بریز بعد خودت جنیونش کن

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

32bit
    به نظر من پول برای ویندوز نباید داد یه وندوز سون بریز بعد خودت جنیونش کن
    پست های قبلی رو یه چک بکن یه سری از بچه ها همین مشکل رو با ویندوز سون 32 بیتی دارند! و به احتمال زیاد باید 64 بیتی بریزی

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نه دوست منGilopa همین n5010 رو عشقه اون هم با گارانتی زیگورات، فقط یک سوال ،از فروشنده برگه ی کانفیگ ها رو گرفتم و کانفیگ مورد نظرم با سیستم عامل داس 940000تومان و با ویندوز سون اورژینال980000تومان بود ،از فروشنده پرسیدم که برای نصب ویندوز سون (کرکی) روی لپ تاپ روی سیستم عامل داس چقدر می گیری؟ گفت 23000تومان و من پیش خودم گفتم خوب اگه 23000تومان می گیره که ویندوز سون کرکی بریز 17000تومان دیگه اضافه می دم ویندوز سون اورژینال می خرم! آیا نظری در این مورد داری ؟ آیا می شه از راهی، هم لپ تاپ با سیستم عامل داس رو خرید و هم با هزینه ای کمتر ویندوز سون کرکی نصب کرد؟
    در انتظار کمک:43:

---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:51 AM ----------

سیستم عاملت چیه؟ ویندوز سون 32بیتی یا 64بیتی؟
    من به شما توصیه نمیکنم
    ببینید شما وقتی ویندوز سون رو نصب میکنید خودتون میتونید کرک کنیدش .. من مثلا اومدم آپدیت ویندوز هفت رو غیر فعال کردم و شب و روز به اینترنت وصل هستم به راحتی دارم ازش استفاده میکنم و اصلا هم مشکل کرک برام پیش نیومده .. زمانی مشکل کرک برات پیش میاد که آپدیتش رو فعال کنی
    پس از این نظر نگران نباشید .. من الان نسخه 32 بیتی دارم اما در اولین فرصت 64 رو نصب میکنم .. از لحاظ نرم افزاری هم هیچ مشکلی نداره و شما به راحتی میتونید نسخه 64 بیتی هر نرم افزاری رو گیر بیارید

11. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    به راحتی باید نصبش کنید درایور رو ..
    A00تا A09 ورژن بایوس شما است دوست عزیز
    شما اگر ویندوزتون رو به 64 تغییر بدید از کل رمتون استفاده میشه

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگه 64bit نصب کنم
    مشکل وای فای هم حل میشه؟

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

5010 اگر وايرلسش مشكل داشته باشه بايد تعويض بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •