سلام عززا من تازه اومدم اولين پستمه
دنباله انتي ويروسه خوبم ميشه بگيئد گدو مخوبه؟؟
ممنونم![]()
سلام عززا من تازه اومدم اولين پستمه
دنباله انتي ويروسه خوبم ميشه بگيئد گدو مخوبه؟؟
ممنونم![]()
سرعت آپدیت آنتی ویروس کمودو خیلی سریعه. به طور میانگین هر 1 ساعت یک بار آنتی ویروس دیتابیس خودش رو چک می کنه تا اگه آپدیت جدیدی اومده باشه اون آپدیت رو بگیره.
بعد از جند هفته پر تلاش برکشتم!
با اجازه اقا مهران می خوام که از مطالب این فروم تو فروم های دیگه برای شناسوندن کومودو استفاده کنم مشکلی نداره که؟
آقا مهران من کمودو اینترنت سیکرتی نسخه 5.0.163652.1142 رو نصب کردم .
الان نسخه جدیدش رو dreamlan گذاشته واسه دانلود
بخوام اون نسخه رو دانلود و نصب کنم . باید از اول آپدیت کنم ؟
میشه یه کوچولو توضیح بدید ؟
حود شما الان کدوم نسخه رو نصب کردید ؟
و اما خطای زیر یعنی چه . عکسشو میزارم
این پچ کاملا ویروسه . راهی هست که این پچ اجرا بشه ولی آسیبی به سیستم نرسونه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخۀ جدیدی فعلا نیومده و خبری نیست. سایت هایی که لینک نسخۀ جدید رو گذاشتند اشتباه کردند و نمیدونم این شایعه چطور در بین سایت های معتبر هم رخته کرده.
آخرین نسخه ای که فعلا وجود داره 5.0.162636.1135 و 5.0.163652.1142 هستند. این 2 نسخه هم هیچ فرقی با همدیگه ندارند. تنها فرقی که نسخۀ 1142 داره اینه که موقع نصب این نسخه Comodo Secure DNS Server بصورت پیشفرض انتخاب شده اما در نسخۀ 1135 انتخاب نشده.
لینک دانلود Comodo Internet Security در پست اول قرار داده شده و نیازی نیست شما برای دانلود نرم افزاری که از لینکش از خود سایت کمودو قرار داده شده در سایت های دیگه دنبالش بگردید.
برای پچ هم خیر همچین چیزی ممکن نیست. اگر کیجن بود میتونستید با غیر فعال کردن آنتی ویروس اون رو داخل سند باکس اجرا کنید و سیستمتون هم آلوده نشده اما قضیۀ پچ فرق میکنه. برای اینکه یک پچ کار بکنه باید تمام اختیارات بهش داده بشه که در اینصورت باید خارج سند باکس اجرا بشه. در اینصورت هم بین آلوده شدن سیستمتون و استفاده نکردن از پچ یکی رو انتخاب کنید.
سلام:
نسخه همون نسخه هست ولي قسمتي بنام GeekBuddy بهش اضافه شده كه بهمراه نرم افزار نصب ميشه و چيز بدي نيست البته يك توضيح مختصري در موردش بدين بد نيست
Last edited by ezat451; 12-11-2010 at 11:14.
آقا این کومودو رو من تقریبا 2 هفته ای میشه نصب کردم و همون اول هم گذاشتم آپدیت بشه . آپدیت هم شد ولی الان هر دفعه خودم دستی برای آپدیت چک میکنم میگه قبلا آپدیت شده و نیازی به آپدیت نداره !!!!!!!!!!!!!!!! ورژنش هم اینه : 5.0.16.3652.1142 و دیتا بیس 6693 . مشکلی که نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خودش اوتوماتیک چک میکنه واسه آپدیت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله خودش اتوماتیک آپدیت میشه.
نسخۀ آپدیت هم الان که داره این پست رو میدم 6695 هست![]()
عزیز من اشکالی نمیبینم و کار خوبی میکنی که کمودو رو به بقیه معرفی میکنی. اکثرا کمودو رو نمیشناسند.
از نظر من استفاده کرده از مطالب اشکالی نداره به شرطی که مطالبی که استفاده میشه اسم نویسندۀ آن هم ذکر بشه. انجمن p30world هم قانونی داره که در صورت استفاده کردن از مطالبش باید لینک مربوط به مطلب و یا پست هم گذاشته بشه.
این موارد رو گفتم که بعدا به مشکل بر نخورید و باعث ناراحتی کسی نشه.
موفق باشید عزیز.![]()
ممنون .دوستان . الان دیتابیسم 6697 شده . ولی بعد از آپدیت پیغام نمیده که آپدیت شده مثل ESET یا نود !!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن این ویروسها رو موقعی که کامپیوتر روشنه یا وقتی فلش مموری میزنیم اوتوماتیک پیدا و از بین میبره مثل ESET یا باید حتما دستی سرچ کنیم واسه ویروس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تنظیمات خاصی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)