تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 80 از 265 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad2100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

512 هم میدن الان ریس بابام 1 مگ داره چون خودش مخابراتیه اونم تهران من خودم اگه نمی خواستم برم رو دی وی بی 512 برمیداشتم اما 256 جوابمو میده(واسه سند از این بهره می برم )

---------------------
    پی نوشت: ریس بابام میشه ریس مخابرات منتطه(بابام مخابراتیه)
    Last edited by mohammad2100; 01-11-2010 at 13:15.

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست من مخابرات به نور دیده هاش شاید بده
    اما ماکه خودمونو پاره کردیم ندادند.کاری نداره شما برای من اینترنت 1 مگ بگیر من حاضرم به اندازه پول یه ماه اینترنت 1مگ به شما شیرینی بدم

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

11

من خودم پدرم مخابراتی و 256 دارم درباره 512 و اون قانون بگم اونو برای برنامه پنجم در نظر دارن نه الان!!! ببینید برنامه پنجم مجلسه نه لایحه سرعت اینترنت و این بخشی از اونه خوشبختانه قراره بازم STM1 به شبکه تا اخرسال اضافه بشه اما نباید منتظر 512 باشید درزم کره جنوبی پرسرعت ترین کشور دنیاست تو اینترنت و بعدشم هنگ کنگ و ژاپن و امریکا دقیقا یادم نیست اما انگاری 12 بود پاکستان 100 ام و ایزان 170 ام!!!!! ببینید اگه ما مشترک اینترنت نداشتیم راحت 10 مگ میدادن اما شما ببین ما 35 میلیون کاربر اینترنت داریم تو ایران اگه همه اینا بخوان 128 بگیرن اینترنت کشور میترکه!!!!! پس الان میبینی دارن لاینا رو زیاد میکنن بدونین بخاطر افزایش مشترکان ای دی اس ال هستش که کمتر از 1 میلیون بودن حالا نمیدونم الان چندن اما 300 هزارتاشون فقط تهرانن (از شرکتای PAP میگیرن) احمتمالا الان 1.5 میلیونه شما نگاه کن باید همه بتونن به 128 دست پیدا کنن تا شما 512 بگیری این قانون اگه تصویب بشه که 512 بدن اجرایی نمیشه حداقل تا 2 سال درزم دولت دوست نداره PAP ها ورشکست بشن و بس!!!
    پاکستان به خاطر مشترکین کمش اینطوریه !!!!
    حالا منتظریم ببینم احمدی نژاد واسه لاین ها چیکار میکنه
    درزم 470 گیگ که میگن مال Internal Network+International Network میگن و فقط stm1 ها International Network هستند

دوست عزیز استاندارد تعریف کاربران اینترنت فرق کرده است حدود بیست وچند میلیون کاربر dial up داریم
    که دیگر در استادندارد جهانی دو یا سه سال پیش نه استاندارد الان که نمی دنم چقدر هست
    اصلاً اینترنت زیر سرعت 512 کیلو بیت را دیگر جزو اینترنت حساب نمی کنند
    . کاربران اینترنت با سرعت 512 را کاربر حساب نمی کنند و اصلاً جزو امار حساب نمی کنند
    خوب تا اینجا کاربران dialup حذف شدند
    سرعت gprs وحتی edge هم انچننان زیاد نیست خودش را بکشد حدود200 کیلوبیت که تازه اگر edge باشد که اون هم فقط در شهرهای بزر گ هست وقیمتش هم بالاهست تعداد زیادی کاربر نمی شود.
    می ماند wimax وadsl

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    طبق آخرین اماری که یکی اعضای pap داده تا الان حدود 1میلیون پورت adsl دایر کردند ;که حدود 650 هزار تاش فعال هست یعنی حدود 650 هزار تا کابر اینترنت پر سرعت داریم به غیر از wimax
    خود مخابرات تهران هم حدود 80 iهزار تا پورت قرار بوده بده که تا الان 30هزار تایی دادند
    کل کاربران اینترنت پرسرعت یک میلیون تا نمی شود .

الان هم جدیدا اینترنت دومگابیت برثانیه مبنای تعریف تعداد کاربران قرار گرفته باشد.

پس می بینید که این که شرکت زیرساخت و مخابرات نمی تواند پهنای باند بیشتر بدهند مساله نیست
    چند روز پیش یکی از مدیران زیر ساخت مصاحبه کرده بود گفته بود اگر قانون محدودیت سرعت برداشته بشود زیرساخت می تواند این نیاز را تامین کند.

پس می بینید که مشکل تامین پهنای باند نیست . البته چون شرکتها بالجبار باید پهنای باند خودشون را از شرکت مخابرات بخرند و تجهیزات انتقال پهنای باند مخابرات زیاد کشش بالایی ندارند ممکن هست در اینده دچار مشکل بشوند.

البته علت عدم توسعه تعداد کاربرهای اینترنت پرسرعت هم همین مصوبه محدودیت سرعت بوده .

اگر این محدودیت برداشته نشود قطع به یقین شرکتهای pap ورشکست خواهند شد و این ضربه بزرگی به پیکره بخش خصوصی هست .

حتی خود مخابرات هم از این قانون محدودیت سرعت داره ضرابه می خوره چون اگر محدودیت سرعت نباشه هم
    می تونه مشتری بیشتری جذب کند هم سرعتهای بالاتر بده که قطعاً در امد زایی بیشتری داره و هم سود وهم دارمد بیشتری جذب می کنند.
    الان فقط زیر ساخت کشور داره خاک میخوره و این یعنی تلف منابع .
    سهماداران مخابرات باید از شرکت بخواهند که مشتری بیشتری جذب بکند تا سود سهامشون و ارزش سهامشون بالا برود.
    البته محدودیت سرعت خیلی روی کیفیت اینترنت و قیمت تاثیر منفی گذاشته .

4. 2 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینجا ایران است

عزیز دل برادر هیچ چیز تو ایران ارزون نمیشه فقط گرون میشه....

تا چند ماه دیگه معلوم میشه که چه طوری میشه ...

حتی اگه شرکت زیر ساخت یا مخابرات یه هر شرکت دیگه دیگه که stm1 میاره تو کشور به این شرکت های PAP stm1 رو مجانی هم بده باز هم قیمت ها همینه و تکون نمیخوره و گرون تر میشه...

دلیل منطقی بیارید خوب اینجا ایران هست من یقین دارم اگر محدودیت سرعت برداشته بشود قیمت اینترنت کاهش پیدا می کند بعدش هم ایرانه خوب تا ابد که نمیشه این جوری بمونه هی بزنیم تو سر خودمون که ایرانه خوب تلاش کنید ایران درست بشه . با دست روی دست گذاشتن که چیزی درست نمیشه.
    به جای حل مشکل مه نباید صورت مساله را پاک کزد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad2100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خوبه یک ساعت نوشتم که چرا 256 به به بالا به شخصی نمیدم شما دوباره نوشتی ؟ اون پست منو خوندی؟
    درزم من اینترنتم نصف قیمته چون بابام مخابراته 1 مگو به ریسا میدن 512 رو به کارکنا که باید بری مخابرات مرکز و اونجا صحبت کنی که بدن
    ببین عزیز تا stm1 ها تو کل کشور توزیع نشن نمیاد اینو بده من پیش بینیم مال سال اینده است که تمام ایران به stm1 مسلح میشن!!!
    بعاد مستقیما میرن رو stm16 اینو مطمئن باش چون خیلی داره هزینه میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا اصلا قبول که بخاطر کمبود ظرفیت اینترنت، با سرعت بالاتر نمیدن، ولی چرا ظرفیت اینترنت ایران پایینه ! ؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by mapooli; 01-11-2010 at 19:26.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان به دانشجوي دوره دكتري تا جه سرعتي ميدن؟

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان به دانشجوي دوره دكتري تا جه سرعتي ميدن؟
    اول و آخر سرعت مخابرات 256 هست
    حالا نامه از هرجا بیاری سرعت همینه که هست

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوبه یک ساعت نوشتم که چرا 256 به به بالا به شخصی نمیدم شما دوباره نوشتی ؟ اون پست منو خوندی؟
    درزم من اینترنتم نصف قیمته چون بابام مخابراته 1 مگو به ریسا میدن 512 رو به کارکنا که باید بری مخابرات مرکز و اونجا صحبت کنی که بدن
    ببین عزیز تا stm1 ها تو کل کشور توزیع نشن نمیاد اینو بده من پیش بینیم مال سال اینده است که تمام ایران به stm1 مسلح میشن!!!
    بعاد مستقیما میرن رو stm16 اینو مطمئن باش چون خیلی داره هزینه میشه
    شما هم نخوندی
    مشکل زیر ساختی نیست مشکل جای دیگه هست.

اصلاً خیلیها که فیبرنوری هستند یا خطشون pcm هست نمی تونند adsl بگیرند.

تو کشور ما حدود 650000پورت adsl فعال هست
    تازه اگر شیر پهنای باند اینترنت را باز کنند خیلی از کاربرها نمی توانند سرعت زیاد بگیرند چون کیفیت خطهای تلفنی پایین هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed-sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

پس معلوم شد حق ما غیر مخابراتی هارو کیا میخورن!!!
    ولی فکر کنم طبق آخرین آمار ما کمترین سرعتهارو داریم
    اونی که به سرعت میگذره وقت و عمر ماست -پای کامپیوتر و این اینترنت فعلی

12. 2 کاربر از hamed-sos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •