احتمالا ساسان گاگول بوده !
احتمالا ساسان گاگول بوده !
با عرض پوزش باید بگم که این سریال یکی از ضعیف ترین سریال هایی است که تا حالا ساختن .
سریال های سفارشی حکومت همینند دیگه...
داستان سریال آنقدر کش اومده که واقعا آدم حالش بد میشه... اصلا داستانش کلاه تو کلاه هست...
لامصب ها م ا ه وا ر ه رو هم زدن .. نمیتونیم بشینیم فیلمهای خوب و درست و حسابی ببینیم....
نيما شاهرخ شاهي:
هنر من در ايفاي نقش منفي است
نيما شاهرخ شاهي كه در سريال «فاصلهها» شبکه سه سيما ايفاي نقش ميكند و چندي ديگر شاهد بازي وي در سريال ماه رمضان شبكه دو با نام «ملکوت» خواهيم بود، درباره اين دو نقش گفت: شايد براي مخاطبان اين پرسش پيش آيد که من فقط ايفاگر نقشهاي منفي داستانها هستم؛ اما به نظر من تنها علت اين قضيه، پخش همزمان سريالهاست؛ وگرنه من ايفاگر نقشهاي مثبت هم بودهام.
به گزارش سرويس تلويزيون ايسنا، اين بازيگر با يادآوري اين مطلب كه در سريال «ملكوت» نقش سامان (نوه دختري حاج فتاح) را بازي ميکند، درباره اين شخصيت توضيح داد: سامان به دختر دايي خود مهتاب علاقمند است. او پسري است که گاهي والدين خود را آزار ميدهد و قصد ازدواج با دختر دايي خود را دارد امّا زن دايي او مخالف است. در اين ميان مشکلاتي به وجود مي آيد که منجر به بستري شدن او در بيمارستان ميشود.
شاهرخ شاهي در عين حال گفت: هنر من در ايفاي نقش منفي است؛ البته سعي کردهام نقشهايي را که در مجموعهها ايفاگر آن هستم شبيه به هم نباشد، ولي چون خصوصيت نقش منفي آن است که گاهي شبيه به هم ميشوند، شايد به نظر مخاطبان قدرت من در اجراي نقشهاي منفي بيشتر باشد.
به گزارش ايسنا، نيما شاهرخ شاهي در سريال مناسبتي «ملكوت» نقش سامان، پسر سيما و منوچهر را بازي ميکند که نقش پدر و مادر او را به ترتيب رضا رويگري و فريبا متخصص ايفا ميکنند.
از جمله کارهايي که شاهرخ شاهي از سال 82 تاکنون در آنها به ايفاي نقش پرداختهاست ميتوان به فيلمهاي «مکس» (سامان مقدم)، «پارک وي» (فريدون جيراني)، «دايره زندگي» (پريسا بخت آور)، «مجنون ليلي» (قاسم جعفري) و سريالهاي «شمس العماره» (سامان مقدم) اشاره كرد.
داداش شما از کی پوزش خواستی؟
همه اینجا ناراضین از این سریال. پوزش نمیخواد که.![]()
از جو تاپیک بی خبر بودم .![]()
ایول خوشم اومد از 80 صفحه که همه تقریبا مخالف بودن.
حالا جالب اینجاست که 2 روز بعد پایان این سریال , صدا و سیما اعلام میکنه 99% مردم موافق هستن؛
نه... گمون نکنم... به نظر میرسه مربوط به این یه خط باشه:
به گزارش ايسنا، نيما شاهرخ شاهي در سريال مناسبتي «ملكوت» نقش سامان، پسر سيما و منوچهر را بازي ميکند که نقش پدر و مادر او را به ترتيب رضا رويگري و فريبا متخصص ايفا ميکنند
اين كه عاديه...مراسم تقدير و تشكر بعدش باحاله!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)