به نظر من اگه بازیها رو با صدای توی ورزشگاه پخش کنن و بدون گزارش گر خیلی جذابتره
به نظر من اگه بازیها رو با صدای توی ورزشگاه پخش کنن و بدون گزارش گر خیلی جذابتره
مزدک شومه هر وقت بازی تیم های مورد علاقم رو گزارش میکنه میبازن خدا کنه گیر آرژانتین نیفته!
چرا توی چندتا تبلیغ دیدمش! یکیش هم عطر بود!کریستیانو رونالدو دائما در اگهی های تبلیغاتی شرکت میکنه
من که تو رب تبرک ندیدمش
اونوقت که میشه سینمای صامت! خداییش حوصله آدم سرمیره.به نظر من اگه بازیها رو با صدای توی ورزشگاه پخش کنن و بدون گزارش گر خیلی جذابتره
یه شب داشتم بازی 1:15 رو نگاه میکردم و مجبور بودم صدا رو کم کنم، اینقدر حرصم گرفت!!!![]()
Last edited by frnsh; 25-06-2010 at 21:46.
بحث خیلی منحرف شد ولی تو تبلیغ چی توز هم هست!![]()
ایول سوتی گیر!31 در مقابل 61 درصد در اختیار داشتن توپ دو تیم بوده![]()
احمدی کدوم یکیه؟
همینی که میاد آماره بازی رو از رو لپ تاپ می خونه؟
یا یکی دیگه هست؟
سیلوا توی بازی اول توی زمین بود ، عادل میگه افتخار حضور حتی یک دقیقه در جام جهانی برای ثبت در تاریخ هم نصیبش نمیشه
لول رونالدو میخواست از فاصله دور گل بزنه مزدکم بهش گیر داد گفت از این فاصله با پلی استیشن هم نمیشه گل زد
یه بار هم به جان خودم گفت و حالا یک پاس عالیییییییی و یک ضربه والیییییییییییی
ویرایش:خسته بودم پست های قبل رو نخونده بودم
Last edited by AMir_JAKAL; 26-06-2010 at 00:00.
آره همونی که میاد آمارو میگه .
اونی که اخبار رو از لپ تاپ میخونه دیروز قبل ار بازی برزیل و نارنگی این خبر رو گفت که یکی از جراید فرانسه اعلام کرده که بازیهای فرانسه افتضاح بوده و نباید یک ریال هم به بازیکنان این تیم پول داد. در این لحظه جاودانی گفت البته واحد پول فرانسه یورو هست و منظور شما هم یورو باید باشه.
سپس هر سه نفر زدن زیر خنده.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)