باید در انتظار یک شاهکار باشیم!آقا چیز جدیدی در Be a Pro گذاشتن؟
باید در انتظار یک شاهکار باشیم!آقا چیز جدیدی در Be a Pro گذاشتن؟
گفتم خود آدم باید بازی کنه تا بفهمه بازی چطوریه...نظرات دیوید ( یکی از گیمرهای حرفه ای این بازی ) در مورد دموی بازی که دیروز و امروز توی ورزشگاه آرسنال توی لندن داشتن ( من خلاصشو مینویسم که هم نوشتنش خیلی وقت گیر نشه و هم اینکه وقت خواننده ها با مطالب غیر ضروری گرفته نشه ) :
+
این ویدئوی آخری رو که دیدم سرعت بازی خیلی بالا بود ولی با حرفای این برادر انگلیسی خیالم از این بابت راحت شد.... پس با این صحبتا اگه بزاریم تو SLOW دیگه حرف نداره. چون هرچی بازیی سرعتش کم تر باشه بهتره
+
تو این ویدئو آخری بر جستگی های چمن بازی بعضی جاها به خوبی معلوم بود.. مثه چمن PES تا حدودی.
+
حسین mp3 کن هم کیفیتش خوبه و هم حجمش کم میشه. اون bit rate رو هم بزار رو 56 نهایتا ولی کمترش هم کنی خوبه.
+
ممنون حسین جان بابت زحمتایی که میکشی![]()
ویدیوها خیلی کیفیت نداشتن
ولی Screen Shot ها که دیگه خودت در جریان هستی حرف نداره...
لینکها خرابه!!!!!!!!!!!!!!
![]()
لینکهای اصلیش که اول اومده اونا درست هستن اما ف ی ل ت ر ن. شما یا با ف . شکن باید بازشون کنی یا اینکه بری توی سایت زیر و اونجا این لینکها رو وارد کنی و لینک دانلود بگیری .
این آدرس سایتی که گفتم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و این هم دو تا لینک این ویدئوها که توی پست بالا هم هستش :
ویدئوی مربوط به نسخه کنسولی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدویدئوی مربوط به نسخه pc :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی این ویدئویی که مربوط به pc هست 2تا گل زده میشه یکی بازیکن شماره 10 و یکی بازیکن شماره 11 ولی خوشحالیشون مثل همه ، هیچ فرقی با هم نداره
مهدی جان توی فیفا خوشحالی بعد از گل رو باید خود گیمر با دکمه های مختلف انجام بده . تنوع خوشحالی توی فیفا کم نیست اما من شخصا دوست ندارم خود گیمر حرکات خوشحالی رو انجام بده همون سبک pes خیلی قشنگتره . البته امسال برای نسخه کنسولی سبک خوشحالیها رو عوض کردن .
...........
یک ویدئو از گیم پلی بازی که دیروز از Emirate منتشر شده . حجم با کمترین کیفیت 21 مگ ( البته با این کیفیت من دیدم خوب بود ) :
لینک دانلود با کیفیتهای مختلف :
توی این ویدئوی دقیه 2:56 خطای هند اتفاق میفته که امسال به بازی اضافه شده البته این خطا سه تا گزینه داره هم میشه کلا غیر فعالش کرد هم میشه فعال باشه و هم اینکه فقط در میانه زمین فعال باشه نه توی محوطه های جریمه .
در ضمن سرعت بازی توی این ویدئو نسبت به ویدئوهای گیم اسکام خیلی کم شده و واقعا عالی به نظر میرسه .
اما چیزایی که توی این ویدئو به چشم میاد :
دقیقه 00:32 چرخش بسیار قشنگ دروگبا که موقعیت شوتزنی ایجاد میکنه .
دقیقه 2:38 دروگبا خودشو از مدافعین جدا میکنه تا موقعیت بهتری برای دریافت توپ بدست بیاره .
دقیقه 2:52 یک فریب جدید در بازی از مسی .
دقیقه 2:56 خطای هند .
Last edited by 4039; 25-08-2010 at 10:47.
حسین جان خطای هند از fifa 07 تو بازی بود (تا اونجایی که یادم میاد )
البته من زیاد روی PC بازی نکردم شاید اونجا نبود.
ممنون حسین جان بابت ویدئویی که گذاشتی ... چیزی که تو این ویدئو توجهم رو جلب کرد سیستم پاس بازی بود که تا حدودی میشد تغییرات جدید در این بخش رو احساس کرد. دیگه اون اطمینان صد در صد برای رسیدن توپ به هم تیمیت در حین پاس دیده نمیشد. این ویدئو منو خیلی امیدوار کرد. حرکت بدون توپ بازیکنان هم خیلی خوب شده و بازی قطعا امسال مورد توجه خیلی ها قرار می گیره ... کلا احساس می کنم گیم پلی بازی هم یه تغییرات چشم گیری کرده که البته در مورد گیم پلی تا تجربه بازی رو نداشته باشیم نمی تونیم به خوبی نظر بدیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)