تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 85 اولاول ... 3070767778798081828384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 846

نام تاپيک: تاپیک تیم ملی برزیل

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    من به نت دسترسی نداشتم
    آی نمیدونید چقدر ناراحت شدم وقتی دیدم برزیل باخت
    اونم باختی که اصلا حقش نبود ...
    هنوزم حالم گرفتس ...

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

نمیدونم کجای پستم گفتم هلند شانسی رفته بالا!!

اینم یادم نمیاد گفته باشم
    ----
    من میگم اینکه شما میگی "افتضاح برزیل" کاملا اشتباهه..بازی متعادل بود یه نیمه برزیل و یه نصف نیمه هلند.
    20 تا حمله؟ یعنی هر بار که هلند از نیمه میره اون ور حمله حساب میشه؟ پس برزیل چند تا حمله داشت؟اون همه موقعیت که توی 18 خراب کردن چی شد؟ 3 تا کرنر پشت سر هم یعنی چی؟
    افتضاح یعنی اینکه یه تیم بیاد 4 تا بخوره (مثل آرژانتین)
    شانسی رو کلا گفتم ... منظور اینکه یه بهانه ای بیارید بگید هلند حقش نبود برنده باشه .

منم گفتم هلند بد بازی کرد ، ولی بهتر بود . پس بردن حقش بود .

افتضاحی هم که برزیل زد زمانی بود که گل رو خورد . از اون دقایق به بعد برزیل بچه گانه بازی کرد . خوب اگه تیم خوبی بود مثل هلند تسلط خودشو حفظ میکرد ، و با برنامه حمله میکرد . چه نیازی بود با خشونت بازی کن و احساسی ؟؟

این کافی نیست دوستان بفهمن که حق هلند بود ببره ، چون با برنامه بازی کرد ؟؟؟ بعد به من میگن شما قانع نمی شی . شما بگو برنامه برزیل تو بازی چی بود ؟؟ اخه تیمی که برنامه نداشته باشه چه بدرد جام جهانی میخوره ؟ آرژانتین هم امروز 4 تا خورد . ولی من که دیدم هرگز مثل برزیل نشد . یعنی منطقی به بازی ادامه داد و حمله کرد . حالا نتونست نتیجه بگیره . اما برزیل تا یه گل عقب افتاد اصلا یهو قاطی کرد . حرف من از اول تا اخر این هست . افتضاح برزیل یعنی این .

اینم یادم نمیاد گفته باشم
    این جمله شما نبود : "" کل نیمه اول بازی دست برزیل بود ""

حرف خودتون هم که چهارخط بالاتر هست انکار میکنید ؟؟؟

من حوصله کل کل با شما رو ندارم چون منطق از پستاتون میباره...مشخصه این برد براتون خیلی سنگین بوده!

بعنوان یه طرفدار هلند بیشتر از این خودت و تیمتو کوچیک نکن با این پستای بچگانه(: لوله کردیم و...)

پستی رو که نقل قول کردم یه بار بخون...اون طرفدار واقعیه هلنده!
    من هم مثل اون طرفدار هلند معتقدیم هلند اصلا هلند سابق نیست . ضعیفتر کار کرد . اما از یه طرف تیم های جام قوی تر شدن . ژاپن دیگه اون ژاپن قدیم نیست که بگید چرا یکی زد . منم دیدم که هلند موقعیت از دست داد . ولی فراتر از اون حرف من برنامه و تاکتیک در بازی بود. نه تکنیک های فردی بازیکنا که هر موقعیتی گرفتن گل بزنن .

شما هم که چیزی نداری بگی نمی خواد قاضی بشی بگی کی منطقیه کی غیر منطقی .

کلا ... برزیلی ها بای بای --- تیم خوبی بودید ... ولی قدیما

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این جمله شما نبود : "" کل نیمه اول بازی دست برزیل بود ""

حرف خودتون هم که چهارخط بالاتر هست انکار میکنید ؟؟؟

عجبا!
    من این جمله رو گفتم و شما هم همونجوری که دوست داشتی برداشت کردی بعدم جمله خودمو برای خودم نقل قول میکنی!!
    شما گفتی برزیل افتضاح بود منم در جواب اینکه گفتی برزیل افتضاحه گفتم :
    کدوم افتضاح؟ کل نیمه اول بازی دست برزیل بود
    این حرف من هیچ ربطی به برداشتی که شما داشتی نداره
    برداشت شما:
    بازی دست هر تیمی باشه بهش نمی گن برنده ...
    من یادم نمیاد گفته باشم تیمی که بازی دستش باشه برنده س!!(این دفعه دقیق تر گفتم که دوباره نگین من دارم حرفمو انکار میکنم)
    خشونت بازی کن
    بازیکنای هلند کم خطا کردن؟
    تعداد خطا ها :
    Fouls committed 20 20
    هر دو تا مساوین.پس هر دو خشن بازی کردن جالب اینجاس که هلند 4 تا کارت زرد گرفت برزیل یکی
    حرف من از اول تا اخر این هست . افتضاح برزیل یعنی این
    نظر شماس...نظرتون هم محترمه ولی دلیل نمیشه همه قبولش داشته باشن
    من با کلی طرفدار هلند تا الان صحبت کردم همه شون قبول داشتن هلند برتر از برزیل نبوده و بالعکس
    این آمار بازیه:
    کجای این آمار برتری هلند و افتضاح بودن برزیل رو میرسونه؟

به هر حال بازی برد و باخت داره

----
    یه حرفی رو اگه قبول ندارین دیگه سعی نکنین منظور آدمو با نقل قول گرفتن و برداشت کلی به هر شکلی که میخواین به زور عوض کنین
    Last edited by LeBron; 04-07-2010 at 00:41.

4. 2 کاربر از LeBron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بهبه : چه خبره اینجا : هنوز سیستم .. جنگل بر قسمت جام جهانی حاکمه که ! همکار فروم میاد اینجا جو میده دیگه از دیگران هیچ انتظاری نمیداریم

-------------------------

باختی که رقم خورد اول از همه توسط خودمون بود نه هلند
    ! در کل هلند تیمی نبود که خودش بتونه مارو شکست بده : اونا با ملو تونستن بازی رو ببرن و کار خاصی نکردن که شق القمر باشه ! هنوز تاکتیک مورینیو بر سر تیمای بزرگ آوار میشه و واسه همینه که گفته بودن هلند زیبا بازی نمیکنه و دنبال نتیجست ولی ایندفعه اگه ملو به دادشون نمیرسید نمیتونستن کاری بکنن

------------------------

از اولین پستای تاپیک بوده که : توی میانی یه فانتازیست نداشتیم و نبود رونی و پاتو تیم رو متضرر میکنه که کرد - جایی که یه بازی ساز نداشتیم و ملوی خشن رو گذاشت تو ترکیب ، بازی با کره شمالی هم تیم از نبود یه بازیساز و پاسور 6 دنگ رنج میبرد : کلا جلو تیمایی که باز بازی نکردن و رو ضد حملات برنامه داشتن مشکل بر خوردیم

---------------------

به هلند بابت صعودشون تبریک میگم : چون اونا به هر تاکتیکی متوسل شدن تا به هدفشون ( همون صعود ) برسن که رسیدن و بالعکسش برزیل مغرورانه اوت شد ، با اینکه داور توی برهم زدن روان و اعصاب بازیکنای هر دو تیم نقش زیادی داشت که هلندی ها نشون دادن مسلط تر بودن رو اعصابشون و آرامششون رو میتونستن حفظ کنن بر خلاف برزیل

--------------------

هنوز 5 ستاره مال ماست !

این جام هم گذشت و به انتظار جام های دیگه مینشینیم و در نبود سرمربی ترسو و بزدلی مث دونگا میتونیم با داشتن بازیکنای اصلی بازیای زیبا تری از برزیل ببینیم

6. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

-------------------------

باختی که رقم خورد اول از همه توسط خودمون بود نه هلند
    ! در کل هلند تیمی نبود که خودش بتونه مارو شکست بده : اونا با ملو تونستن بازی رو ببرن و کار خاصی نکردن که شق القمر باشه ! هنوز تاکتیک مورینیو بر سر تیمای بزرگ آوار میشه و واسه همینه که گفته بودن هلند زیبا بازی نمیکنه و دنبال نتیجست ولی ایندفعه اگه ملو به دادشون نمیرسید نمیتونستن کاری بکنن

------------------------

از اولین پستای تاپیک بوده که : توی میانی یه فانتازیست نداشتیم و نبود رونی و پاتو تیم رو متضرر میکنه که کرد - جایی که یه بازی ساز نداشتیم و ملوی خشن رو گذاشت تو ترکیب ، بازی با کره شمالی هم تیم از نبود یه بازیساز و پاسور 6 دنگ رنج میبرد : کلا جلو تیمایی که باز بازی نکردن و رو ضد حملات برنامه داشتن مشکل بر خوردیم

---------------------

به هلند بابت صعودشون تبریک میگم : چون اونا به هر تاکتیکی متوسل شدن تا به هدفشون ( همون صعود ) برسن که رسیدن و بالعکسش برزیل مغرورانه اوت شد ، با اینکه داور توی برهم زدن روان و اعصاب بازیکنای هر دو تیم نقش زیادی داشت که هلندی ها نشون دادن مسلط تر بودن رو اعصابشون و آرامششون رو میتونستن حفظ کنن بر خلاف برزیل

--------------------

هنوز 5 ستاره مال ماست !

این جام هم گذشت و به انتظار جام های دیگه مینشینیم و در نبود سرمربی ترسو و بزدلی مث دونگا میتونیم با داشتن بازیکنای اصلی بازیای زیبا تری از برزیل ببینیم
    خیلی کامل و عالی! حرف ما رو زدی

8. این کاربر از Mojtaba N87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

عجبا!
    من این جمله رو گفتم و شما هم همونجوری که دوست داشتی برداشت کردی بعدم جمله خودمو برای خودم نقل قول میکنی!!
    شما گفتی برزیل افتضاح بود منم در جواب اینکه گفتی برزیل افتضاحه گفتم :
    این حرف من هیچ ربطی به برداشتی که شما داشتی نداره
    برداشت شما:
    من یادم نمیاد گفته باشم تیمی که بازی دستش باشه برنده س!!(این دفعه دقیق تر گفتم که دوباره نگین من دارم حرفمو انکار میکنم)
    بازیکنای هلند کم خطا کردن؟
    تعداد خطا ها :
    Fouls committed 20 20
    هر دو تا مساوین.پس هر دو خشن بازی کردن جالب اینجاس که هلند 4 تا کارت زرد گرفت برزیل یکی
    نظر شماس...نظرتون هم محترمه ولی دلیل نمیشه همه قبولش داشته باشن
    من با کلی طرفدار هلند تا الان صحبت کردم همه شون قبول داشتن هلند برتر از برزیل نبوده و بالعکس
    این آمار بازیه:
    کجای این آمار برتری هلند و افتضاح بودن برزیل رو میرسونه؟

به هر حال بازی برد و باخت داره

----
    یه حرفی رو اگه قبول ندارین دیگه سعی نکنین منظور آدمو با نقل قول گرفتن و برداشت کلی به هر شکلی که میخواین به زور عوض کنین
    خنده داره واقعا ... وثتی شما میگید بازی دست برزیل بود خوب یعنی اینکه حقش بردن بود دیگه ... دیگه چه برداشتی میشه کرد. منم گفتم این ربطی به برتر بودن نداره . چون اتفاق های دیگه ای هم سر زمین افتاد . من که بارها توضیح دادم چرا برزیل افتضاح بود .. ولی شما اصلا به اون جنبه از حرفهای من توجه نمی کنید و به جملات حاشیه ای توجه میکنید . قبول داری برزیل بعد گل از هم پاشید یا نه ؟؟؟ تیمی که بعد گل از هم بپاشه یعنی افتضاح . اونم تیمی که مثلا پر افتخار ترینه . مگه همین هلند دقیقه 8 عقب نیوفتاد . چرا این بلا سرش نیومد ؟

خودتون می دونید افتضاح یه تیم و برتری یه تیم همش در امار بازی دیده نمیشه . این 20 تا خطا هر نوعی می تونه باشه . میتونه یه خطای معمولی باشه ، می تونه بسیار خشن هم باشه . من تمام توصیفی که میکنم بعد تساوی بازی هست . اگه از اون به بعد بازی رو مشاهده کنیم بهتر میشه قضاوت کرد . ولی بحث اصلی این نیست . اون افتضاحه برزیله

ما هم سعی نداریم کسی رو عوض کنیم ... زیاد هم از کل کل خوشم نمیاد ... ولی هر جا نیاز باشه نظراتم رو میگم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شما هم که چیزی نداری بگی نمی خواد قاضی بشی بگی کی منطقیه کی غیر منطقی .

کلا ... برزیلی ها بای بای --- تیم خوبی بودید ... ولی قدیما
    همینقدر که شما همیشه یه چیزی(!) داری بگی برای همه کافیه...

اینجا تاپیک برزیله...شما حق داری چیزی(!) بگی ولی طرفدارای برزیل نه؟!

تاپیک تیما رو برای جلوگیری از بحث و کوری خونی بعضیا جدا کردن جناب همکار!

همین که طرفدارای برزیل اینقدر منطقی و راحت با شما(که فقط هدفت کل کله) برخورد میکنن شخصیت این تیمو میرسونه...شما الان برو تاپیک آلمان یه پست علیهشون بده ببین چجوری برخورد میکنن!

11. 4 کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

خنده داره واقعا ... وثتی شما میگید بازی دست برزیل بود خوب یعنی اینکه حقش بردن بود دیگه ... دیگه چه برداشتی میشه کرد. منم گفتم این ربطی به برتر بودن نداره . چون اتفاق های دیگه ای هم سر زمین افتاد . من که بارها توضیح دادم چرا برزیل افتضاح بود .. ولی شما اصلا به اون جنبه از حرفهای من توجه نمی کنید و به جملات حاشیه ای توجه میکنید . قبول داری برزیل بعد گل از هم پاشید یا نه ؟؟؟ تیمی که بعد گل از هم بپاشه یعنی افتضاح . اونم تیمی که مثلا پر افتخار ترینه . مگه همین هلند دقیقه 8 عقب نیوفتاد . چرا این بلا سرش نیومد ؟

خودتون می دونید افتضاح یه تیم و برتری یه تیم همش در امار بازی دیده نمیشه . این 20 تا خطا هر نوعی می تونه باشه . میتونه یه خطای معمولی باشه ، می تونه بسیار خشن هم باشه . من تمام توصیفی که میکنم بعد تساوی بازی هست . اگه از اون به بعد بازی رو مشاهده کنیم بهتر میشه قضاوت کرد . ولی بحث اصلی این نیست . اون افتضاحه برزیله

ما هم سعی نداریم کسی رو عوض کنیم ... زیاد هم از کل کل خوشم نمیاد ... ولی هر جا نیاز باشه نظراتم رو میگم .
    باز هم می گم!

هم هلند افتضاح بود هم برزیل! تمام!

حالا یکی برده یکی باخته! اگه دست من بود می گفتم جفتشون حذف شن! بدون تعصب...

چه بازی بود اینا کردن! یکی برزیل گند می زد یکی هلند یکی ملو!

بیخیال دیگه! بحث های کارشناسی انجام شده در سایت ها هم گفته بودن که نه هلند خوب بازی کرده نه برزیل.

هلند امکان نداره قهرمان شه! احتمال == 0

برزیل هم اگه میومد بالا قهرمان نمی شد با این سبک و سیاق

13. 3 کاربر از Mojtaba N87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

این رو باحال گفتی همکارها فک میکنن همه کاره اند !

---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------

بیخیال دیگه! بحث های کارشناسی انجام شده در سایت ها هم گفته بودن که نه هلند خوب بازی کرده نه برزیل.
    اون دوست گرامی که مدام و انفرادی داره جو میده اینجا دقیقا کار عمو محسن رو میکنه تو تاپیک کره شمالی : 99 درصد پستا مث هم و منظور هم دقیقا یکی ، پس دیگه لزومی نداره ایشون و هلندیهای عزیز دیگه ای بیان اینجا و بی جهت تکرار کنن

آدمی یه حرف رو یه بار میزنه و خلاص

15. این کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

باز هم می گم!

هم هلند افتضاح بود هم برزیل! تمام!

حالا یکی برده یکی باخته! اگه دست من بود می گفتم جفتشون حذف شن! بدون تعصب...

چه بازی بود اینا کردن! یکی برزیل گند می زد یکی هلند یکی ملو!

هلند امکان نداره قهرمان شه! احتمال == 0

برزیل هم اگه میومد بالا قهرمان نمی شد با این سبک و سیاق
    بله من که قبول کردم هلند هم بد بازی کرد . ولی حداقل حداقل حداقلش از یه چیز برتر بود اونم برنامه داشتن در بازی بود .
    تمام .

اون احتمال رو بگم که اینکه هلند میره فینال که احتمالش 50 درصد هست که ... تا فینال هم بره یه 10 درصد احتمال هست که قهرمان بشه . با این اوصاف و در بدترین حالت 5 درصد احتمال قهرمانی دارم . حالا 0 درصدم نیست .
    گرچه من به تیم هلند اعتقاد دارم . وقتی برای برزیل اینطوری باتلاق درست میکنه . بقیه هم همینجوری .

همینقدر که شما همیشه یه چیزی(!) داری بگی برای همه کافیه...

اینجا تاپیک برزیله...شما حق داری چیزی(!) بگی ولی طرفدارای برزیل نه؟!

همین که طرفدارای برزیل اینقدر منطقی و راحت با شما(که فقط هدفت کل کله) برخورد میکنن شخصیت این تیمو میرسونه...شما الان برو تاپیک آلمان یه پست علیهشون بده ببین چجوری برخورد میکنن!
    من اینقدری تجربه دارم که به کنایه ها توجهی نکنم عزیز ... شما سه صفحه هم کنایه بزنی رو من تاثیری نداره .

من نگفتم طرفدارا چیزی نگن . فقط گفتم اگه چیزی در حیطه بحث نداری قاضی نشو و نگو تو منطقی هستی یا نه .

اره تیم المان واقعا خوب بازی میکنه و هنوز هم حذف نشده . . پس من برم بگم تیمتون افتضاح بازی کرده هر چی بهم بگن حق دارن . ولی برزیل که فعلا حذف شده و خداحافظ . خیلی فرق داره والا ... یه خورده فک کن .

ما هم نمی خوایم به فرد توهین کنیم . حتی به تیم هم توهین نمی کنیم . ولی اونچیزی رو که دیدیم میگیم . افتضاح برزیل واقعا اینقدر سخته ؟؟؟ خوب ممکنه هلند هم دو روز دیگه افتضاح بزنه . ولی شما بیای به من بگی من بیخودی ازش دفاع نمیکنم . میگم حق با شما .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •