ان شاءالله بعد از استرالیا بعنوان تیم دوم صعود می کنیم. مطمئنم استرالیا هم غنا و هم صربستان را خواهد زد.
ان شاءالله بعد از استرالیا بعنوان تیم دوم صعود می کنیم. مطمئنم استرالیا هم غنا و هم صربستان را خواهد زد.
لامصب عجب دوندگی داشتن این صربها!!!
اگه از شرایط خبرنداشتم ویا بازی دوستانه بود میگفتم دوپینگ کردن...
کل 23 تا بازیکنای آلمان باید جلوی خلعتبری لنگ بندازن
یه ذره خلاقیت ندارن این پخمه ها
آلمان = بدشانس
خیلی بدشانسید شماها دیگه
امسال زیاد بازی هاتون خشک نیستا
یکمم تاکتیک دارید
یکم از تنفرم به این تیم کم شد
ولی صربستان ترکوند
از ساحل عاجی ها بیشتر ندوییدن کمترم ندوییدن
آلمان از 2006 به این طرف بازی زیبایی ارائه میده مخصوصا با این بازیکنای تکنیکی که داره
دیگه اون دوران بازی های کسل کننده و بازیکنان پیر و بی تکنیک که چند سالی گریبان فوتبال آلمان رو گرفته بود گذشته
الان تیم ملی آلمان در رده های سنی زیر 21 و 19 و 17 قهرمان اروپا شده
مودب باش
دیگه باید چیکار می کردن که نکردن؟
یعنی این همه خلاقیت و بازیسازی و پاس های دقیق رو از مسوت اوزیل ندیدی؟!!
پودولسکی فقط کم دقت بود در ضربات اخر و از همه مهمتر
و مهتر از داور بود که باعث شد بازی کثیف بشه و نتیجش عض بشه با اون داوری مضخرفش باید واسه همیشه محرومش کنن اگر واقعا عدالتی در کاره
نمیتونی یه خورد،فقط یه خورد مهربون تر فحش بدی؟
بعد میگن جواب نده!!!
استغفرالله ربی واتوبوالیک.....
پخمه چیه اخه؟
تاپیک رواشتباهی اومدی.تاپیک فرانسه چهارتا کوچه انورتره....بروآقاجان....برو.... .![]()
شواين اشتايگر: در رختكن ما ناراحتي و عصبانيت حكمفرماست
باستين شواين اشتايگر گفت: در رختکن ما ناراحتي و عصبانيت حکمفرماست؛ چرا که نبايد اين بازي را ميباختيم.
![]()
بازيکن خط مياني تيم ملي فوتبال آلمان پس از شکست يک بر صفر تيمش برابر صربستان در دومين بازي دور گروهي رقابتهاي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي عنوان کرد: براي آنچه که امروز رخ داد نميتوانم چيزي بگويم؛ در رختکن ما ناراحتي و عصبانيت حکم فرماست چرا که اجازه نداشتيم اين بازي را به سادگي واگذار کنيم.
فيليپ لام، کاپيتان تيم ملي فوتبال آلمان هم گفت: همانند بازي برابر استراليا مسابقه را خوب شروع نکرديم. در 30 دقيقه نخست خوب بازي نکرديم با اين حال فرصت گلزني هم به آنها نداديم؛ اما پس از آن بود که آن اخراج بسيار بسيار تلخ اتفاق افتاد. بازي با 10 بازيکن هم سخت است.
مدافع بايرنمونيخ ادامه داد: در نيمه دوم معلوم شد که تيم با 10 بازيکن هم ميتواند برابر حريفي 11 نفره فرصت گلزني به وجود بياورد، اين بدون ترديد نکته مثبتي است.
لوکاس پودولسکي، مهاجم تيم ملي آلمان هم عنوان کرد: فکر ميکنم بازي حساب شدهاي را انجام داديم، بديهي است که آن کارت زرد و قرمز براي ما بسيار تلخ بود و بعد هم آن ضربه پنالتي که وارد دروازه نشد.
او ادامه داد: در حالت عادي من پنالتيزن خوبي هستم؛ اما در اين بازي دروازهبان جهت توپ را تشخيص داد، ديگر نميشود کاري کرد. اکنون بايد از خودمان روحيهي تيمي نشان بدهيم، ما در چند روز آينده بازي تعيين کنندهاي داريم و بايد در آن به پيروزي برسيم.
این لوکاس پودولسکي،خیلی پرروه...
این همه خراب کردبعدش ......همین..........یه معذرت خواهی! چیزی!......
شانس اورد من مربی نیستم....یااگه اکبر میثاقیان مربیش بود توی همون بازی ترتیبش رومیداد.![]()
رئیس، به نظر من فضا کلا n بعد دارد. یک بعدش رو که این فروم هست کم میکنیم ، میشه n-1 بعد.
تو این n-1 بعد، قویترین فحشهایی که بلدیم رو راه میندازیم. مثال: داوری، ضعیفه ضعیفه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)