تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 451 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان سلام
    باید عرض کنم که هنوز کما بیش اون صدایی که عرض کردم ، بعضی اوقات به گوش می خوره ، صدای نرم و خیلی کمیه ولی باز هم من کلا حساسم و اصلا از این صدا خوشم نمیاد! ...
    اما در مورد سرعت ، هنوز هم راضیم نکرده! مثال : مثلا فرض کنید تازه ویندوز بالا اومده (که اونم به نظر من زیاد طول میکشه بالا بیاد اصلا تایم بالا اومدن ویندوز رو _بدون برنامه ی اضافی و بصورت صفر کیلومتر که الان هست_ اندازه می گیرم و اعلام می کنم) بعد وارد کنترل پنل می شم _که بصورت نمایش همه ی آیکان ها تنظیم شده_ تا بره همه ی آیکان ها رو لود کنه ، چند ثانیه طول می کشه! و بتدریج این اتفاق می افته (ظرف چند ثانیه) و من اصلا خوشم نمیاد! انتظار خیلی بیشتری از رم با باس 1033 میره ! و البته سی پی یوی core i7 .
    نظر شما چیه؟ ایا توقع من بالاست؟ لپ تاپ شما چطوره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوب ! بالا اومدن ویندوز یعنی از زمانی که من دکمه ی پاور رو فشار دادم تا زمانی که صفحه ی دسکتاپم رو مشاهده کردم 41.6 ثانیه طول کشید!
    نظرتون چیه؟ خیلی جالبه که شما هم این آزمایش رو انجام بدید . البته مسلما اگر نرم افزار های متفاوتی روی سیستم نصب باشه و تسک هایی که موقع بوت شدن باید اجرا بشه متفاوت باشه ، زمان بوت شدن هم متفاوت میشه ، لپ تاپ من صفر کیلو متره و هیچ چیزی هنوز نصب نکردم .
    نظرتون چیه ؟

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

دوستان سلام
    باید عرض کنم که هنوز کما بیش اون صدایی که عرض کردم ، بعضی اوقات به گوش می خوره ، صدای نرم و خیلی کمیه ولی باز هم من کلا حساسم و اصلا از این صدا خوشم نمیاد! ...
    اما در مورد سرعت ، هنوز هم راضیم نکرده! مثال : مثلا فرض کنید تازه ویندوز بالا اومده (که اونم به نظر من زیاد طول میکشه بالا بیاد اصلا تایم بالا اومدن ویندوز رو _بدون برنامه ی اضافی و بصورت صفر کیلومتر که الان هست_ اندازه می گیرم و اعلام می کنم) بعد وارد کنترل پنل می شم _که بصورت نمایش همه ی آیکان ها تنظیم شده_ تا بره همه ی آیکان ها رو لود کنه ، چند ثانیه طول می کشه! و بتدریج این اتفاق می افته (ظرف چند ثانیه) و من اصلا خوشم نمیاد! انتظار خیلی بیشتری از رم با باس 1033 میره ! و البته سی پی یوی core i7 .
    نظر شما چیه؟ ایا توقع من بالاست؟ لپ تاپ شما چطوره؟
    یه چیزی هست بهش میگن آب بندی اولش همین جوری کم کم که باهاش کار میکنی خیلی بهتر میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

مدل خوبیه،گرافیک متوسطی داره
    بین این و چه مدلی از سونی موندین ؟
    ولله گزینه زیاده.بین dell5010/sony cw26/acer 5741G و این مدل ایسوس(n61ja).حتی fw هم چند مورد میتونه مطرح باشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یه چیزی هست بهش میگن آب بندی اولش همین جوری کم کم که باهاش کار میکنی خیلی بهتر میشه
    آب بندی ؟ والا در مورد وسایل مکانیکی شاید قابل قبول باشه! ولی آیا در مورد لپ تاپ هم باید معتقد به آب بندی باشم؟
    البته من منظور شما رو درک می کنم و قبول دارم که الان نباید قضاوت کنم ، چون راه های زیادی برای افزایش یا بهبود کارایی و یا عیب یابی یک سیستمی مثل کامپیوتر _که از دو بخش نرم افزاری و سخت افزاری تشکیل شده و کیفیت نهایی اون ، به کارکرد صحیح هر دو مورد بستگی داره _ هست که من هنوز اونها رو انجام ندادم و در کل همه ی موارد رو بررسی نکردم و من هم خودم احتمال می دم که این وسط ممکنه ایراد نرم افزاری وجود داشته باشه!
    اما دوستان در مورد مطالب و برداشت هایی که از کار با این لپ تاپ داشتم ، نیومدن تجربه ی شخصی خودشون و نظرشون رو اعلام کنن. مثلا مدت زمان بوت شدن و یا لود شدن یک پنجره ای مثل کنترل پنل و یا هر پنجره ی دیگری ! که آیا با این تاخیر در لود شدن آیکان ها مواجه هستن یا نه! و اینکه مثلا MY COMPUTER رو وقتی برای اولین بار بعد از بوت شدن باز میکنم ، کسری از ثانیه طول میکشه تا پنجره باز بشه و بعد هم باز کسری از ثانیه طول میکشه تا محتویات صفحه نشون داده بشه!
    مثلا من انتظارم اینه که وقتی روی My Computer رو باز می کنم بعد از کسری از ثانیه باز بشه و بلافاصله محتویات صفحه قابل روئیت باشه (منظورم برای اولین بار بعد از بوت شده که می خواد تو رم دستگاه لود بشه برای اولین بار چون برای دفعات بعد که این صفحه فراخوانی میشه و در رم موجوده سرعت همونچیزیه که من انتظار دارم ).
    لطفا برداشتتون رو از کار کردن با خود ویندوز و سرعت پاسخگویی n61jq به فرامین رو بگن دوستان تا من ببینم آیا این روال طبیعیه این مدل هست و من انتظارم زیاده و یا واقعا مشکلی داره لپ تاپ من.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

آب بندی ؟ والا در مورد وسایل مکانیکی شاید قابل قبول باشه! ولی آیا در مورد لپ تاپ هم باید معتقد به آب بندی باشم؟
    البته من منظور شما رو درک می کنم و قبول دارم که الان نباید قضاوت کنم ، چون راه های زیادی برای افزایش یا بهبود کارایی و یا عیب یابی یک سیستمی مثل کامپیوتر _که از دو بخش نرم افزاری و سخت افزاری تشکیل شده و کیفیت نهایی اون ، به کارکرد صحیح هر دو مورد بستگی داره _ هست که من هنوز اونها رو انجام ندادم و در کل همه ی موارد رو بررسی نکردم و من هم خودم احتمال می دم که این وسط ممکنه ایراد نرم افزاری وجود داشته باشه!
    اما دوستان در مورد مطالب و برداشت هایی که از کار با این لپ تاپ داشتم ، نیومدن تجربه ی شخصی خودشون و نظرشون رو اعلام کنن. مثلا مدت زمان بوت شدن و یا لود شدن یک پنجره ای مثل کنترل پنل و یا هر پنجره ی دیگری ! که آیا با این تاخیر در لود شدن آیکان ها مواجه هستن یا نه! و اینکه مثلا MY COMPUTER رو وقتی برای اولین بار بعد از بوت شدن باز میکنم ، کسری از ثانیه طول میکشه تا پنجره باز بشه و بعد هم باز کسری از ثانیه طول میکشه تا محتویات صفحه نشون داده بشه!
    مثلا من انتظارم اینه که وقتی روی My Computer رو باز می کنم بعد از کسری از ثانیه باز بشه و بلافاصله محتویات صفحه قابل روئیت باشه (منظورم برای اولین بار بعد از بوت شده که می خواد تو رم دستگاه لود بشه برای اولین بار چون برای دفعات بعد که این صفحه فراخوانی میشه و در رم موجوده سرعت همونچیزیه که من انتظار دارم ).
    لطفا برداشتتون رو از کار کردن با خود ویندوز و سرعت پاسخگویی n61jq به فرامین رو بگن دوستان تا من ببینم آیا این روال طبیعیه این مدل هست و من انتظارم زیاده و یا واقعا مشکلی داره لپ تاپ من.
    دوست عزیز منم این س رو داشتم ولی یعد از یک تا 2 هفته کار با لپ تاپ دیگه درست میشه(واژه ی دیگه ای جز آب بندی به ذهنم نرسید)

7. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

دوستان کسی بلد نیست os ای که قبل از اومرن ویندوز میاد رو بیاره؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اصلا سراغ ام اس آی نرو هرکی داشته پشیمون شده.
    جدا ؟ چرا ؟
    خب سونی چطور؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

جدا ؟ چرا ؟
    خب سونی چطور؟
    چون ام اس آی عمر خیلی کمی داره و اگر به خورده بهش فشار بیاد بای بای.
    سونی رو هم نمیتونم بهت بگم ولی من خودم با این بیشتر حال کردم چون سونی پول اسمش رو میگیره و ایسوس قطعات بهتری داره چون مین بورد ایسوسه و مونیتور و باقی قطعات مرغوب ترن

11. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز منم این س رو داشتم ولی یعد از یک تا 2 هفته کار با لپ تاپ دیگه درست میشه(واژه ی دیگه ای جز آب بندی به ذهنم نرسید)
    دوست خوبم سلام
    من هم عمیقا امیدوارم اینطور باشه . البته من هنوز کار آنچنانی باهاش نکردم و فعلا چسبیدم به همین پی سی قراضه ،
    شما هم اگر ممکنه از تجربه ی شخصیت بگو از کار کردن با این لپ تاپ و اینکه چه اپدیت های نرم افزاری انجام دادی تا حالا .
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •