تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 215 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

اگه نباشه جاش خالی می مونه emra228's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    توی فکرش

پيش فرض

یک راه حل جالب:

دعا کنید ویروسه پاک بشه

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    من از آنتی ویروس کاسپرسکی استفاده می کنم. چند روزی است که سیستم من آلوده شده است. کاسپرسکی پیغام یافتن Trojan.Generic می دهد اما قادر به پاک کردن آن نیست یا حداقل من به خوبی اون رو پاک نمی تونم بکنم. لطفا توضیحاتی در مورد این تروجان بدهید و روش حذف آن. آیا وقتی آنتی ویروسی قادر به پاک کردن ویروسی نباشد راهی هست که بدون نصب دوباره ویندوز ویروسها را از بین برد.
    به صفحات قبل نگاه کنید........ واسه بستن ویروس تو تسک منیجر قسمت Process دنبال algsrvs.exe بگردین و بعد اونو ببندین.......... بعد اسکن کنید و احتمالا ویروس پاک میشه.........

من از نورتون استفاده کردم و تونست پاک کنه...... آخرین آپدیت رو از سایت سیمانتک میتونید بگیرید

موفق باشید

داره خودمونی میشه mbsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقا ویروس عکس خور!
    کمکم کنید. خواهش می کنم!
    دو روزی می شه که نمی دونم چه بلایی سر کام÷یوترم اومده. همه چیم به هم ریخته.
    هر چی ÷وشه ی عکس دارم هست ولی توشون خالی شده. این اون ÷وشه هاییه که رفتم توش. ولی اونایی رو که نرفتم هم بعد اتقال دادم رو یه کام÷یتور دیگه از کلی عکس تو هر ÷وشه فقط 5 یا 6 تا عکس مونده. می ترسم بقیه ی ÷وشه هامو باز کنم. کل ÷وشه های صوت و متن و فیلممو با فلش انتقال دادم به یه کام÷یوتر دیگه ولی یکی از صوتای انتقالی را حواسم نبود باز کردم. الان همین بلا سر اون کام÷یوتر هم اومده و نصف بیشتر عکساش نابود شدن. راستی تو ین کام÷یوتر یه بار ÷یام dont send با این عنوان اومد:pavsrv.exe
    نمی دونم به ویرسه ربط داره یا نه. یه مشکل دیگه اینه که آخه من سایتی نرفتم که, یه دونه یاهو و همین ÷ی سی ورلد و سایت دانشگاه. یعنی یه جورایی مطمئنم که از اینترنت برام ویروس نیومده. ارتباط با کام÷یوتر دیگه هم فقط یه دونه فلشمو چند روز ÷یش به کام÷یوتر دوستم زدم که اونم خودش که می گه کام÷یوترم هیچ مشکلی نداره و هیچ ویروسی نداره.
    الانم کل مطالب کام÷یوترمو زدم رو سی دی و فلش و دوباره ویندوز نصب کردم. ولی کل این مطالبو می خوام. از طرفی هم می ترسم که اونا رو وارد کام÷یوتر کنمو دوباره این مشکل برام ÷یش بیاد.
    راستی من داشتم با بلوتوث و عکسای انتقالی از موبایل ور می رفتم که این بلا سرم اومد.
    خواهش می کنم کمکم کنید! راستی من به مطالبی که رو سی دی وفلش زدم نیاز فوری دارم. خواهشا هر چی زودتر هر کی می تونه کمکم کنه.
    ممنونم.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

راستی من ویروس یابم مکافی بود و بعد هم ÷اندا رو نصب کردم ولی هیچی نشون ندادن.
    (برا نصب ویندوزم همه ی درایوامو فرمت کردم)

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقا ویروس عکس خور!
    کمکم کنید. خواهش می کنم!
    دو روزی می شه که نمی دونم چه بلایی سر کام÷یوترم اومده. همه چیم به هم ریخته.
    هر چی ÷وشه ی عکس دارم هست ولی توشون خالی شده. این اون ÷وشه هاییه که رفتم توش. ولی اونایی رو که نرفتم هم بعد اتقال دادم رو یه کام÷یتور دیگه از کلی عکس تو هر ÷وشه فقط 5 یا 6 تا عکس مونده. می ترسم بقیه ی ÷وشه هامو باز کنم. کل ÷وشه های صوت و متن و فیلممو با فلش انتقال دادم به یه کام÷یوتر دیگه ولی یکی از صوتای انتقالی را حواسم نبود باز کردم. الان همین بلا سر اون کام÷یوتر هم اومده و نصف بیشتر عکساش نابود شدن. راستی تو ین کام÷یوتر یه بار ÷یام dont send با این عنوان اومد:pavsrv.exe
    نمی دونم به ویرسه ربط داره یا نه. یه مشکل دیگه اینه که آخه من سایتی نرفتم که, یه دونه یاهو و همین ÷ی سی ورلد و سایت دانشگاه. یعنی یه جورایی مطمئنم که از اینترنت برام ویروس نیومده. ارتباط با کام÷یوتر دیگه هم فقط یه دونه فلشمو چند روز ÷یش به کام÷یوتر دوستم زدم که اونم خودش که می گه کام÷یوترم هیچ مشکلی نداره و هیچ ویروسی نداره.
    الانم کل مطالب کام÷یوترمو زدم رو سی دی و فلش و دوباره ویندوز نصب کردم. ولی کل این مطالبو می خوام. از طرفی هم می ترسم که اونا رو وارد کام÷یوتر کنمو دوباره این مشکل برام ÷یش بیاد.
    راستی من داشتم با بلوتوث و عکسای انتقالی از موبایل ور می رفتم که این بلا سرم اومد.
    خواهش می کنم کمکم کنید! راستی من به مطالبی که رو سی دی وفلش زدم نیاز فوری دارم. خواهشا هر چی زودتر هر کی می تونه کمکم کنه.
    ممنونم.
    سلام.......

عزیز شما چرا به صفحات قبل یه نگاه نمیندازین؟ یا حد اقل یه سرچ کنید! تو درایوتون هیچی کپی نکنید........ از نرم افزار Recover My Files استفاده کنید، راحت همه ی عکساتونو میتونید برگردونید....... الآن دیگه اکثر آنتی ویروسا شناسایی میکنن........ شما کسپر اسکای یا نورتون نصب کنید، بعد آپدیت کنید..........

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من نمی دونم باید تو سرچ چی بزنم. تازه هر وقت هم تو ÷ی سی ورلد با سرچ کار کردم به نتیجه نرسیدم. می شه بگید توضیحات کامل رو از کدوم صفحه ÷یدا کنم؟ آخه تعداد صفحات خیلی زیاده.
    بعد الان که من مطالبو ریختم تو سی دی و فلش, چی کار کنم؟ اول اونا رو وارد کام÷یوتر کنم و بعد از این نرم افزار استفاده کنم؟ بعد یه چیز دیگه این که این نرم افزارو راحت می تونم از مغازه های سی دی فروشی ÷یدا کنم یا نه؟
    خیلی ممنونم.

داره خودمونی میشه vizy-vizy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من کامپیوترم ویروسی شده هیچ آنتی ویروسی رو هم نصب نکرده بودم قبلا

الانم نمیتونم هیچ آنتی ویروسی نصب کنم کلا اکثر برنامه هارو نمیتونم نصب کنم

حتی پنجره ADD/remove program رو که میخوام باز کنم میپره.

cpu هم 100% اشغال شده . فکر کنم از ویروس ها magic ps برا یاهو درست میکنن باشه

من الان باید چیکار کنم؟؟؟؟

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من کامپیوترم ویروسی شده هیچ آنتی ویروسی رو هم نصب نکرده بودم قبلا

الانم نمیتونم هیچ آنتی ویروسی نصب کنم کلا اکثر برنامه هارو نمیتونم نصب کنم

حتی پنجره ADD/remove program رو که میخوام باز کنم میپره.

cpu هم 100% اشغال شده . فکر کنم از ویروس ها magic ps برا یاهو درست میکنن باشه

من الان باید چیکار کنم؟؟؟؟
    بهترین کار فورمت و نصب دوباره ویندوز است در این حالت پاک کردن این ویروس کمی مشکل است به دردسرش نمی ارزد.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آقا من سیتم دوستم ویروسی بود
    ندنستم یه رم موبایل که مال اون بود وصل کردم به سیستم
    الان وقتی میخوای از بالای صفحه از گزینه تولز فولدر آپشن رو انتخاب کنم. اصلا فولدر آپشن وجود نداره!!
    بعدش یه مقداری از سرعت سیتمم کم شده تقریبا مثل پست بالا و لی خیلی کمتر
    باید چی کارکنم؟؟؟
    احتمالا تروجان Brontok است این برنامه را داونلود کن و روی سیستمت اجرا کن تا تروجان را پاک کند :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر مشکلت حل نشد بگو تا چاره دیگری بکنیم.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    من از آنتی ویروس کاسپرسکی استفاده می کنم. چند روزی است که سیستم من آلوده شده است. کاسپرسکی پیغام یافتن Trojan.Generic می دهد اما قادر به پاک کردن آن نیست یا حداقل من به خوبی اون رو پاک نمی تونم بکنم. لطفا توضیحاتی در مورد این تروجان بدهید و روش حذف آن. آیا وقتی آنتی ویروسی قادر به پاک کردن ویروسی نباشد راهی هست که بدون نصب دوباره ویندوز ویروسها را از بین برد.
    دوست عزیز

این یک اخطار از سرویس PDM کاسپرسکی است و معنی این آن است که یکی از پروسه های موجود بر روی سیستم

شما فعالیتی شبیه به یک تروجان از خودش نشان می دهد ( مثلا می خواهد خود را به لیست Startup ویندوز اضافه

کند ) حالا این برنامه می تواند واقعا یک تروجان باشد یا یک برنامه بی خطر که رفتاری شبیه به تروجان دارد .آن پیغام قرمز

رنگی که این اخطار را اعلام می کند حاوی اطلاعات کافی در این مورد است اگر می توانی خودت اطلاعات موجود در این

پیغام را بخوان ببین به چه برنامه ای گیر داده است اگر برنامه ای بود که آن را نمی شناسی آن را بلوک کن و فایل

اصلی را روی هارد از بین ببر ولی اگر برنامه ای است که آن را می شناسی و به ان اعتماد داری آن را می توانی به

لیست برنامه های قابل اعتماد اضافه کنی تا دیگر برنامه اخطار ندهد .اگر قادر به این کار نیستی یا اطلاعات موجود در

اخطار را اینجا بنویس ( هم صفحه اصلی هم قسمت More Information ) یا عکس این دو قسمت را برایمان بگذار.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •