من چی بگم آخه به تو؟
من باش زندگی کردم فقط اینو میتونم بت بگمبازی جالبی هست ؟
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
بهترین اسحه چیه؟
من خودم با لنسر حال میکنم حالا اگه بهتر سراغ دارید دریغ نکنید
من چی بگم آخه به تو؟
من باش زندگی کردم فقط اینو میتونم بت بگمبازی جالبی هست ؟
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
بهترین اسحه چیه؟
من خودم با لنسر حال میکنم حالا اگه بهتر سراغ دارید دریغ نکنید
تو همیشه اینجوری زود جواب میدی ؟
Lancer بهترینه !
مشخصا لنسر...
خیلی بده لگ دارم... اصلا ورسس حال نمیده این طوری! رفتم یک دست بازی کنم مثلا تیر که میزدم ده ثانیه بعدش تیر می زد... با 0 کیل آخر شدم : دی تحقیر بزرگی واسه من بود ، تصمیم گرفتم دیگه لایو بازی نکنم! :(
: دی
برای عادت کردن به این لگ باید خیلی بازی کنین کلا . من خودم با Gnasher Shotgun بازی میکنم تاحالا چیز دیگه رو امتحان نکردم در قسمت آنلاین . شما نیز یه تستی بزنین .
عجب بازي اي بود ورژن يكش نسخه 3 براي پي سي نيومده؟
باع تازه میگه لیلی زن بود یا مرد یا شیم...
برادر من این به همراه چندتا بازی دیگه انحصاری یعنی فقط و فقط و فقط و ... واسه کنسول XBOX 360 هست![]()
اشكال نداره اينهمه بازي باحال براي پي سي اومده بيخيال![]()
يه چيپس پيدا كردن كه شبيه RAAMـه!
راستيه RAAMـه چپيه چيپس :دي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته ی الحاقی و محتوای اضافه ی قابل دانلود بازی انحصاری کنسول مایکروسافت تاریخ خورد. این DLC که “fenix rising” نام دارد شامل ۵ نقشه و ۴ شخصیت جدید برای انتخاب در بخش چند نفره خواهد بود. این نقشهها به نامهای:
- Slap
- Anvil
- Academy
- Depths
- Escalation
معرفی شدهاند و به گفته سازندگان یکی از این نقشه ها شامل قصر خانوادگی مارکوس فنیکس خواهد بود. هم چنین در این DLC ویژگی همانند حالت پرستیژ در سری ندای وظیفه به بازی اضافه خواهد شد که سبب میشود بازیکنها در صورت چندین بار رسیدن به مرتبه آخر(۱۰۰) جوایزی مانند مدالها و رنگهای جدید برای اسلحهها دریافت کنند.
چهارمین DLC چرخهای جنگ ۳ “fenix rising” همزمان با عرضه DLC جدید رقیب خود یعنی آنچارتد ۳ در تاریخ هفدهم ژوئن و با قیمت ۸۰۰ امتیاز مایکرسافت در شبکهٔ لایو در دسترس خواهد بود.
تصاویری از نقشه ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت Epic Games امروز بسته الحاقی جدید عنوان انحصاری Xbox 360 یعنی Gears of War 3 را با نام Fenix Rising منتشر کرد.این بسته الحاقی دارای محتوای زیادی مانند ۵ نقشه برای بخش چند نفره،۴ لباس و پوسته جدید دیگر برای شخصیت های بازی میباشد.همچنین در آن سیستمی وجود دارد که باعث میشود شما بتوانید هر چه بیشتر LEVEL خود را در بازی افزایش دهید.
.
قیمت این بسته معادل ۸۰۰ امتیاز مایکروسافت میباشد و لازم به ذکر است که برای کاربران Season Pass holders رایگاه خواهد بود.
.
لیست اچیومنت های این بسته به شرح زیر است:
Now They Begin to Understand ۲۰
Complete all 12 waves of Beast on all Fenix Rising maps.
Defending the Past ۲۵
Complete all 50 waves of Horde on any of the Fenix Rising maps.
Come to Poppa! ۱۵
Win a Versus multiplayer match as a team of five Recruit Claytons (any mode).
Locust, Forever! ۱۵
Win a Versus multiplayer match as a team of five Savage Marauders (any mode).
Time to Re-up! ۵۰
Achieve level 100 and choose to re-up for another tour of duty.
Again! ۵۰
Achieve level 100 a second time and choose to re-up for another tour.
I’ve Done it All! ۷۵
Earn at least one of each of the original 132 combat ribbons
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)