بازم سلام
الان توی یه سایت دیدم انگار values 1802 و 1804 هم اومده.درسته؟میشه یکی از بچه ها بزاره واسه دانلود؟مرسی![]()
بازم سلام
الان توی یه سایت دیدم انگار values 1802 و 1804 هم اومده.درسته؟میشه یکی از بچه ها بزاره واسه دانلود؟مرسی![]()
دوستان من یه سوال درباره خود بازی دارم.
چجوری میتونم زره هایی رو که خریدم و پوشیهده رو از تنش درآرم.منظورم لباسی رو که اولای بازی بدون زره بود رو داشته باشم؟؟؟؟؟
این بازی که به سلامتی کرک شد.
به نظرتون ubi باز هم از این سامانه واسه sprinter cell convision استفاده میکنه یا یه فکر دیگه میکنه یا اصلا بیخیال این قفل ها با امنیت بالا میشه؟
اگه بخواد از drm استفاده کنه که ریسک بسیار بزرگی کرده چرا که بازی احتمالا زود کرک میشه و اونهایی هم که بازی اورجینال میخریدن(اروپایی ها نه خودمون) از بازی کرک شده استفاده میکنن واسه اینکه دیگه مشکل اتصال و server و از این چیزها نداشته باشن.
برو ویلا یه اتاق پشت ویلا هست اونجا اتاق زره هست میتونی هر چی خواستی بپوشی
اقا من یک مشکل دارم.وقتی که server.exe رو اجرا می کنم یه صفحه مشکی میاد بعد یک eror میده و صفحه قطع میشه.و بعدشم که بازی رو اجرا می کنم میگه باید به اینترنت وصل باشی .بچه ها خواهش می کنم کمکم کنین.
دستت درد نکنه واسه topic.
من یه مشکل دارم وقتی server رو اجرا میکنم صفحه سیاه باز میشه وبعد eror میده و بسته میشه .باید چکار کنم
سلام دوستان من یک مشکل دارم تو رو خدا جواب بدید اگه می دونید من تمام کارهارو درست انجام دادم ولی لحظه ای که SERVER.EXE رو باز می کنم در جا بسته می شه شما می دونید مشکل از کجاست ؟
من هم بالاخره گرفتمش و اجراش كردم. از يه Value كه يكي از دوستان گفته بود شامل تمام مراحله دارم استفاده مي كنم اما نمي دونم واقعا كامله يا نه
دوستان من چرا اخه پستای قبلی رو نمیخونی شما تو قسمت run ویندوز تایپ کن services.msc بعد اینتر بزن تو صفحه باز شده world wide publishing server رو انتخاب کن و از قسمت چپ stopesh کن
این values تازه اومده. حجمش از قبلیا خیلی بیشتره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)