خوب مشکل تون بر میگرده بیشتر به سرویس دهند تون
PPPOe که فعال میکنین به چه اروری میخورید ؟
تنضیمات VPI VCI UBR و سروس تون هم بفرماید
خوب مشکل تون بر میگرده بیشتر به سرویس دهند تون
PPPOe که فعال میکنین به چه اروری میخورید ؟
تنضیمات VPI VCI UBR و سروس تون هم بفرماید
سلام
من مودم 8960 تی پی لینک دارم ، روی گزینه PPPoE قرار دادم ولی بازم باید برای وصل شدن به نت کانکشن بسازم مثل حالت بریج .
ای دی اس ال رو هم از مخابرات گرفتم ، باید چی کار کنم ؟
در واقع من می خوام از wifi مودم برای گوشیم استفاده کنم، ولی توی گوشیم با این حال که کانکنت میشه ولی نمی تونم وارد نت بشم . حالا نمی دونم مشکل از گوشیه یا از مودم .
Last edited by jooya; 30-11-2011 at 01:01.
با سلام
خیر مشکل وایرلس از مودم نیست.
مشکل از اینه که همونطور که میگید روی حالت pppoe کانکت و تنظیم نمیشه.
یه دور مودم رو ریستارت کنید و دوباره کانفیگش کنید.
موفق باشید.
با سلام.
خواهش ميكنم آموزش كانفيگ مودم w8951 يا w8950 رو به صورت تصويري مثل 8901 كه گذاشته بوديد،بذاريد. ممنون ميشم.خيلي گيرم
دوستان من هر کاری می کنم مودومم رو حالت pppoe خودش به اینترنت وصل نمیشه. تمام تنظیماتو مطابق عکس ها انجام دادم ولی... اگه ممکنه راهنماییم کنید ممنون. مودمم w8901g هست.
Last edited by kntued; 08-12-2011 at 23:56.
سلام به همه دوستان
من مودم tp link TD- W8951ND دارم که ا ماهی هست خریدم مدتی وایر لس کانکت می شدم و مشگلی نداشتم اما 1 هفته قبل قطع شد و پس از تماسهای مکرر با مخابرات و پشتیبانی که می گفت تنظیمات را مجدد انجام بدهید و باز هم درست نمیشد و مخابرات میگفت مشگل از اینجا(مخابرات ) هست و درست میکنیم بلاخره مخابرات از طرف خودش مشگل را حل کرد و گفت اگر کانکت نشدی مشگل مودم دارید . با تماس با پشتبانی و راهنمایی انها نهایتا توانستم با اتصال وایر دیگر مودم به لب تاپ کانکت بشم و معلوم شده که سیستم مودم را نمیشناسه و اگر بخوام وایر لس باشم نمیتونم کانکت بشم و مرتب ارور 678 میده حالا چطور میتونم این مشگل را بر طرف کنم؟ و بصورت قبلی از مودم وایر لس استفاده کنم؟
Last edited by sobery; 09-12-2011 at 08:46. دليل: اصلاح
میگم کل اینترنت مملکت ما داره روی این مودم میچرخه ها دقت کردین ؟
لطفا" چنانچه ممکن است نحوه کانفیگ کردن تنظیمات وی پی ان را بر روی مودم برای استفاده ----- و تلویزیون از وی پی ان به طور مستقیم بیان فرمایید. مدل TP_LINK TD- W8901-G
Last edited by BIHAMTA_3; 11-12-2011 at 10:08.
تا جایی که میدونم این مودم وی.پی.ان رو ساپورت نمیکنه !
اما باز مطمئن نیستم !
من این مودم رو تازه خریدم و فعلا نیازم رو برطرف کرده
حالا برای کسی که شاید هر چند ساعت آنلاین بشه بهتر اینه که مودم رو یکسره روشن بگذاره یا اینکه فقط موقع نیاز روشن کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)