جون من ؟
یعنی اگه فقط on باشی و هیچی هم دانلود نکنی باز شارژ کم میکنه ؟
این دیگه چه مدلشه ؟!![]()
جون من ؟
یعنی اگه فقط on باشی و هیچی هم دانلود نکنی باز شارژ کم میکنه ؟
این دیگه چه مدلشه ؟!![]()
این امکان نداره اصلا
کامپیوتر من 24 ساعته بازه و خودشم همیشه اینترنت هستم با گفته جنابعالی الان باید حجم اینترنت من تموم شده بود چون همیشه قرارداد 1 ساله می بندم الان 1 ماه دیگه تموم می شه که دوباره قرارداد می بندم
شاید اتو آپدیت ویندوزتون فعاله یا اتو آپدیت یک برنامه ای براتون بازه و ...
صبانت هر چی می تونه باشه و طی این 4 سالی که اشتراک صبانتم همه چی دیدم ازش ولی چنین چیزی ندیدم و نخواهم دید
صبانت با ایون عظمت و نمایندگی در سرارسر ایران نمی یاد اسمش را با این کار خراب بکنه چون اگه این کار درست باشه بهش می گن دزد !
شما احیاناً از دوستان صبانتی نیستین ؟صبانت هر چی می تونه باشه و طی این 4 سالی که اشتراک صبانتم همه چی دیدم ازش ولی چنین چیزی ندیدم و نخواهم دید
صبانت با ایون عظمت و نمایندگی در سرارسر ایران نمی یاد اسمش را با این کار خراب بکنه چون اگه این کار درست باشه بهش می گن دزد !![]()
امکان داره و امکانش هم بالاست . به خاطر همین اومد Mac گذاشت . باز فایده نداره و دزدی زیاد میشه تو این شرکت .
در کل مرگ بر صبانت![]()
مخلصیم .
من خودم چک کردم و در اینترنت گردی و در دانلود هم 2 برابر کم میشه شارز این هم بگو حرف های من دروغ هست پس حرف شرکت چی این هم لینک سایت شرکت صبانت و تآیید صحبت من با مدرک و خودم هم چک عملی کردم .
منظور از حجم ترافیکی چیست و آیا ارسال و دریافت که در منوی اتصال نشان داده می شود، همان حجم ترافیکی برای ما محسوب می شود؟ کلیه عواملی که باعث شود در حین کار با اینترنت فایلی بر روی کامپیوتر شما ذخیره شود یا فایلی از کامپیوتر شما فرستاده شود بعنوان حجم ترافیکی محسوب می شود، بعنوان مثال شما یک صفحه اینترنت را باز می کنید که چند کیلوبایت از این سایت بر روی کامپیوتر شما ذخیره می شود که بعنوان حجم ترافیکی محسوب می شود
اگر حجم مصرفی خودمان را استفاده نکنیم آیا می توان آنرا برای ماه بعدی ذخیره کرد؟ خیر، حجم مصرفی شما در انتهای هر ماه صفر خواهد شد ولی در صورتی که سرویس های چند ماهه خریداری کنید ، حجم در آن محدوده تا آخر دوره دخیره می گردد
مصرف رایگان بین چه ساعاتی از روز می باشد؟ استفاده رایگان از سرویس شبانه ما از ساعت 3 الی 7 صبح می باشد و در این بازه زمانی حجم استفاده برای شما محسوب نمی شود نکته قابل توجه این است که نام کاربری و رمز عبور رایگان شبانه متفاوت است username: guest password: ngsnet
بنده معمولاً از اینترنت در حد خانگی استفاده میکنم و حس میکنم مدتی است که حجم اینترنتم سریعتر تمام میشود و این در حالی است که تغییری در استفاده ام نداده ام و فقط عکسهای کم حجم (مثل قبل )دریافت میکنم میخواستم ببینم آیا امکان بروز همچین مشکلی وجود دارد که حجمم زودتر تمام شود ؟ حجم ترافیکی شامل کلیه داده های ارسالی و دریافتی از اینترنت می باشد. پیشنهاد می نماییم در صورتی که تغییری در حجم مصرفی خود نداده اید ، حتما با برنامه های آنتی ویروس ، ضد -- و آنتی تروجان دستگاه خود را بطور کامل چک نمایید زیرا ویروس ها و تروجان ها بصورت نامحسوس میتوانند از اینترنت استفاده نمایند و این در حجم استفاده شما موثر است
در مصرف رایگان شبانه هر یک ساعت یک بار از اینترنت قطع می شوم آیا این مشکل دستگاه من است و یا تنظیمات اینترنت ماورا به این گونه است؟ در تنظیمات نام کاربری رایگان شبانهصبانت، به دلایل فنی و مدیریتی سیستم کاربران را هر یک ساعت یکبار قطع می نماید و قطع شدن ربطی به مشکلات دستگاه کاربران ندارد
خوب شما یه نیم ساعت کامپیوترت رو Idle کن بعد ببین باز هم کم میشه یا نه. اگه کم شه سه حالت بیشتر نداره:
1- سیستم شما ویروسی هست!
2- یکی از برنامه های موجود روی سیستم شما اقدام به بروزرسانی خود می کند!
3- اکانت ADSL شما -- شده است! (این یکی برای زمانیه که آفلاین باشید و کم شه)
به نظرم اگه بتونی یه بار ویندوزت رو عوض کنی یا با یه سیستم دیگه هم امتحان کنی خیلی عالی میشه.
در ضمن شما میتونید از برنامه های مدیریت اینترنت که لیست برنامه های در حال استفاده از اینترنت رو نشون میدن هم استفاده کنید و متوجه بشید اشکال از کجاست؟
مشکلی بود در خدمتم ....
با تشکر Idleچیه
و دوست من تو خود سایت هم نوشته و با تلفن هم با شرکت تماس گرفتم میگه عادیه سایت رو هم باز کنی کم میشه 1 سایت 10...20 مگابایت و دانلود هم 2 برابر کم میشه و ویندوز 6 باری عوض کردم و با برنامه هم چک میکنم خیلی کم میشه مثلآ 1 ساعت تو سایت ها یا همین سایت بگردم تو مایه های 60 مگابایت کم میشه حتی دانلود 40 مگابایت موزیک دانلود کردم چک کردم تو سایت صبانت 80 مگ کم شده بود
بچه ها راستی راستی یه خبراییه
من یه موقع 2.6گیگ در شب دانلود داشتم دیشب شده 260 مگ
چه کاسه ای زیر نیمکاسشونه اینا
با چه سرعتی من 128 هستم
مجوز 512 یا بالاتر خانگی میدن یا پارتی میخواد![]()
سرعت شبانه من هم خوب بود ولی 1 هفته هست 50مگ هم دریافت نمیکنم.
کسی نمیدونه تا کی ادامه داره؟
نه مثلکه طرف کامنت ما را اینجا دید ترس برش داشت و شیر فلکه ی ما را بازتر کرد و سرعتمان امشب خوب شد
در حال حاضر با سرعت دور و بر 100KBps بعبارتی حدود 800Kbps میدانلوده
تا هفت و خرده ای احتمالاً حدود 1.5 گیگ باید بگیره
Last edited by Contractor; 23-06-2010 at 04:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)