تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 89 اولاول ... 3070767778798081828384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 890

نام تاپيک: همه چيز درباره سري f ( نهايت تكنولوژي ) سوني وايو

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بخوام بفروشم چند ضرر میکنم ؟
    1 ماهه دارم اما ترو تمیز مونده
    البته رو high راحت اجرا میشه ultra کم میاره
    دوسته عزیز شما anisotropy رو رو 4 یا یه level پایین تر ست کن anti-aliasing یا vertical رو کمتر کن بقیه تنظیمات رو بزا رو ultra مشکلت حل میشه اینایی هم که گفتم اگه کمتر کونی و بزاری روی high هیچ مشکلی تو کیفیت برات ایجاد نمیکنه بلکه همونو با frame rate بیشتر و با همون جزئیات ultra میتونی ببینی

2. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen_hot20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوستانی که لب تاب سونی سری ...f2دارن ویندوز لب تابشون سون7 ultimet التیمیت هست و بکاب گرفتن ممنون میشم برای من بفرستن در خدمتشون هستم لطفا پ خ بدن با سپاس فراوان
    کسی نبود

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

یعنی f227 برا بازی مفت نمی ارزه ؟ گرافیکش gt 540 1gb هستش ؟؟؟ من f12gfx دارم با گرافیک gt330 1gb بیشتر میخوام به خاطر بازی های جدید با f227 عوض کنم. نظر اساتید چیه؟؟؟
    .
    .
    .
    .
    چرا خوبه دوست عزیز این چه حرفیه میزنی.....227 یکی از مدل های خوبه سونی تو سری F هست کانفیگ خوبی هم داره.....دوست عزیز میشه بازی کرد نمیگم نمیشه اما بازی های خاص مثل Metro 2033 رو روی Ultra یا High با یکم افت فریم میتونی بازی کنی...بستگی به بازی و تنظیماتش میتونی راحت بازی کنی....حالا با یکم کیفیت کمتر تو جزئیات بازی

5. 2 کاربر از mehdi666lp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من f227 دارم ویندوز home داره ultimat nis

---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------

یعنی f227 برا بازی مفت نمی ارزه ؟ گرافیکش gt 540 1gb هستش ؟؟؟ من f12gfx دارم با گرافیک gt330 1gb بیشتر میخوام به خاطر بازی های جدید با f227 عوض کنم. نظر اساتید چیه؟؟؟
    حالا من یه چی گفتم
    همه چیزش عالیه ایرادی نداره فقط کارت گرافیک متوسط به بالا داره
    تو سایت game debate رفتم واسه btf3 تست کردم به cpu نمره 9 از 10 داد به رم هم 9 به کارت گرافیک 6
    منم پرسیدم اگه میشد کارت گرافیک رو عوض کرد فوق العاده بود اما الان که نمیشه عالیه

---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------

دوسته عزیز شما anisotropy رو رو 4 یا یه level پایین تر ست کن anti-aliasing یا vertical رو کمتر کن بقیه تنظیمات رو بزا رو ultra مشکلت حل میشه اینایی هم که گفتم اگه کمتر کونی و بزاری روی high هیچ مشکلی تو کیفیت برات ایجاد نمیکنه بلکه همونو با frame rate بیشتر و با همون جزئیات ultra میتونی ببینی
    ممنون جواب داد دکمه تشکر کجاست

7. این کاربر از cholok بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با تشکر از دوستان
    Last edited by mohsen_hot20; 12-11-2011 at 12:24.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

[QUOTE=mohsen_hot20;6623657]
    من f227 دارم ویندوز home داره ultimat nis[COLOR="Silver"]

اقا با تشکر از شما تو مشخصات f227زده ویندوز ultimat
    از من که home دیگه به این مطمئنم
    شما خودت 227 داری ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

[QUOTE=cholok;6623735]
    از من که home دیگه به این مطمئنم
    شما خودت 227 داری ؟
    اقا با سلام حق با شماست من اون پست درست کردم ماشا،الا شما خیلی تیزید قبل از تصحیح مطلب نقل قول کردید متاسفانه طبق معمول سایت های ایرانی مشخصات غلط درباره لب تاب میدن من جمله درباره همین ویندوز التیمت بازهم عذرخواهی میکنم f223fxbدارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

VPCF23P1E این لپتاپ تو ایران پیدا میشه؟

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان این 227 از نظر دما چطوره؟؟؟ اگه زیاد روشن بمونه ؟؟؟ 227 رمش 8 گیگ یا 6 چون من یه لیست قیمت دارم که 6 گیگ و قیمتشو نوشته 1میلیون 830 گارنتیشو نمی دونم چی
    در کار های سنگین چقدر حرارت میره بالا
    (ورژن 3بعدی و 2بعدی جدا هستن اونایی که 16.4 هستن 2 بعدی این اونایی که 16 3 بعدی درسته؟؟؟)
    یکم اگه میشه لطف کنید یکم درمورد دستگاه به صورت کلی توضیح بدید چون امکان داره بگیرم
    صغحه کلید هم چراغ داره درسته؟؟؟ با دکمه ی خاصی روشن میشه یا به صورت اتوماتیک در نور کم خودش روشن میشه ؟( چون یکی از مدل های سامسونگ اینجوری بود)
    بلوری دستگاه چطوره خوب کار میکنه ؟؟؟ خود بلوری هم رایت میکنه یا فقط میخونه؟ سرعتش در خوندن دی وی دی های رایتی چطوره؟؟؟
    فقط من با لپ تاپ زیاد ور میرم و زیاد روشنه هر روز این دستگاه چند سال میتونه برام کار کنه؟؟؟
    و این که به جط ایران رهجو چه گارانتی دیگهای معتبره برای سونی چون ایران رهجو که 3 سال گارانتی میده قیمت دستگتاه رو هم خیلی میبره بالا
    زیاد فیلم میبینم و کارم توی انیتنت و برنامه ....... باز هم بعضی اوقات اگه چیز جالبی بیاد مثل BF3 , MW3 و...
    با تشکر
    Last edited by starn; 13-11-2011 at 18:44.

داره خودمونی میشه arlox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    من 224 گرفتم2هفته پیش.با گارانتی1730
    1مشکلی هست.بعضی برنامه ها ایکنشون بی کیفیت و نسبتا شطرنجیه.مثلا نوکیا پی30سوییت تو تسکبار.یا ایکنای داخلVAIO Control Center .....
    درایور 285 هم نصبیدم درس نشد...به نظرتون از چیه؟
    راستی تو وایو اپدیت زده ورژن جدید بایوس.نصبش کنم؟خطریه؟
    1ماه پیش همن چن صفحه قبل پرسیدم چی بگیرم و..که 1نفرم جواب نداد.امیدوارم ایندفعه اونجور نشه...مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •