تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 80 از 645 اولاول ... 307076777879808182838490130180580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

COMING-UP-NEXT آقا اينترنت من canot the page ميده زنگ زدم پشتيباني ميگه وصله ولي ترافيك خيلي زياده پهناي باند پر شده!! خوب من 256 گرفتم يعني چي؟؟؟ چرا بايد اينجوري بشه؟؟؟ پس خسارت اين روزايي كه استفاده نميشه كرد چي ميشه؟؟؟ اينا چرا اينجورين؟؟؟ من زياد اطلاعات دقيق در اين رابطه ندارم چون adsl تازه گرفتم تازه تو محل ما كه خيلي كمتر بايد باشه چون اون محل كسي كه با adsl كار كنه خيلي كمه موندم چرا اينجوريه؟؟ يعني من بايد صبر كنم تا پهناي بان آزاد بشه شايد تا شب نشدش تكليف چيه؟؟ توضيح بده ميخوام زنگ بزنم بتوپم بهشون مسخره بازي شده بابا . كاش جوري بود مثل خطي كه بهت دادن ماله خودته اينترنت از رو همون خط بودش ربطي به كسه ديگه نداشتش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

COMING-UP-NEXT آقا اينترنت من canot the page ميده زنگ زدم پشتيباني ميگه وصله ولي ترافيك خيلي زياده پهناي باند پر شده!! خوب من 256 گرفتم يعني چي؟؟؟ چرا بايد اينجوري بشه؟؟؟ پس خسارت اين روزايي كه استفاده نميشه كرد چي ميشه؟؟؟ اينا چرا اينجورين؟؟؟ من زياد اطلاعات دقيق در اين رابطه ندارم چون adsl تازه گرفتم تازه تو محل ما كه خيلي كمتر بايد باشه چون اون محل كسي كه با adsl كار كنه خيلي كمه موندم چرا اينجوريه؟؟ يعني من بايد صبر كنم تا پهناي بان آزاد بشه شايد تا شب نشدش تكليف چيه؟؟ توضيح بده ميخوام زنگ بزنم بتوپم بهشون مسخره بازي شده بابا . كاش جوري بود مثل خطي كه بهت دادن ماله خودته اينترنت از رو همون خط بودش ربطي به كسه ديگه نداشتش
    چه صفحه اي رو مي خواهيد باز كنيد كه اين پيغام رو ميدهد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

چه صفحه اي رو مي خواهيد باز كنيد كه اين پيغام رو ميدهد؟

اقا فهميدم مشكل كجاست . من Net limiter ريختم نگو اون نميزاره به اينترنت وصل بشه الكي زنگ زدم ISP توپيدم بهشون الان Net Limiter رو خاموش كردم چه سرعتي داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه va2hid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

رفيق از اينا استفاده كن همه جا باز ميشه نرم افزار Qconline از همه بهتره يه جور vpn هستش كه شما ip ميشه براي شيكاگو. اگه خواستي ميتوني اشتراك 1 ماهه VPN بگيري از 3500 هستش تا 1500 من از يكي گرفتم 1500 تو persiantools خواستي بهت ميدم ايميل بزن 1500 ميريزي به حسابش بهت ميده شماديگه يه شهروند خارجي حساب ميشي كه بيشتر اينا براي امريكا هستش بعدميتوني جاهايي كه IP ايران رو تحريم كردن بري آپديت كني حتي ويندوز رو رجيستر كامل كني و من سايت java.com رفتم جاوا اصلي رو دانلود كردم ولي ip ايران نميتونه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Qconline

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] onspeed
    متشکرم از توجهت اما بدبختانه جفتش رو امتحان کرده بودم ، از شانس من جواب نمی ده !!! پیشنهاد دیگه ای نداری ؟

داره خودمونی میشه COMING-UP-NEXT's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

1 سوال شمت کجا هستی که 256 داری ؟
    اصلا بالای 128 نمیدن .
    از چه شرکتی گرفتی و میشه سرعت دانلودتو بزنی البته نه در سایت های آپلود مثل rapidshare و ... با دانلودر IE یا بقیه مرورگر ها .

داره خودمونی میشه COMING-UP-NEXT's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

حالا ميدوني كي مخابرات ارائه ميده؟؟؟؟ البته اينجوري بهتره ها ؟؟؟؟هر محلي بري از مخابرات محل ميگيري نگران هم نيستي سرعتشم خوبه براي مخابرات محله اينجوري كنن حداقل بهتره . ولي الان تنها كار اينه كه پول داشته باشي بگي كابل تلفنت رو جدا برات رد كنن از pcm رد نكنن من از مخابرات اداره پرسيدم رفيقمه گفتش همون كسي كه براي خرابي تلفن ميادش پول بدي بهش اين كار رو ميكنه
    طبق آخرین خبری که امروز از ایتنا خوندم ... مخابرات دوباره نظرش عوض شده و میلی برای ارائه ADSL نداره .
    اما اگه بخوان ارائه بدن همه چیزش فراهم هست هم خطوط تلفن مردم و هم ...

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

متشکرم از توجهت اما بدبختانه جفتش رو امتحان کرده بودم ، از شانس من جواب نمی ده !!! پیشنهاد دیگه ای نداری ؟

اي با با پس پارس آنلاين وضعش از سپنتا خراب تره چون اين سپنتا رو باز كردش. پارس آنلاين چطور پورت هاي اينارو بسته آخه نميشه چون به مشكل ميخوره ؟!!!
    شما تنها راهش اينه ماهي 1500 بدي vpn استفاده كني من الان حال ميكنم

البته شما چرا از صبا نميگيري همه اينا كار ميكنه سرعتشم خوبه !!! من با ie سرعتم رو 60 هستش

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

1 سوال شمت کجا هستی که 256 داری ؟
    اصلا بالای 128 نمیدن .
    از چه شرکتی گرفتی و میشه سرعت دانلودتو بزنی البته نه در سایت های آپلود مثل rapidshare و ... با دانلودر IE یا بقیه مرورگر ها .
    رفيق من تهران هستم بعد از صبا نت گرفتم 256 هم گرفتم البته تو speedtest بيشتر از اين نشون ميده
    سرعتش واقعا خوبه دانلودش بالاست من با IE بيشتر وقتها رو 60 الي 56 هستش بالاتر هم ميره. اگه چند تا فايل سنگين پشت هم دانلود كني همزمان دو تا اولي رو 56 60 بقيه بين 35 تا 28 همچين چيزي در كل عاليه صفحات رو هم كه سريع باز ميكنه
    بين همه اينا اول صبا بعدش سپنتا

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

طبق آخرین خبری که امروز از ایتنا خوندم ... مخابرات دوباره نظرش عوض شده و میلی برای ارائه Adsl نداره .
    اما اگه بخوان ارائه بدن همه چیزش فراهم هست هم خطوط تلفن مردم و هم ...
    چرا پشيمون شده براش كه سود داره؟؟؟ اي با با اينا ببخشيدا كون گشاد هستن ميگن ما كه داريم ميچابيم بسه نميخوان خدمت كنن الان بابت موبايل داره خداد تومن در مياره فقط ميليار ميليارد سر اس ام اس باقي چيزا بماند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من نميدونم چرا اينجوريه من 256 گرفتم ولي بيشتر نشون ميده بعد آپلودش خيلي پايينه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نميدونم چرا اينجوريه!! بايد به شركت بگم اپلود پايينه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •