بجنب دیگه کجا رفتی ؟
بجنب دیگه کجا رفتی ؟
بچه ها منو واقعا ببخشید. من فکر کردم برنامه بازیها تغییر میکنه.الان میرم سریع بازی کنم.
برنامه هفته دوازدهم
لیورپول -------------------------------------------------- استون ویلا-----------------------------------(برگزار شد)
بارنلی --------------------------------------------------- چلسی--------------------------------------(برگزار شد)
ویگان ---------------------------------------------------- اورتون--------------------------------------- درحال برگزاری
وستهم -------------------------------------------------- آرسنال ------------------------------------- ساعت 6 تا 7.30 شب
منچستر یونایتد ----------------------------------------- پورتموث--------------------------------------ساعت 7.30 تا 8.30 شب
من سیتی ---------------------------------------------- هول سیتی----------------------------------ساعت 8.45 تا 9.30 شب
ویگان 0 -اورتون 0
سیو بازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون طور که توی آمار معلومه به تیم حریف موقعیت گل اصلا ندادم و کلا من توی دفاع و پرس خیلی خوب همیشه عمل می کنم.بازیکنان من وحشتناک توی این بازی ناآماده بودن و اکثرشون آبی یا ینفش بودن.
یه پیشنهاد داشتم نمیشه اون فرم بازیکنان رو با استفاده از برنامه در حد معقولی برسونیم؟ یعنی مثلا بازیکنانی که فرمشون 3 هست رو یکمی بیشتر کنیم.اینجوری خیلی بهتر میشه چون مثلا یه سری از بازیکنان تیم من فرمشون 3 هستش و به خاطر همین اکثر بازیها آبی یا بنفش هستن.
Last edited by vahidgame; 13-02-2010 at 19:07.
برنامه هفته دوازدهم
لیورپول -------------------------------------------------- استون ویلا-----------------------------------(برگزار شد)
بارنلی --------------------------------------------------- چلسی--------------------------------------(برگزار شد)
ویگان ---------------------------------------------------- اورتون--------------------------------------- (برگزار شد)
وستهم -------------------------------------------------- آرسنال ------------------------------------- ساعت 6 تا 7.30 شب
منچستر یونایتد ----------------------------------------- پورتموث--------------------------------------ساعت 7.30 تا 8.30 شب
من سیتی ---------------------------------------------- هول سیتی----------------------------------ساعت 8.45 تا 9.30 شب
بازیهای هفته سیزدهم
آرسنال ------------------------------------------ ویگان
منچستر سیتی -------------------------------- وستهم
اورتون ------------------------------------------- استوک سیتی
استون ویلا -------------------------------------- چلسی
لیورپول ------------------------------------------- پورتموث
منچستر یونایتد---------------------------------- بیرمنگام
انگار زنبيل گذاشتن براي فصل بعد :دي
پس حسين جان اسم منو هم بنويس تا براي فصل بعد بتركونيم
چه ميكنم من (زياد جدي نگيريد )
حسين جان منو كه ميشناسي :دي
نياز دوباره به معرفي و تيم و اينها كه نيست ؟
حسين جان پست منو نديدي ؟
شايدم رد صلاحيت شدم :دي
صفحه ي 71 پست 702
محمد جان اگه زودتر میگفتی کنترلر دسته ها رو میشه آزاد کرد ما میتونستیم بازیها رو توی کامیونیتی برگزار کنیم و این همه مشکل زمان بندی نداشته باشیم حالا ایشالا برای فصل بعد .
اختیار داری شهاب جان شرمنده من پستتو ندیدم حتما این کار رو میکنم . فصل بعد با توجه به تجربیاتی که ما توی این فصل داشتیم مطمئنا قشنگ تر و جذاب تر میشه .
اگه بتونیم اینکار رو کنیم چه مزایا یا معایبی داره حسین جان؟راستی من چندتا پیشنهاد برای فصل بعد دارم که بموقش بحث میکنیم.و فکر میکنم که فصل بعد خیلی خیلی بهتر از این فصل برگزار خواهد شد.محمد جان اینو زودتر میگفتی اینجوری ما میتونستیم لیگ رو توی کامیونیتی برگزار کنیم .
--------------
بازی آرسنال در چه حالیه؟حسین جان آپشن فایلم حاضره یا با همن قبلی برم؟چون الان با تیم بقیه بچه ها بازی ندارم.
Last edited by mohammad_87; 13-02-2010 at 19:32.
اقایون من بازی رو 1-0بردم. اینم سیو :اینم گل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو این هم آمار :
![]()
آره همینطوره فصل بعد خیلی بهتر خواهد بود . ما تجربیات زیادی توی این فصل بدست آوردیم که اگه یک عده بخوان لیگی شبیه ما درست کنن مطمئنا مشکلات زیادی خواهند داشت و به این راحتی نمیتونن اینکار رو بکنن .
کامیونیتی چند تا مزیت داره از جمله اینکه بازیها لازم نیست پشت سر هم برگزار بشه . مثلا وقتی من کار دارم و نیستم میشه بازی بعدیو انجام داد .
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
آرمین حقیقتا بازیت خیلی خوبه .
برنامه هفته دوازدهم
ویگان ---------------------------------------------------- اورتون--------------------------------------- (برگزار شد)
وستهم -------------------------------------------------- آرسنال ------------------------------------- (برگزار شد)
بازیهای هفته سیزدهم
آرسنال ------------------------------------------ ویگان
منچستر سیتی -------------------------------- وستهم
اورتون ------------------------------------------- استوک سیتی
استون ویلا -------------------------------------- چلسی
لیورپول ------------------------------------------- پورتموث
منچستر یونایتد---------------------------------- بیرمنگام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)