کسی تا حالا با dvd رایتر teac کار نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی تا حالا با dvd رایتر teac کار نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
يه dvd rom قوي كه بتونه با دي وي دي هاي خط دار دستو پنجه نرم كنه چي سراغ داريد ؟؟؟؟؟؟؟
وبه نظر شما asus چطوره ؟؟؟؟؟؟
سلام یه مدل dvd writer با قابلیت light scrib که sata sappurt باشه ترجیحا lite on می تونید به من معرفی کنید
مرسی
Lite-On DH-20A3L
البته اگه توی ایران پیداش کردی یه ندایی هم به ما بده!![]()
با سلام
انگار خیلی از دوستان مارک Plextor (پلکستور) رو به عنوان مارک برتر معرفی کردند ولی توی این تاپیک جایی رو ندیدم که دلیل این مارک برتر بودن رو بیان کرده باشه!
1- لطفاً دوستانی که میگویند Plextor خوبه، توضیح بدند که چرا این مارک خوبه؟ قدرت؟ ماندگاری؟ رایت یکنواخت و خوب؟ قیمت پایین (!)؟ ....؟
2- آخرین مدلی که از Plextor توی ایران اومده و ساتا باشه چیه؟ (مدل و قیمت در ایران و گارانتی و کیفیت گارانتی)
3- آیا مدلی از پلکستور هست که از Light Scribe پشتیبانی کنه؟ (به همراه نام بردن مدل)
از بين دي وي دي رايتر مي خوام ايسوز بگيرم چون كمتر ديدم از ايسوز ناراضي باشن كسي با من موافقه اگه كسي قيمتش رو ميدونه به من بگه
نظر شما در مورد ايسوز چيه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. وقتی می خوام دی وی دی برنامه رو که bootable هست رو نصب گنم ....توسط کامپیوتر بوت نمیشه مشکل چی میتونه باشه ؟
سلام خدمت دوستان عزيز.من وقتي كه ميخوام يه فايل ويديويي رو با فرمت VOB رو از دي وي دي يه هاردم كپي كنم اين پيغام رو ميده Cannot copy: Data error (cyclic redundancy chek)
ميخواستم بدونم چطور ميشه مشكلو حل كرد .ممنون
من يه dvd rw sony dru 830a دارم كه بعضي از سيدي ها رو نميخونه ميخاستم بدونم برنامه اي هست كه با آن بتوان سيدي ها را اجرا كند اين dvd rw بعضي از سيدي ها رو نميخونه وبعضي از dvd رو باسرعت پايين اجرا ميكنه چيكار كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)