تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 80 از 410 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

تازه سرویس های شبانه نامحدود گذر گاه به قول خودش تحت قوانین غیر منصفانه هست
    اینو تو همون صفحه ای که ادرس دادم زیر تعرفه ها نوشته
    من قبلا سرویس 256 و 128 نامحدود شبانه از گذرگاه میگرفتم یعنی از ساعت 7 شب تا 7 صبح فقط اینترنت وصل بود ولی ترافیکش کلا نامحدود بود ولی چند ماه پیش کلا این وضعیت و تغییر داد و در اینترنت های شبانه شما فقط تا حجم بیست گیگ میتونی دانلود کنی اتفاقا من سر همین قضیه باهاشون دعوام شد گفتم شما به من گفتی نامحدوده حالا میگی 20 گیگ ! بعد گفتم میخوام برم از مخابرات بگیرم اونا هم افتادن به دست و پام که نرو ما بهت 40 گیگ میدیم ولی فکر کردم گفتم من هر ماه همین دردسر و باید با اینا داشته باشم برا همین اومدم مخابرات و گرفتم
    سرعتش هم خیلی پایین بود یعنی من با 256 گذرگاه از ساعت 11-12 تا هفت صبح حداکثر 800 مگ دانلود داشتم ولی با 256 مخابرات از ساعت 1 تا هفت صبح حدود 1 گیگ حتی یه بار یک گیگ و چهارصد مگ دانلود کردم با وجود اینکه میگن شیرینگ مخابرات 10 به یکه
    به نظرم گذرگاه فعلا مفت گرونه
    Last edited by lMlOlHlSlElNl; 11-06-2012 at 22:35.

2. 4 کاربر از lMlOlHlSlElNl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

پس چیکار کنیم؟

4. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

6. 3 کاربر از reza_rahimi_arak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دیدید گفته بودم اینا قصدشون همینه که حجم اضافه بر 2 گیگ رو آخر ماه حساب میکنند و
    مصرف کل حجم 6 گیگ نوشته شده در اکانت ریسکه اگه هم اعنراض کنید میگن ما اطلاع داده بودیم

کلی فسفر سوزوندن چجوری سر مردم بیچاره رو کلاه بذارن حتی برا یک ماه هم که شده....
    Last edited by behrooz3229; 12-06-2012 at 00:40.

8. 3 کاربر از behrooz3229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

روشن و خاموش کردن مودم برای استفاده از تایم FREE هم خودش یه ترفنده واسه کمتر دانلود کردن:

شب های قبل من حدود ساعت 12 میخوابیدم و سیستم رو روشن میزاشتم و کانکت بود و مرورگر رو هم میبستم و به ساعت 2و5 دقیقه که میرسید شروع میکرد دانلود کردن اما
    حالا باید تا ساعت 2 بیدار بمونی و مودم ریست کنی
    منم دیشب خوابم برد و ازون جایی که سیستمم خاموش بود خب داتلودی هم صورت نگرفت و عملامخابرات ر...ده با این کاراشون

10. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

روشن و خاموش کردن مودم برای استفاده از تایم FREE هم خودش یه ترفنده واسه کمتر دانلود کردن:

شب های قبل من حدود ساعت 12 میخوابیدم و سیستم رو روشن میزاشتم و کانکت بود و مرورگر رو هم میبستم و به ساعت 2و5 دقیقه که میرسید شروع میکرد دانلود کردن اما
    حالا باید تا ساعت 2 بیدار بمونی و مودم ریست کنی
    منم دیشب خوابم برد و ازون جایی که سیستمم خاموش بود خب داتلودی هم صورت نگرفت و عملامخابرات ر...ده با این کاراشون
    فک نکنم برای استفاده از ترافیک شبانه نیازی به روشن و خاموش کردن مودم باشه همین که کانکت و دیسکانکت بشه کافیه یعنی با خاموش و روشن شدن کامپیوتر عملا دیسکانکتی اتفاق میوفته
    من دیشب گذاشتم برای دانلود چیزی کم نکرد
    بعد شما چرا خودتو عذاب میدی برای دانلود شما نیازی نیست کامپیوتر و دو سه ساعت بذاری روشن باشه تا زمان دانلود برسه من قبلا هم از این روش استفاده میکردم کافیه برید تو بایوس تنظیم کنید که کامپیوتر کی روشن شه اونوقت خودش سر ساعت روشن میشه شروع میکنه به دانلود ساعت 7 هم خاموش میشه

12. 4 کاربر از lMlOlHlSlElNl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

1- دانلود شیانه از ساعت 2 شروع میشه(بعضیا دلشون یه همین دانلود رایگان خوش بود اونم ....)
    2-اینترنت فقط تا دوگیگ مجاز بقیش حجم اضافه حساب میشه ( دلمون خوش بود مخابرات ارزونتر از همه جا است . با این کار عملا گرونش کردن دیگه ،به همین راحتی !! چرا که نه؟!)
    3- برای داتلود رایگان مودم باید ریست بشه (خیلی خودشونو اذیت میکنن ، بهتر نیست دانلود رایگانو کنسل کنن !!، ما هم راحت میگیریم میخوابیم
    4-

همه جا پیشرفت میکنه اما ما چی! پسرفت
    یه دفعه کلا جمعش کنن خیال خودشونم راحت کنن --چه کاریه؟ -- و این اینترانت رو بدن به ملت.......

14. 3 کاربر از behrooz3229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

فک نکنم برای استفاده از ترافیک شبانه نیازی به روشن و خاموش کردن مودم باشه همین که کانکت و دیسکانکت بشه کافیه یعنی با خاموش و روشن شدن کامپیوتر عملا دیسکانکتی اتفاق میوفته
    من دیشب گذاشتم برای دانلود چیزی کم نکرد
    بعد شما چرا خودتو عذاب میدی برای دانلود شما نیازی نیست کامپیوتر و دو سه ساعت بذاری روشن باشه تا زمان دانلود برسه من قبلا هم از این روش استفاده میکردم کافیه برید تو بایوس تنظیم کنید که کامپیوتر کی روشن شه اونوقت خودش سر ساعت روشن میشه شروع میکنه به دانلود ساعت 7 هم خاموش میشه
    مودم چجوری کانکت میشه؟ خودش؟
    Last edited by CRIS Joon CR7; 12-06-2012 at 09:40.

16. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

مودم چجوری کانکت میشه؟ خودش؟
    تو این روشی که برات توضیح میدم ما نیازی به کانکت کردن مودم نداریم ما مودمو روی کانکت دائم تنظیم میکنیم طوری که وقتی کامپیوتر روشن شد شما هم به اینترنت وصل باشی
    کلا دو تا راه برای اتصال به ای دی اس ال وجود داره
    1.bridge
    2.pppoe
    اگه از bridge استفاده میکنی یعنی برای اتصال به ای دی اس ال کانکشن داری باید از نرم افزار استفاده کنی که یه کم درد سرها زیاد میشه و نیاز به نرم افزار های بیشتری داره
    توصیه من اینه که نحوه اتصال و روی pppoe تنظیم کنی یوزر نیم و پسورد هم به مودم بدی تا در صورت روشن بودن مودم و کامپیوتر اتومات به اینترنت وصل شه
    بعد فقط میمونه دو تا تنظیم یکی تنظیم روشن شدن دو خاموش شدن کامپیوتر
    برای روشن شدن سر ساعت باید بری تو تنظیمات بایوس قسمت power احتمالا گزینه ای وجود داره به نام amp یا یه همچین چیزایی راحت میتونی پیداش کنی چون این قسمت با توجه به مادر برد تفاوت میکنه ولی کلا در همه مادر برد ها توی قسمت power هست
    بعد اونجا تاریخ و روی هر روز و ساعت و روی 2:00 تنظیم میکنی(برای تست هم میتونی یه ساعت دلخواه بهش بدی مثلا 10 دقیقه بعد از زمانی که تنظیمش کردی بعد کامپیوتر و خاموش کن تا خودت روشن شدنشو بببینی)
    تا اینجا میشه روشن شدن کامپیوتر
    اینجوری در صورتی که مودمت با توجه به اون تنظیماتی که قبلا انجام دادی، روشن باشه به محض بالا اومدن سیستم به اینترنت وصل میشه که مساوی میشه با همون کانکت شدن
    Last edited by lMlOlHlSlElNl; 12-06-2012 at 10:17.

18. 5 کاربر از lMlOlHlSlElNl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

تو این روشی که برات توضیح میدم ما نیازی به کانکت کردن مودم نداریم ما مودمو روی کانکت دائم تنظیم میکنیم طوری که وقتی کامپیوتر روشن شد شما هم به اینترنت وصل باشی
    کلا دو تا راه برای اتصال به ای دی اس ال وجود داره
    1.bridge
    2.pppoe
    اگه از bridge استفاده میکنی یعنی برای اتصال به ای دی اس ال کانکشن داری باید از نرم افزار استفاده کنی که یه کم درد سرها زیاد میشه و نیاز به نرم افزار های بیشتری داره
    توصیه من اینه که نحوه اتصال و روی pppoe تنظیم کنی یوزر نیم و پسورد هم به مودم بدی تا در صورت روشن بودن مودم و کامپیوتر اتومات به اینترنت وصل شه
    بعد فقط میمونه دو تا تنظیم یکی تنظیم روشن شدن دو خاموش شدن کامپیوتر
    برای روشن شدن سر ساعت باید بری تو تنظیمات بایوس قسمت power احتمالا گزینه ای وجود داره به نام amp یا یه همچین چیزایی راحت میتونی پیداش کنی چون این قسمت با توجه به مادر برد تفاوت میکنه ولی کلا در همه مادر برد ها توی قسمت power هست
    بعد اونجا تاریخ و روی هر روز و ساعت و روی 2:00 تنظیم میکنی(برای تست هم میتونی یه ساعت دلخواه بهش بدی مثلا 10 دقیقه بعد از زمانی که تنظیمش کردی بعد کامپیوتر و خاموش کن تا خودت روشن شدنشو بببینی)
    تا اینجا میشه روشن شدن کامپیوتر
    اینجوری در صورتی که مودمت با توجه به اون تنظیماتی که قبلا انجام دادی، روشن باشه به محض بالا اومدن سیستم به اینترنت وصل میشه که مساوی میشه با همون کانکت شدن
    واسه من همین کانکشنیه.

خب من دیدم بعضی وقت ها مثلا دیسکانکت هستیم ولی وقتی دانلودی شروع میشه خود IDM کانکت میشه و دانلود رو شروع میکنه.
    آخه میخوام اگه بشه از این حالت کانکشنی در نیام.

20. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •