تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 95 اولاول ... 307076777879808182838490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

فكر ميكنم اون فيش پشتي مربوط به كواكسيال باشه
    ضمن تشکر زیاد فکر نمیکردم به این سرعت عنایتی بشه .
    کواکسیال شبیه ورودیهای فیش ویدئویی ویا همون کمپوننت نیست و شبیه جای آنتن هست پس ورودی چهارمی که فعلا علامت سئوال شده ورنگش مشکیه نمیتونه کواکسیال باشه
    تشریح کامل موقعیت اون چهار ورودی بدین ترتیبه دوتای بالایی به ترتیب کنارشون نوشته Audio(R) , Video ودوتایی پاییی Audio(L) , SPDIFکه درحال حاضر من به جز اونی که رنگ مشکی داره با اسم SPDIF دارم از سه تای دیگه از طریق ورودی AV ال سی دی رابطه برقرار میکنم .شاید SPDIF که دقیقا مشابه همون ورودیهای ویدئو هست بتونه نقش ارتباطی با کالبهای کمپوننت رو بازی کنه آیا کسی میدونه ؟
    ظاهرا SPDIF مخفف Sony/Philips Digital Interface می باشد(چون توسط اين دو شركت توسعه داده شده: سوني و فيليپس)در واقع میشه گفت درگاه SPDIF يک اتصال ديجيتال صوت است که برای استفاده از این فناوری باید خروجی آن را حداقل به یک Decoder Dolby 5.1 متصل کردبرای ارتباط کمتر از 10 متر از طریق کابل کواکسیال با مقاومت 75 اهم به کمک فیش RCA باید استفاده کرد.بگذریم اینها همه اطلاعات عمومی بود
    اگه بایه کابل کمپوننت سه سر ال سی دی و ----- رو به هم وصل کنم جواب میگیرم یا تعریف انتقال بین هررشته از کابل فرق داره ؟
    Last edited by michelll1; 07-07-2010 at 10:28.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ضمن تشکر زیاد فکر نمیکردم به این سرعت عنایتی بشه .
    کواکسیال شبیه ورودیهای فیش ویدئویی ویا همون کمپوننت نیست و شبیه جای آنتن هست پس ورودی چهارمی که فعلا علامت سئوال شده ورنگش مشکیه نمیتونه کواکسیال باشه
    تشریح کامل موقعیت اون چهار ورودی بدین ترتیبه دوتای بالایی به ترتیب کنارشون نوشته Audio(R) , Video ودوتایی پاییی Audio(L) , SPDIFکه درحال حاضر من به جز اونی که رنگ مشکی داره با اسم SPDIF دارم از سه تای دیگه از طریق ورودی AV ال سی دی رابطه برقرار میکنم .شاید SPDIF که دقیقا مشابه همون ورودیهای ویدئو هست بتونه نقش ارتباطی با کالبهای کمپوننت رو بازی کنه آیا کسی میدونه ؟
    باز هم ممنون
    دوست عزيز اون خروجي صداست
    spdf ميتونه هر دو مدل باشه چه اپتيكال چه كواكسيال(RCA )
    در واقع خروجي براي 44KHZ 16 BIT PCM STREAM

به زبان ساده مربوط به صداست برادر

3. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آیا میشه به کمک کابلهای مبدل مثل
    AV به COMPONENT
    AV به HDMI
    SCART به COMPONENT
    SCART به HDMI
    (البته اگه یکی از این چهار تبدیل در بازاروجود داشته باشه)
    دستگاه جانبی ای (مثل -----) رو به ورودی HDMI یا COMPONENT تلویزیون B650 وصل کرد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

5. این کاربر از michelll1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

آیا میشه به کمک کابلهای مبدل مثل
    AV به COMPONENT
    AV به HDMI
    SCART به COMPONENT
    SCART به HDMI
    (البته اگه یکی از این چهار تبدیل در بازاروجود داشته باشه)
    دستگاه جانبی ای (مثل -----) رو به ورودی HDMI یا COMPONENT تلویزیون B650 وصل کرد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بله مبدل هايي كه موجود هست كارشون همينه منتها بايد دقت كنيد باعث افزايش كيفيت شما نخواهد شد
    چون سورس شما انالوگ هست

7. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت pulad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض فیرمور

من الان حدود 6 ماهه که این tv رو دارم ،مشکل منم همینه مشکل از بُرد Lan دستگاهست، متاسفانه سامسونگ متخصصاش .... من توی مشهد تلفنی با یکیشون درگیر شدم ،چون چرند میبافت تا حال هم از خیرش گذشتم،
    تاپیک رو از اول یه بار بخون کمکت میکنه در مورد کابل و توضیح داده شده ولی احتمال میدم از همون برد لن باشه.
    ببخشید من کل تاپیک رو نخوندم... خیلی زیاده، شرمنده.
    من از اولین کسانی هستم که این تلویزیون رو خریدم. یعنی پیش خرید کردم! 40 اینچ.
    از همون روز اول هم افتادم به جونش که این DLNAش رو راه بندازم و با هزار بدبختی راه انداختم. بعد هم اون داستان‌های یاهو ویجت ها و اینترنت و ... البته برای راه‌اندازی اونها باید کشوری که از اون فیرمور رو دانلود می‌کنید انگلیس باشه. در این صورت شما نمی تونید کانال‌های VHF و UHF رو از طریق تیونر داخلی بگیرید.
    خلاصه بعد از کلی کلنجار رفتن باهاش و هی فیرمور نصب کردن، کرمش از سرم افتاد و بی خیالش شدم تا اینکه قرار شد واسه منزل پدرم هم یک تلویزیون LCD بگیرم...
    حالا از اساتید دوتا سوال دارم:
    1. شما فیرمور رو از کجا می‌گیرید؟ راهی پیدا کردید که هم UHF رو شه گرفت و هم Internet@TV رو داشت؟
    2. برای پدرم پیشنهادش می کنید؟ بودجه تا 2ونیم میلیون.

پیشاپیش متشکرم.

در آغاز فعالیت pulad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آخرین ورژن 2006 است.
    برای تست LAN وارد منو و سپس Settings بشید و گزینه Network رو انتخاب کرده و روی Network Test اوکی کنید.
    اگر در پنجره ای که باز میشه، جلوی mac address یک سری عدد و حرف نوشت و تیک خورد، کارت شبکه مشکلی نداره. بقیه گزینه ها وقتی تیک میخورن که تنظیمات شبکه رو انجام بدید.
    اما اگر جلوی mac address ضربدر زد و نوشت mac address fail ، اونوقت مشکل داره.
    حتما موقع خرید، یا وقتیکه نصاب داره تلویزیون رو نصب میکنه، این مورد رو تست کنید و در صورت مشکل دار بودن، تلویزیون رو تحویل نگیرید.
    این ورژن 2006 رو از کدوم سایت گرفتید؟؟ من تو سایت های خاورمیانه 2005 بیشتر ندیدم.
    کانال های آنالوگ خودمون رو می گیره؟ Internetش کار می کنه؟

داره خودمونی میشه dario2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام به همگی، امروز ال سی دی b690 مون یه مشکل اساسی پیدا کرد و اون اینکه av دستگاه از کار افتاده یعنی وقتی ----- رو با با فیشهای زرد و سفید و قرمز وصل میکنم توی لیست source گزینش نشون داده میشه ولی وقتی انتخابش میکنم میزنه no signal ، از ----- یا از فیش ها هم نیست (روی یه تلویزیون دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت) در ضمن توی منوی مخفی هم گزینه infolink country غیر فعال شده و جلوش سه تا نقطه هست (قبلا Malaysia بود) از بچه های کاربلد این تاپیک کسی میتونه کمکی بکنه؟

11. این کاربر از dario2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام به همگی، امروز ال سی دی b690 مون یه مشکل اساسی پیدا کرد و اون اینکه av دستگاه از کار افتاده یعنی وقتی ----- رو با با فیشهای زرد و سفید و قرمز وصل میکنم توی لیست source گزینش نشون داده میشه ولی وقتی انتخابش میکنم میزنه no signal ، از ----- یا از فیش ها هم نیست (روی یه تلویزیون دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت) در ضمن توی منوی مخفی هم گزینه infolink country غیر فعال شده و جلوش سه تا نقطه هست (قبلا Malaysia بود) از بچه های کاربلد این تاپیک کسی میتونه کمکی بکنه؟
    خوب به همون مسير control/sub option/infolink country برين ودوباره انتخاب كنيد
    شما منوي مخفي رو دستكاري كردين؟
    اولين كاري كه به نظر ميرسه انجام بدين يكبار factory reset كنيد

13. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dario2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خوب به همون مسير control/sub option/infolink country برين ودوباره انتخاب كنيد
    شما منوي مخفي رو دستكاري كردين؟
    اولين كاري كه به نظر ميرسه انجام بدين يكبار factory reset كنيد
    من توی منوی مخفی قبلا هم رفته بودم و زبان رو روی فارسی گذاشتم همین infolink رو هم از تایلند رو مالزی گذاشتم و مشکلی هم پیش نیومده بود ولی الان که این مشکل رو داره اصلا گزینه infolink غیر فعال شده و قابل دسترسی نیس و جلوش هم "..." هست. یه بار هم factory reset کردم ولی تاثیری نکرد. راه دیگه ای بنظرتون میرسه؟

15. این کاربر از dario2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

من توی منوی مخفی قبلا هم رفته بودم و زبان رو روی فارسی گذاشتم همین infolink رو هم از تایلند رو مالزی گذاشتم و مشکلی هم پیش نیومده بود ولی الان که این مشکل رو داره اصلا گزینه infolink غیر فعال شده و قابل دسترسی نیس و جلوش هم "..." هست. یه بار هم factory reset کردم ولی تاثیری نکرد. راه دیگه ای بنظرتون میرسه؟
    والا چي بگم با اپديت فريمور شايد درست بشه
    اين عكس هم مربوط به منو هست ببين تنظيمات همينطوره؟

17. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •