تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 428 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

داره خودمونی میشه sadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه کجا بود

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    میشه تموم مپ رو تو مایا ساخت و بعدش آورد تو برنامه
    منظورم همون Terrain خودمون + خونه ها و ماشینا

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بخشيد چندتا سوال داشتم شايد بعضي ها عصباني بشوند خواهشن يه جواب بدين.
    1.امکان ايمپورت يک خونه از مکث به يودي کا وجود داره .من يک خونه (فقط اسکلت کلي خونه و اتاق ها) رو داخل انجين ايمپورت کردم يا وسط ايمپورت هنگ ميکرد يا وقتي ايمپورت ميکرد اينم دو حالت داره يا فقط يه متريال داره يا متريال ها با هم قاطي ميشن مثلا متريال پنجره و ديوار يکي ميشن و اگه من پنجره رو تغيير بدم اونم تغيير ميکنه در حالي که تو مکث اينجوري نبود .
    2.با بهترين فرمت که بخوام ايمپورت کنم کدوم هست در ضمن من ميخوام يه خونه کامل بدون جزئیات مثل چراق و ... ايمپورت کنم چون مکث کار دارم و نميخوام زياد وارد جزئيات طراحي مرحله بشم .
    3.در ضمن من چندتا دي وي دي اموزش انريل رو ديدم وهيچ کدوم در مورد ايمپورت مدل توضيح ندادند و فقط از مدل هاي داخل انجين استفاده ميکردند.
    من فقط سه سوال اولت رو جواب می دم چون هنوز تجربه زیادی در رابطه با اسکریپت و کیسمت ندارم.

1. به static mesh ها فقط می شه یک متریال داد پس از خونه uvmap بگیر و تو یک تکسچر کل خونه رو تکسچر کن و بعد خروجی بگیر. برای اینکه هنگ نکنه هم از actorx استفاده کن البته من از مایا استفاده می کنم . راه دیگه هم این که خونه رو تو چند مش بسازی در یک مش پنجره یک مش و به هر کدوم متریال جدا بدی.
    2. فرمت ase فرمت استاتیک مش ها هست و برای کاراکتر ها upk
    3. تو خود آموزش های سایتش طریقه ایمپورت از مکس رو یاد می ده .

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    میشه تموم مپ رو تو مایا ساخت و بعدش آورد تو برنامه
    منظورم همون Terrain خودمون + خونه ها و ماشینا
    سلام

آقای sadas پس فک می کردم تاپیکو خوندی، اگه نخوندی که همین حالا بدو برو بخون.

نخیر، نمی تونی همچین کاری بکنی، فک کنم دفعه پنجمه تو این تاپیک صحبتش شده.

Terrain که حتما باید داخل UnrealEd طراحی بشه، خونه هم اگه می خوای دوربین یا کاربر برن داخلش باید همینجا طراحی کنی ولی مدلا مثل ماشین رو باید بری تو مکس و مایا، درست کن.

فعلا.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض همه بخونین

سلام به همگی

قبل اینکه بقیه سوالارو جواب بدم، لازم دیدم این مورد رو یه تذکری بدم.

لطفا همه بخونین که دیگه هر روز این سوال پرسیده نشه.فقط ظرف 24 ساعت گذشته 3 تا از بچه ها پرسیدن، در صورتی که قبلا 5-4 بار تو همین تاپیک بحثش شده.

سوال اینه که آیا می شه Terrain، خونه ها و کلا طراحی معماری مپ داخل نرم افزار مدلینگ(مثل مکس و مایا) طراحی بشه؟

جواب توئیتریش میشه: نه، نه، نه.

هیچ وقت نباید طراحی مرحله داخل نرم افزار مدلینگ انجام بشه، به هیچ وجه. دلایلش هم زیاده، قبلا تو همین تاپیک بحثش شده، از جمله:

• عدم استفاده از Occlusion Culling
    • به هم ریختن سیستم فیزیک
    • انعطاف پذیری خیلی پایین
    • عدم استفاده از مزایای BSP و CSG
    • و مهمتر از همه Performance خیلی بد: بعضی اوقات اصلا اون مرحله قابل پابلیش نیست
    • و یه چند مورد دیگه که لازم نیس بگم

کار نرم افزار مدلینگ یه چیزه، کاره نرم افزار طراحی مرحله یه چیزه دیگه. اینارو با هم قاطی نکنید. نه با مکس و مایا میشه مرحله طراحی کرد، نه با UnrealEd میشه کاراکتر و ماشین درست کرد.

این دلایل مختص آنریل نیست، همه ی موتور های بدرد بخور همین خصیصه رو دارن، حالا چه بحث Unreal Editor باشه، چه Crytec Sandbox.

مثلا اگه طراحی مرحله ی Call Of Duty، Crysis یا Gears Of War داخل مکس یا مایا طراحی می شد، شما باید روی بازی دو تا چیزه دیگه هم بخرید تا بتونید بازیو برید:
    1. یه دونه تسلا( تسلا یه نود گرافیکی از nVidia هست که 960 ترد اجرایی داره)
    2. یه نود Xeon از اینتل

کلا باید خونه زندگیتونو می فروختید تا یه بازی بگیرید. اینام دلایل فنی قضیه. حالا دیگه خود دانید.

فعلا.
    Last edited by tovamohammad; 02-06-2010 at 20:40.

5. 3 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

محمد جان درست می گه هیچ موتوری پیشنهاد نمی کنه مرحله از نرم افزار های مدل سازی import بشه !
    برای مثال گیم استدیو در راهنما گفته
    هیچ وقت مرحله ات را از نرم افزار بارگذاری نکنید چرا که سیستم مدیریت صحنه کارنمی کنی یعنی چیزی که دیده نمیشه برای رندرش وقت صرف میشه !!!! و نکات بعدی در برخورد اشیا هست

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز (tovamohammad)همون ویدیو های آموزشی پست دوم رو می گی؟
    سلام به شما

برای شروع بله، هموناست، از اینجا می تونی دان کنی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اول از همه باید اینارو ببینی، بعد هم سری Gnomon: Intro To UDK . بعد اینا 14-13 سری دیگه هست که عموما تخصصی تره و هر وقت نیاز شد باید بری سراغشون. ولی اول کار حتما اون دو تا.

اکثرش لینک دانلود پیدا نمی کنی، ولی یه سایت داره، نه همشو ولی عمومشو داره: Iran-Rose.ir. اگه هم خطت قوی نیس، از اول همه رو از این بگیر.

اینگلیسیم هم خوبه ولی چون برنامه کاربردیه گفتم!(اونجوری باشه که هر املی می تونه بیاد با دو بار خرابکاری زدن دکمه ها برنامه رو یاد بگیره)
    چشم دنبال فارسیش هم نمی رم!
    خوبه که انگلیسیت هم خوبه.

راستی یه چیزایی در رابطه با vb.net گفتی قضیش چی بود یعنی با اونم می شه کار کرد؟
    VB.Net رو مثال زدم چون گفتی VB کار کردم، چند ماه دیگه لازم داری اصول شی گرایی رو یاد بگیری، گفتم می تونی از اون شروع کنی، اگه نه ربطی به UDK نداره.

من یه داستان باحال خیلی باحال دارم و می خوام با کمک انجمن بازیش کنم!
    من می خوام واقعا این کار رو شروع کنم!یعنی یکی از حرفه هام در سال های بعد باشه!
    بعد یه چیز دیگه من بدون هیچ گونه اطلاعات و سرچ کردنی اومدن سراغ این برنامه:آیا قابل اطمینان و بهترین هست؟
    خیلی خوبه.

در مورد سوال آخر هم اینجا نپرس. دو روز وقت بذار تحقیق کن راجع بهش، بعد شروع کن، اگه واقعا برنامه داری چند سال باش کار کنی، حتما برات ارزش داره 2 روز وقت بزاری واسه شروع. اینجا شما فقط می تونی نظر افراد رو جویا بشی، ولی اینکه واقعا قضیه از چه قراره رو خودت باید یه زحمتی واسش بکشی.

ممنون از همگی!راستی اگه بپذیری دوست مایی!
    بای!
    شما لطف داری، چشم.

خودت تو این زمینه باید سخت تلاش کنی، در این صورت ایشالا سال دیگه(شایدم زودتر) یه بازی توپ بدی بیرون، همه انگشت یه دهن بمونن.اینجوری

راستی بازیت که تموم شد شیرینی فراموش نشه.تا بعد.
    Last edited by tovamohammad; 03-06-2010 at 04:58.

8. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از شما و دوست یونیتی کار خودم تشکر میکنم مدتی یونیتی رو رها کردم پس در اون مورد صحبت نمی کنم

بخشيد چندتا سوال داشتم شايد بعضي ها عصباني بشوند خواهشن يه جواب بدين.
    1.امکان ايمپورت يک خونه از مکث به يودي کا وجود داره .من يک خونه (فقط اسکلت کلي خونه و اتاق ها) رو داخل انجين ايمپورت کردم يا وسط ايمپورت هنگ ميکرد يا وقتي ايمپورت ميکرد اينم دو حالت داره يا فقط يه متريال داره يا متريال ها با هم قاطي ميشن مثلا متريال پنجره و ديوار يکي ميشن و اگه من پنجره رو تغيير بدم اونم تغيير ميکنه در حالي که تو مکث اينجوري نبود .
    2.با بهترين فرمت که بخوام ايمپورت کنم کدوم هست در ضمن من ميخوام يه خونه کامل بدون جزئیات مثل چراق و ... ايمپورت کنم چون مکث کار دارم و نميخوام زياد وارد جزئيات طراحي مرحله بشم .
    3.در ضمن من چندتا دي وي دي اموزش انريل رو ديدم وهيچ کدوم در مورد ايمپورت مدل توضيح ندادند و فقط از مدل هاي داخل انجين استفاده ميکردند.
    4.اگه بخوام مدل اسلحه ي خودم رو بجاي اسلحه ي معمول انريل ببرم بايد چه کار کنم
    5.براي ساخت reloadبراي اسلحه احتياج به برنامه نويسي داري يا از kismetانجين ميشه انجام داد
    لطفا از سوال هام ناراحت نشيد چون من واقعا به بازي سازي علاقه دارم و الان که موقع امتحاناتم هستش روزي چند ساعت باهاش کار ميکنم
    سلام

چرا کسی عصبانی بشه؟ فوقش جوابتو نمی دن، یه تعدادی هم ناسزا می شنوی، بعد هم بن می شی دیگه، اتفاق بدی نمی افته که. (هاهاها شوخی کردم)

1 و 2. پست زیرو بخون:

کد:
    حتی احتملا یه سری از مشکلاتی که داخل یونیتی پیش اومده بود واست هم، از همینه که ساختمون ها رو ایمپورت می کردی.

UDK در حال حاضر فرمت های ASE, FBX, DAE و PSK رو ساپورت می کنه، بعضیش برا StaticMesh، بعضیش برای SkeletalMesh و بعضیش هم هردو.

بد و خوب مطرح نیس، ولی ساده ترین ها برای StaticMesh فرمت ASE و برای SkeletalMesh فرمت PSK هست. آموزش ها هم عموما رو این دوتاست.

3 و 4. کی گفته تو ویدئوها نیست؟ مثلا فقط توی ویدئوهای Gnomon و Geodav جواب هر دو رو پیدا می کنی.

در ضمن برای مورد 4 الان خیلی زوده.

5. راه درستش با Unreal Script هست. البته یه سری از کارای کدنویسی رو می تونی با Kismet شبیه سازی کنی، ولی باید 3-2 برابر وقت بذاری، تضمینی هم نیست هر چیزی رو بتونی در بیاری،

کلا هر کدوم برا یه کاری ساخته شده، نمی شه به حای هم استفادشون کرد، باید در کنار هم باشن.

امیدوارم جواباتو گرفته باشی. فعلا.
    Last edited by tovamohammad; 03-06-2010 at 04:55.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام پرنس جان

خوبه اگه بیای جواب بچه ها روبدی، آخه من دیگه نمی رسم زود به زود بیام. فقط یه موردی:

1. به static mesh ها فقط می شه یک متریال داد پس از خونه uvmap بگیر و تو یک تکسچر کل خونه رو تکسچر کن و بعد خروجی بگیر. برای اینکه هنگ نکنه هم از actorx استفاده کن البته من از مایا استفاده می کنم . راه دیگه هم این که خونه رو تو چند مش بسازی در یک مش پنجره یک مش و به هر کدوم متریال جدا بدی.
    دفعه قبل هم عرض کردم خدمتتون، UDK محدودیتی واسه Material Per Mesh نداره، اگه هم داره خیلی بالاست که من تاحالا بش نرسیدم.

خودم یه مدل با 7 تا تکسچر لود کردم. تو Content Browser هم که بگردی، یه تعدادی از مشها 2 یا 3 Material Element دارن.

برا خونه هم اول پست زیرو یه نگاه بکن:

کد:
    بعد با این اوصاف اگه یه وقت مجبور بودی خونه رو بیاری تو UDK، لازم نیس پنجره یا هر چیز دیگه رو جدا ایمپورت کنی.

2. فرمت ase فرمت استاتیک مش ها هست و برای کاراکتر ها upk
    بله درست می فرمایین، ASE واسه StaticMesh، برا SkeletalMesh هم PSK (اونجا احتمالا غلط تایپی بوده فقط، چون UPKکه می دونین فرمت پکیج های آنریله.)

با این همه اگه شما وقت کنی بیای یه سری سوالارو جواب بدی، خوشحال می شم.

فعلا.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ompc
    سلام tovamohammad جان
    من به تازگی Unreal رو نصب کردم و فقط می تونم با این موتور قدرتمند یک فضای چهار گوشه بسته ایجاد کرده (مانند اتاق) و یک نور به ان اضافه کنم
    سلام دوست عزیز

به UDK خوش اومدی.

برای شروع یه سری ویدئو هست که باید حتما حتما ببینی. آدرسش هم تو پستای قبلی هست.

حالا غرض از مزاحمت این این بود که من به کمک یکی از دوستانم فضای دانشگاهمون (دانشگاه شماره 2 اصفهان سروش) رو شبیه سازی کردیم و می خایم علاوه بر یادگیری، تو این نرم افزار بازش کنیم و بتونیم ازش استفاده کنیم و یک پروژه کامل به استاد تحویل دهیم.
    راستی این مدل رو تو مایا طراحی کردیم و اماده Export با پسوند های DAE، FBX هستش.
    اول این پستو بخون:

کد:
    شما که توضیح ندادی، کلا دو حالت داره:

1. شما فقط محیط Outdoor دانشگاه رو طراحی کردی. یعنی داخل دانشکده ها و ساختمونا طراحی نشه، فقط محیط و ساختمونها هم فقط نمای خارجی طراحی شده:

در این صورت اگه ساختمونها خیلی پر ورتکس نباشن، می تونی راحت بیاریش داخل UDK، زمین دانشگاه رو ولی باید داخل UDK طراحی کنی، مگه اینکه خیلی صافو صوف باشه.

2. شما داخل ساختمونها رو طراحی کردی. در این صورت بااون پست حتما فهمیدی که نمیشه این کارو کرد، نه تو UDK که تو هیچ موتوری.

بهترین راهش اینه که بیخیال مدل ها بشی و حداقل ساختمونها رو داخل خود UDK از اول طراحی کنی.

البته یه حالت خیلی بد هنوز وجود داره که بتونی از همونا استفاده کنی، ولی در اون صورت:
    اولا باید به اندازه ی وقت طراحی مجدد وقت بذاری و تغییرات بدی توش که مشکلات فیزیک و متریال رو حل کنی.
    ثانیا هیچ تضمینی نیست که محصول نهایی قابل اجرا رو یه سیستم باشه.

با توجه به این دو مورد، اکیدا توصیه می کنمف از همون روش اول که راه اصولیشه برو.

خیلی خوشحال می شم اگه بتونی کمکم کنی.
    لطفا من و با راهنمای خودت یاری کن.
    منتظر پاسخت می مونم.
    چشم. الان خوشحال شدی یا ناراحت؟

امیدوارم زیاد معطل نشده باشی. فعلا بای.

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دفعه قبل هم عرض کردم خدمتتون، UDK محدودیتی واسه Material Per Mesh نداره، اگه هم داره خیلی بالاست که من تاحالا بش نرسیدم.

خودم یه مدل با 7 تا تکسچر لود کردم. تو Content Browser هم که بگردی، یه تعدادی از مشها 2 یا 3 Material Element دارن.

برا خونه هم اول پست زیرو یه نگاه بکن:
    درسته اشتباه از من بود.
    فکر کردم برای استاتیک مش ها یک متریال باید آورد چون مدلم که اکسپورت گرفتم به همش یک متریال داد.
    خونه هم که ساختم داخلش نمی خوام برم فقط یک محیط خارجی هست .

بله درست می فرمایین، ASE واسه StaticMesh، برا SkeletalMesh هم PSK (اونجا احتمالا غلط تایپی بوده فقط، چون UPKکه می دونین فرمت پکیج های آنریله.)

با این همه اگه شما وقت کنی بیای یه سری سوالارو جواب بدی، خوشحال می شم
    اشتباه لپی بود.
    راست میگی سرت شلوغه منم کمکت می کنم.
    البته من فقط رو قسمت مدل و متریال فوکوس کردم . و لول دیزاین و کیسمت و نور و غیره رو کار نکردم هنوز.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •