تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 109 اولاول ... 307076777879808182838490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 1085

نام تاپيک: کلوپ موتورولا مایلستون

داره خودمونی میشه jaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اینم FROYO روی مایلیستون تا آخر سپتامبر
    Motorola Milestone owners feeling left out by the recent swarm of Android updates rejoice; Android 2.2 Froyo will be winging its way to your touchscreen Android device by the end of September. The news comes courtesy of O2 Germany through the networks Twitter feed and will come as music to the ears of Milestone owners across Europe.

منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by jaxi; 20-08-2010 at 11:03.

2. 3 کاربر از jaxi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

24ساعت نشده که آقای کینگ که مدیر بخش مارکت موتورولا هست توو وبلاگش اعلام کرده که شاید هرگز موتورولا مایلستون هب2.2اپ نشه.ایشون همچنین گفتن هیچ برنامه هم براش نداریم!

Milestone, the European version of Motorola's Droid smartphone, may not get an update to Google's Android 2.2 operating system, nick-named Froyo, technology news website [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] reported on Wednesday

Responding to questions over a software update for the Motorola Milestone, James King, marketing director for Motorola Europe, stated in an official blog post that “the decision is pending”.

King explained that top company officials are still discussing the matter of bringing an update to the operating system, and wished to make it clear that deploying Android 2.2 technology was not an easy job.

"What I can say and have stated recently is that upgrades are not a walk in the park... it is a big undertaking that requires planning and resource and third party coordination to see this all through," King added.

The company has not yet announced plans to upgrade Milestone to the Froyo operating system, even though Motorola’s Droid smartphone is compatible with Andorid 2.2.

Read more:
    کد:

منبع :
    کد:
    با تشکر از دوست عزیز AminD
    Last edited by jaxi; 20-08-2010 at 23:51.

4. 3 کاربر از jaxi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

دوست گلم برین به این تاپیک :
    کد:
    دوست گلم رفتم ولی پشیمون شدم ... اونجا که تخصصی تر از اینجاس همش اصطلاح و اصطلاح و اصطلاح....
    همه مسئولیت ها که با خودمه...و به قول اونجا اگه کسی بلد نیست دست به گوشیش نزنه. همون اول اولش میگه اگه گوشیتون آندروید 2.1 نیست دست به گوشیتون نزنید! حالا من از کجا بدونم که کدوم یکی از ایناس خدا میدونه....
    (بله...تا این حد بلدم که برم تو ستینگ / ابوت فون رو بزنم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

خدایا از این شانسهای بد نصیب ما هم بگردان آمییییییییییییییییییییییی ین!
    ب

دوست گلم برین به این تاپیک :
    کد:
    تقریبا همه ی آموزش های مورد نیاز رو دوستای گلم قرار دادن, میتونین فیرمویر عربی رو دانلود کنین و فلش کنین تا دیگه نیازی به فارسی ساز هم نداشته باشین. واسه نصب برنامه هم برنامه های با پسوند apk رو روی مموری بریزین و بعد از طریق quick office نصب کنین. البته قبلش به مسیر :
    menu>settings>about phone>firmware version ببینین 2.1 هست فیرمویرتون یا 2.0.1 .

ای کاش به همین راحتی بود...

بعد از اینکه بلوتوث رو فعال میکنین از bluetooth settings باید discoverable رو هم بزنین.زدین؟

---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------

بله

اگه سوال یا مشکل دیگه ای بود بپرسین اینجا اکثرا بچه ها سریع جواب میدن.

من فعلا تنها مشکل و سوالم همینه که گوشیم هیچ چیز جالبی نداره...

7. این کاربر از 6252 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

چه چيز جالبي بايد داشته باشه كه نداره ؟؟

9. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دقیقا چیزای جالب با وقت گذاشتن روی همون مباحث تخصصی و یا با نصب برنامه ها بدست میاد, میتونین وقت بذارین و از اون روشها استفاده کنین یا از گوشی در حد 1100 نوکیا استفاده کنین
    همه مسئولیت ها که با خودمه...و به قول اونجا اگه کسی بلد نیست دست به گوشیش نزنه. همون اول اولش میگه اگه گوشیتون آندروید 2.1 نیست دست به گوشیتون نزنید! حالا من از کجا بدونم که کدوم یکی از ایناس خدا میدونه....
    (بله...تا این حد بلدم که برم تو ستینگ / ابوت فون رو بزنم)
    خوب عزیز انتظار ندارین که اونا مسئولیت مشکلاتی که واسه گوشی شما پیش میاد رو بر عهده بگیرن؟ خوب شما که میدونین از چه مسیری باید چک کنین 2.1 هست یا نه مشکلتون چیه؟منظور از دست نزدن به گوشی اینه که مثلا تم و فیرمویر و مدهای خاصی روش نریزین, نه اینکه کلا نرین توی منوها

یه خبر دیگه اینکه moto europe بازم اعلام کرد :

We're pleased to announce that Milestone will receive a free upgrade to Android 2.2
    (FroYo) in Europe with an initial roll-out
    beginning at the end of this year

البته طبعا خیلی دیره پایان سال. امیدوارم o2 سریعتر دست به کار بشه.مردیم از دست این موتو
    Last edited by johnypersian1656; 22-08-2010 at 01:39.

11. 3 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

چه چيز جالبي بايد داشته باشه كه نداره ؟؟
    من حتی یه یادداشت کوچیک نمیتونم توی گوشیم save کنم (note)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

دقیقا چیزای جالب با وقت گذاشتن روی همون مباحث تخصصی و یا با نصب برنامه ها بدست میاد, میتونین وقت بذارین و از اون روشها استفاده کنین یا از گوشی در حد 1100 نوکیا استفاده کنین
    خوب عزیز انتظار ندارین که اونا مسئولیت مشکلاتی که واسه گوشی شما پیش میاد رو بر عهده بگیرن؟ خوب شما که میدونین از چه مسیری باید چک کنین 2.1 هست یا نه مشکلتون چیه؟منظور از دست نزدن به گوشی اینه که مثلا تم و فیرمویر و مدهای خاصی روش نریزین, نه اینکه کلا نرین توی منوها
    عزیز دلم من دوستم اپل داره ولی به خاطر یه اشتباه کوچولو یک ماهه گوشیش خاموشه و تا یک ماهه دیگه باید صبر کنه تا ورژن جدیدش بیاد... توی همون سایت آندرویدی که شما لینک دادی یکی از همون بچه ها پست زده بود و گفته بود که من همه مسیرها رو درست رفتم ولی گوشیم چند ساعته هنگ کرده چیکار باید بکنم؟

منظور من اینه که من در حال حاضر تنها مشکلم اینه که اس ام اس فارسی نمیتونم بخونم برای حل این مشکل خواهشا به زبان ساده و زیر دیپلم به من بگید که چکار کنم؟

مشخصات گوشی من اینه:
    system updates: check for system updates

auto system update: phone will check for system updates periodically
    (تیکش فعال نیست)

status: phone number , signal , etc.

firmware version: 2.1 update1

firmware configuration ver...:

gas-emea-usashlsoortint2-p010

baseband version:

3gsmepu91a-u-91.07.4ei

kernal version: 2.6.29.omap
    a21146@ca25rhe55.1

build number: shols-u2-02-31-21

دیگه اگه چیز دیگه ای لازم هست بگید تا من بگم . اگه هم براتون زحمت داره راهنمایی کردن بگید که من دیگه مزاحمتون نشم.

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دیگه اگه چیز دیگه ای لازم هست بگید تا من بگم . اگه هم براتون زحمت داره راهنمایی کردن بگید که من دیگه مزاحمتون نشم.
    دوست گلم پیغام خصوصیتونو چک کنین.

15. این کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

دیرو زود داره اما ...
    خبر خوب هم اینه که همه ورژن های میله به آندروید 2.2 آپگرید میشن آسیا اروپا و...

17. 2 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •