تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 370 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

تایید شد !

نوت بوک 1.4 کیلوگرمی که فقط 100 گرم از macbook air سنگین تر هست و جزو سبک ترین و نازک ترین نوت بوک های دنیا محصوب می شود ! با این کانفیگ الان میشه گفت برترین در این محدوده قیمت نیز هست !!!!!

2. 4 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اي خدا!! كلي توي سري f گير كرده بوديم حالا مشكل سري z جديد هم بهش اضافه شد. فقط اگر همين كانفيگ رو 14 اينچ مي زدن حالا يه ذره وزنش هم بالاتر مي رفت زمين كه به آسمون نميومد. در ضمن من موندم چرا سوني كه داره اين همه كار مي كنه رو لپتاپاش از usb3.0 استفاده نميكنه ديگه الان asus لپ تاپ زده با usb3.0 سوني چرا عقب مونده؟

4. این کاربر از liquid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

اي خدا!! كلي توي سري f گير كرده بوديم حالا مشكل سري z جديد هم بهش اضافه شد. فقط اگر همين كانفيگ رو 14 اينچ مي زدن حالا يه ذره وزنش هم بالاتر مي رفت زمين كه به آسمون نميومد. در ضمن من موندم چرا سوني كه داره اين همه كار مي كنه رو لپتاپاش از usb3.0 استفاده نميكنه ديگه الان asus لپ تاپ زده با usb3.0 سوني چرا عقب مونده؟
    خوب کاری نداره که یه تیکه آهن میبنده تهش
    همه تعجبش هم به همینه که سری Z با اون همه ظرافت و 13 اینچی بودن از GT330 استفاده شده...
    خوب USB3 هم یه مقدار نوپاست ولی با این اوصاف باید دیگه پیداش میشد یکم دیر نکرده

6. 2 کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

شرکت ها سیاست های خاص خودشون را دارند .
    شرکت سونی جزو شرکت هایی بود که استفاده از پردازنده های جدید رو دیر شروع کرد ! اما درست شروع کرد.

یکی از سیاست های شرکت ایسوس هم استفاده از جدید ترین و بروز ترین تکنولوژی هاست.
    همیشه با معرفی جدید ترین کارت های گرافیکی ، این شرکت ایسوس هست که برای اولین بار از آن استفاده می کنه ، و البته رقیب ایسوس یعنی MSI

در مورد 14 اینچ هم خوب سری به سری CW بزنید !
    من خودم هم دیروز با این مدل آشنا شدم :

VPCCW26FA/P

Intel® Core™ i5-520M Processor 2.40 GHz with Turbo Boost up to 2.93 GHz
    Intel® PM55 Express Chipset
    4 GB DDR3 SDRAM
    500 GB
    NVIDIA® GeForce® GT 330M GPU with CUDA™ Technology 512 MB GDDR3
    14" wide (WXGA++: 1600 x 900) TFT colour display (VAIO Display, LED Backlight
    DVD±RW/±R DL/RAM Drive

Last edited by biostar; 05-03-2010 at 19:27.

8. 2 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gamecrazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

چرا این CW ها که 14 اینچه HD نیست ولی اونکه 13 اینچه HD داره هر دوهم GT330 دارن !!!؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام من معمارم و می خوام از دبی یه لپ تاپ خوب برای کارم بگیرم تا همین حدود 2 تومن حالا یکم کمتر بیشتر.چی پیشنهاد می کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه irankingworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درود و خسته نباشید خدمت دوستان عزیزی که کاربران این بخش را راهنمایی می کنند .

راستش دنبال یک لپ تاپ می گردم که علاوه بر داشتن CPU I7 چهار هسته ای 2.6 به بالا از کارت گرافیک های جی فورس استفاده کند . دو محصول مد نظرمه HP-Compaq Pavilion DV6-2020 و Dell Studio 1557 -A اولی علاوه بر داشتن سی پی یو ای سون از جی فورس جی تی 230 بهره می برد اما یکی از فروشندگان اشنای بنده در مشهد چند وقت پیش به من توصیه کرد که این محصول را نخرم و علت دلیلش هم حرارت بسیار زیادی که دستگاه ایجاد می کند و باعث هنگ کردن میشود بود . به طوری که می گفت از سه دستگاهی که فروخته بود دو تاش به این مشکل برخورده بود که تصمیم می گیره دیگه از این محصول اچ پی نیاره . اما محصول بعدی که مال شرکت دل می باشد از چهار هسته ای ای سون استفاده می کند با کارت گرافیک ATI 4570 که به دلیل ساپورت نکردن از قابلیت 3D vision انویدیا مد نظر من نیست . اگر دوستان محصول دیگری مد نظرشان هست خواهش می کنم معرفی کنند . چرا که من هر چه گشتم تو این رنج قیمت غیر از این دو محصول چیز دیگری پیدا نکردم .

البته یکی از دلایل مهم برای خرید چنین سیستمی به خرج افتادن دل 1510 که دارم می باشد و دلیل دیگرم همان قابلیت 3d vision برای عمق بخشیدن به تصاویر و فیلم های سه بعدی .

حالا خواهشمندم با توجه به توضیحاتم دوستان در حد توانشان بنده را راهنمایی کنند . پیشاپیش سپاسگزارم .

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام بر همگی!
    میشه چند تا عکس خودتون از زوایای مختلف تهیه کنید ازش ؟
    و یه خورده در موردش بنویسید؟
    چون توی یه لینکی که یکی از دوستان اینجا قرار داده بود از مدل F117 زیاد تعریف خوبی نکرده بودن
    اگه این جور نشه مطمئنا FW56GF/B میگیرم
    حداقلش اینه که بلوری داره و LCD Full HD
    من هرچی از دوستان خواهش کردم یه مدلی با این مشخصات معرفی کنن که توی همین رنج قیمت 1500 - 1600 باشه کسی چیزی معرفی نکرد
    جالبه میگم FW بگیرم؟
    میگن نه سری جدیدش اومده
    میگم سر F بگیرم؟
    میگن نه هنوز با گارانتی اصلی نیومده و قیمتش هم هنوز زیاده
    منی که عجله دارم این وسط باید چیکار کنم؟
    اگه این مدل FW هم جور نشه احتمالا 1557 بگیرم
    اصلا Dell تا 1600 که هم Full HD باشه و هم بلو ری داشته باشه چیزی داره؟
    ای خدا توی چندین مدل لپ تاپ گیر کردم
    به چشم. مشغول نوشتنش هستم. انشالله بزودی براتون می گذارم. فقط بدونین که من هم با دل و هم با وایو کار کردم؛ اما این یکی انصافا شاهکاریه که ...

بچه ها ديرز (دوشنبه) پايتخت بودم آخرين قيمتها رو دارم. چون خودم اصرار دارم cpu چهار هسته اي بگيرم بين اين مدلها موندم:
    1-f11ggx(1870000)

2-Asus N61JQ(1500000)
    3-hp DV6-2170(1520000)

سوني اولي آمريكاييه و بقيه چيني هستند. كار من هم بيشتر محاسبات سازه هاست كه البته بعضي وقتا گرافيك نسبتا خوبي هم لازم داره. در ضمن مدلهاي f117 و f115 هم بود كه به نظر من خوب بودند اما يه فروشگاه گفت مشكل صداي فن دارند وخلاصه ايراد سخت افزاري و ما نمياريم. چند تا قيمت ديگه هم براتون مينويسم:
    f117:1850000
    f115:1740000
    f11dgx:1470000
    والا ما F11DGX گرفتیم 1550 که البته F11CGX هم هست 1470. تفاوتشون توی هاردشونه. نخستی 500 گیگ هارد داره و دومی 320 گیگ پلاس!

مبارك باشه .

دوستان زيادي به فكر خريد اين مدل هستند و مي خوان مزايا و معايبش رو بدونن . اگر براتون مقدوره يه ريويو كامل از لپ تاپتون بزاريد . اگر ممكنه عكس هم بزاريد .
    به چشم. مشغولم که بهترین ریویوی ممکن رو تهیه کنم.
    راستی... برای آزمایش گرافیک بازی چند تا بازی روش نصب کنم چطوره؟ می خواستم یه Assasin's Creed و یه CTR ( Crash Team Rasing ) PS1 با امولاتور و NFS: Underground II رو نصب کنم و امتحانش کنم... راهنمایی کنین.

منم فکر کنم هاردش 500 هست.دوست عزیز این مدل چه قیمتایی داشت؟این مدل با گارانتی معروف وجود داشت یا نه؟ممنون
    قيمتاش بين 1450000 بود تا 1500000. خود ديجيتال كه همش asus داشت 1500000 بود اما من طبقات بالاتر با گارانتي امرتات 1450000 هم قيمت گرفتم. فروشنده گفت همه گارانتيهاش هم با هم كار مي كنند يعني شما از يكي بگيريد ميتونيد ببيري براي خرابي پيش يك گارانتي ديگه وا.. اعلم
    مال من گارانتی پردازش ارقام پیشرو هست که متاسفانه 2 ساله است. اما شامل کل لپ تاپ می شه.

از يه طرف ميگي 4 هسته اي اومده حيفه ديگه دو هسته اي بذاري
    از طرف ديگه مي گي اين صفحه فول اچ دي ها يه چيز ديگه اند
    از طرف ديگه گرافيك 330با يك گيگ رم وسوسه ات مي كنه
    هاردت هم كه نبايد از 500 با سرعت 7200 كمتر باشه
    دور هم كه دور ويندوز هفته ويستا رو بايد انداخت در زباله داني تاريخ
    البته ويندوزت اگر جنيون باشه چه بهتر
    بلو - ري هم كه واجب عيني است!
    بنابراين چاره اي نيست جز:
    F11JFX
    يا
    F11MFX
    كه هيچكدوم هم هنوز نيومدند و اگر بيان هم فكر كنم بالاي 2200000 باشند. اي بابا! بهتره برم سر دسكتاپم بيخود خودم و شما رو خسته نكنم
    فکر می کنی بلوری بیاد می تونی بلافاصله ازش استفاده کنی؟ تا بخواد جا بیافته و قیمتش به اندازه معقول برسه، یه 8 سالی طول می کشه...
    مگه نه این که CD در سال 1982 روانه بازار شد و تقریبا 15 سالی طول کشید تا جا بیافته. DVD هم در سال 1992 معرفی و در سال فکر کنم 1995 روانه بازار شد و تقریبا از سال های 2002 به بعد باب شد. مطمئن باش بلوری حداقل تا سال 2018 به طور کامل مورد بهره وری قرار می گیره گلم.

صدای زیاد رو کی شایعه کرده؟؟؟؟؟؟؟
    بابا به این لینک های ریویو کاری نداشته باشید که بهونه گیر هستند!

من وقتی می خواستم نوت بوکم رو بخرم ، ایقدر از صفحه نمایشش بد گفتن در این بررسی ها که حد نداشت ! اما می دونم صفحه نمایش دستگاه من جزو برترین ها در بازار هست و خواهد بود!
    کار سونی در تولید صفحه نمایش با کیفیت حرف نداره.

مشکل صدا رو هم اصلا قبول ندارم.
    به کل تمام نوت بوک های سری FW هم همین مورد رو داشتن..
    خوب مشخصات نوت بوک بالاست! و زود داغ میشه و به خاطر همین فن روشن خواهد بود ، در هنگام بازی ها هم فن رو دور آخره !! و صداش بالای 40 DB خواهد بود./
    این مربوط به سری FW و F سونی نیست و نخواهد بود ! همین موضوع رو در سری DV6 و نوت بوک های MSI و ایسوس ، مخصوص گیم هم مشاهده خواهید کرد.

پس صدای فن رو منکر نمی شم اما برای نوت بوک گیم کاملا طبیعیست .
    والا برای من فنش بی صداست. تنها چیزایی که خیلی صدا می دن یکی درایو نوریشه و دیگری هم هارد دیسکش ( این آخری کشنده نیست! فقط صدای جیرجیرک کامپیوتری رو می ده!!! )

درسته
    انتخاب خیلی سخت شده
    آدم میمونه که بهترین انتخاب این وسط چیه
    من که F115 رو انتخاب کردم و به زودی خواهم خرید
    ادیت :
    توی لینکی که دوستمون دادن :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وزن لپ تاپ رو 2.8 زده
    درسته؟
    ادیت :

توی سایتش غلط املایی داره
    به جای X باید M بذاری
    VPC-F115FM/B
    بازم ادیت :
    وزن لپ تاپ میشه گفت به صورت دقیق 3.13 کیلو گرم هست
    مبارکه!

دوستان کسی می دونه سری جدید Vaio Z کی میاد ؟
    این طور که من تو چند تا سایت دیدم مثل اینکه این سری جدید با Core I7 و گرافیک GT330 و هارد SSD هستش وزنش هم 1.4 کیلوگرم هست
    سرعتش هم به شدت بالاس،من که نمی تونم صبر کنم فقط خدا کنه زیاد گرون نباشه.
    قیمت: خون بابای سونی!!!
    همه چیزش آسه... اما مطمئن باش به خاطر کم حجمیش کلی پول می گیره ازمون...!

درود و خسته نباشید خدمت دوستان عزیزی که کاربران این بخش را راهنمایی می کنند .

راستش دنبال یک لپ تاپ می گردم که علاوه بر داشتن CPU I7 چهار هسته ای 2.6 به بالا از کارت گرافیک های جی فورس استفاده کند . دو محصول مد نظرمه HP-Compaq Pavilion DV6-2020 و Dell Studio 1557 -A اولی علاوه بر داشتن سی پی یو ای سون از جی فورس جی تی 230 بهره می برد اما یکی از فروشندگان اشنای بنده در مشهد چند وقت پیش به من توصیه کرد که این محصول را نخرم و علت دلیلش هم حرارت بسیار زیادی که دستگاه ایجاد می کند و باعث هنگ کردن میشود بود . به طوری که می گفت از سه دستگاهی که فروخته بود دو تاش به این مشکل برخورده بود که تصمیم می گیره دیگه از این محصول اچ پی نیاره . اما محصول بعدی که مال شرکت دل می باشد از چهار هسته ای ای سون استفاده می کند با کارت گرافیک ATI 4570 که به دلیل ساپورت نکردن از قابلیت 3D vision انویدیا مد نظر من نیست . اگر دوستان محصول دیگری مد نظرشان هست خواهش می کنم معرفی کنند . چرا که من هر چه گشتم تو این رنج قیمت غیر از این دو محصول چیز دیگری پیدا نکردم .

البته یکی از دلایل مهم برای خرید چنین سیستمی به خرج افتادن دل 1510 که دارم می باشد و دلیل دیگرم همان قابلیت 3d vision برای عمق بخشیدن به تصاویر و فیلم های سه بعدی .

حالا خواهشمندم با توجه به توضیحاتم دوستان در حد توانشان بنده را راهنمایی کنند . پیشاپیش سپاسگزارم .
    عزیز دل.
    Core i7 در بخش لپ تاپ ها فعلا دارای فرکانس 1.6 گیگاهرتز هست. البته با تکنولوژی توربو بوست و بر مبنای کارایی Core 2 Quad، می تونه فرکانسش رو به طور مجاز اورکلاک کنه و به 2.8 برسونه.

لپ تاپ پیشنهادی من هم سری F هست که فوق العاده هست. همین مدل مال من رو هم بگیر. F11 DGX.

همگی شاد و پیروز باشین

13. 4 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام مدل fw 56 کانفیگش را می خواستم و آیا cw1nfxبهتر از fw هست ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

با سلام مدل fw 56 کانفیگش را می خواستم و آیا cw1nfxبهتر از fw هست ؟

سلام دوست عزیز ، خرید FW56 دیگه منطقی نیست و فکر نکنم که الان ایران رهجو موجودی داشته باشه ، فعلا اساس انتخاب با F115 هست.
    CW1nfx از لحاظ سخت افزاری مشابه FW هست اما از لحاظ مولتی مدیا ، صفحه نمایش ، کیفیت صدا ضعیف تر هست.

16. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •