تایید شد !
نوت بوک 1.4 کیلوگرمی که فقط 100 گرم از macbook air سنگین تر هست و جزو سبک ترین و نازک ترین نوت بوک های دنیا محصوب می شود ! با این کانفیگ الان میشه گفت برترین در این محدوده قیمت نیز هست !!!!!
![]()
تایید شد !
نوت بوک 1.4 کیلوگرمی که فقط 100 گرم از macbook air سنگین تر هست و جزو سبک ترین و نازک ترین نوت بوک های دنیا محصوب می شود ! با این کانفیگ الان میشه گفت برترین در این محدوده قیمت نیز هست !!!!!
![]()
اي خدا!! كلي توي سري f گير كرده بوديم حالا مشكل سري z جديد هم بهش اضافه شد. فقط اگر همين كانفيگ رو 14 اينچ مي زدن حالا يه ذره وزنش هم بالاتر مي رفت زمين كه به آسمون نميومد.در ضمن من موندم چرا سوني كه داره اين همه كار مي كنه رو لپتاپاش از usb3.0 استفاده نميكنه ديگه الان asus لپ تاپ زده با usb3.0 سوني چرا عقب مونده؟
خوب کاری نداره که یه تیکه آهن میبنده تهش
همه تعجبش هم به همینه که سری Z با اون همه ظرافت و 13 اینچی بودن از GT330 استفاده شده...
خوب USB3 هم یه مقدار نوپاست ولی با این اوصاف باید دیگه پیداش میشد یکم دیر نکرده![]()
شرکت ها سیاست های خاص خودشون را دارند .
شرکت سونی جزو شرکت هایی بود که استفاده از پردازنده های جدید رو دیر شروع کرد ! اما درست شروع کرد.
یکی از سیاست های شرکت ایسوس هم استفاده از جدید ترین و بروز ترین تکنولوژی هاست.
همیشه با معرفی جدید ترین کارت های گرافیکی ، این شرکت ایسوس هست که برای اولین بار از آن استفاده می کنه ، و البته رقیب ایسوس یعنی MSI
در مورد 14 اینچ هم خوب سری به سری CW بزنید !
من خودم هم دیروز با این مدل آشنا شدم :
VPCCW26FA/P
Intel® Core™ i5-520M Processor 2.40 GHz with Turbo Boost up to 2.93 GHz
Intel® PM55 Express Chipset
4 GB DDR3 SDRAM
500 GB
NVIDIA® GeForce® GT 330M GPU with CUDA™ Technology 512 MB GDDR3
14" wide (WXGA++: 1600 x 900) TFT colour display (VAIO Display, LED Backlight
DVD±RW/±R DL/RAM Drive
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by biostar; 05-03-2010 at 19:27.
چرا این CW ها که 14 اینچه HD نیست ولی اونکه 13 اینچه HD داره هر دوهم GT330 دارن !!!؟؟؟
سلام من معمارم و می خوام از دبی یه لپ تاپ خوب برای کارم بگیرم تا همین حدود 2 تومن حالا یکم کمتر بیشتر.چی پیشنهاد می کنید
درود و خسته نباشید خدمت دوستان عزیزی که کاربران این بخش را راهنمایی می کنند .
راستش دنبال یک لپ تاپ می گردم که علاوه بر داشتن CPU I7 چهار هسته ای 2.6 به بالا از کارت گرافیک های جی فورس استفاده کند . دو محصول مد نظرمه HP-Compaq Pavilion DV6-2020 و Dell Studio 1557 -A اولی علاوه بر داشتن سی پی یو ای سون از جی فورس جی تی 230 بهره می برد اما یکی از فروشندگان اشنای بنده در مشهد چند وقت پیش به من توصیه کرد که این محصول را نخرم و علت دلیلش هم حرارت بسیار زیادی که دستگاه ایجاد می کند و باعث هنگ کردن میشود بود . به طوری که می گفت از سه دستگاهی که فروخته بود دو تاش به این مشکل برخورده بود که تصمیم می گیره دیگه از این محصول اچ پی نیاره . اما محصول بعدی که مال شرکت دل می باشد از چهار هسته ای ای سون استفاده می کند با کارت گرافیک ATI 4570 که به دلیل ساپورت نکردن از قابلیت 3D vision انویدیا مد نظر من نیست . اگر دوستان محصول دیگری مد نظرشان هست خواهش می کنم معرفی کنند . چرا که من هر چه گشتم تو این رنج قیمت غیر از این دو محصول چیز دیگری پیدا نکردم .
البته یکی از دلایل مهم برای خرید چنین سیستمی به خرج افتادن دل 1510 که دارم می باشد و دلیل دیگرم همان قابلیت 3d vision برای عمق بخشیدن به تصاویر و فیلم های سه بعدی .
حالا خواهشمندم با توجه به توضیحاتم دوستان در حد توانشان بنده را راهنمایی کنند . پیشاپیش سپاسگزارم .
سلام بر همگی!
به چشم. مشغول نوشتنش هستم.انشالله بزودی براتون می گذارم. فقط بدونین که من هم با دل و هم با وایو کار کردم؛ اما این یکی انصافا شاهکاریه که ...
والا ما F11DGX گرفتیم 1550 که البته F11CGX هم هست 1470. تفاوتشون توی هاردشونه. نخستی 500 گیگ هارد داره و دومی 320 گیگ پلاس!
به چشم. مشغولم که بهترین ریویوی ممکن رو تهیه کنم.
راستی... برای آزمایش گرافیک بازی چند تا بازی روش نصب کنم چطوره؟ می خواستم یه Assasin's Creed و یه CTR ( Crash Team Rasing ) PS1 با امولاتور و NFS: Underground II رو نصب کنم و امتحانش کنم...راهنمایی کنین.
مال من گارانتی پردازش ارقام پیشرو هست که متاسفانه 2 ساله است. اما شامل کل لپ تاپ می شه.
فکر می کنی بلوری بیاد می تونی بلافاصله ازش استفاده کنی؟ تا بخواد جا بیافته و قیمتش به اندازه معقول برسه، یه 8 سالی طول می کشه...
مگه نه این که CD در سال 1982 روانه بازار شد و تقریبا 15 سالی طول کشید تا جا بیافته. DVD هم در سال 1992 معرفی و در سال فکر کنم 1995 روانه بازار شد و تقریبا از سال های 2002 به بعد باب شد. مطمئن باش بلوری حداقل تا سال 2018 به طور کامل مورد بهره وری قرار می گیره گلم.
والا برای من فنش بی صداست. تنها چیزایی که خیلی صدا می دن یکی درایو نوریشه و دیگری هم هارد دیسکش ( این آخری کشنده نیست!فقط صدای جیرجیرک کامپیوتری رو می ده!!!
)
مبارکه!
قیمت: خون بابای سونی!!!
همه چیزش آسه... اما مطمئن باش به خاطر کم حجمیش کلی پول می گیره ازمون...!
عزیز دل.
Core i7 در بخش لپ تاپ ها فعلا دارای فرکانس 1.6 گیگاهرتز هست. البته با تکنولوژی توربو بوست و بر مبنای کارایی Core 2 Quad، می تونه فرکانسش رو به طور مجاز اورکلاک کنه و به 2.8 برسونه.
لپ تاپ پیشنهادی من هم سری F هست که فوق العاده هست. همین مدل مال من رو هم بگیر. F11 DGX.
همگی شاد و پیروز باشین![]()
با سلام مدل fw 56 کانفیگش را می خواستم و آیا cw1nfxبهتر از fw هست ؟
سلام دوست عزیز ، خرید FW56 دیگه منطقی نیست و فکر نکنم که الان ایران رهجو موجودی داشته باشه ، فعلا اساس انتخاب با F115 هست.
CW1nfx از لحاظ سخت افزاری مشابه FW هست اما از لحاظ مولتی مدیا ، صفحه نمایش ، کیفیت صدا ضعیف تر هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)